Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminės kepurės

Mergytei Benetonno kepuryte o vyrukui Lindex abi labai grazios... wub.gif
Atsakyti
Dukrai Raster kepurę Norfoj nupirkau, 3 LT pigiau nei el.parduotuvėj, kurioje buvau vieną nusižiūrėjusi.
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 01 08, 18:44)
aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu  wub.gif

siaip dar geri Lenne firmos salmukai thumbup.gif
o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo ax.gif

Mums Reimos salmukas labai ant akiu krisdavo, nors dydis tikrai gerai parinktas buvo, tada Lenne isigijom salmuka, labiau tiko, bet vis tiek siek tiek smuko ant akyciu, tai sakau gal mano vaiko galvai tokie modeliai netinka g.gif Be to Lenne kai isskalbiau (rankomis, labai atsargiai, tiesiog pamurkdziau, paspaudziau vandenuke ir dziovinau ant ranksluoscio) ties ausytemis sukrito i gumulus kazkokie pasiltinimai, tai truputi nuvyle kokybe.
Strentalerio kepurytes grazios, bet salmuku tik pora maciau, ir tie man pasirode visiskas nesusipratimas, nepraktiski.
Reiks ir mums i Bimbo uzsukt, nes man vis tiek ziemai salmukai priimtiniau. Gal dar kur ju pasirinkimas yra? Kokie atsiliepimai apie Huppa salmukus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kyvis: 22 spalio 2011 - 14:49
QUOTE(Kyvis @ 2011 10 22, 14:46)
Mums Reimos salmukas labai ant akiu krisdavo, nors dydis tikrai gerai parinktas buvo, tada Lenne isigijom salmuka, labiau tiko, bet vis tiek siek tiek smuko ant akyciu, tai sakau gal mano vaiko galvai tokie modeliai netinka  g.gif Be to Lenne kai isskalbiau (rankomis, labai atsargiai, tiesiog pamurkdziau, paspaudziau vandenuke ir dziovinau ant ranksluoscio) ties ausytemis sukrito i gumulus kazkokie pasiltinimai, tai truputi nuvyle kokybe.
Strentalerio kepurytes grazios, bet salmuku tik pora maciau, ir tie man pasirode visiskas nesusipratimas, nepraktiski.
Reiks ir mums i Bimbo uzsukt, nes man vis tiek ziemai salmukai priimtiniau. Gal dar kur ju pasirinkimas yra? Kokie atsiliepimai apie Huppa salmukus?

Bimbo ir as maciau graziu salmuku wub.gif
Hupaa tas pats kas lenne mirksiukas.gif
Atsakyti
mažiukui turiu REIMA šalmuką - labai patenkinta ir dydžiu ir kokybe. Nikeas ant akių nekrenta. Dar ir kt metams užteks. Labai patenkinta, kad su vilna jisai thumbup.gif
didžiajai taip pat kepurę su vilna esu nupirkusi (nedaug jos, bet šiek tiek yra), svarbu kad mergaitiška, graži, nes ne bet kokią šiemet jau uždėti galiu.... lotuliukas.gif
šalmų jau nebeuždėsiu, nes raukosi baisulingai.... tik madingos, gražios tinka, tad ieškojau su vilna gražios ir madingos biggrin.gif
Atsakyti
Mes nesiojam Sterntaler kepures ir salmuka dar vakar isigijom thumbup.gif
Atsakyti
Radau atskiras temas apie Columbia kombinezonus ir batus, taciau apie kepures neuzmaciau info ax.gif
Gal kuri turite Columbios salmuka,pvz. si http://www.sierratra...;colorFamily=12 arba si http://www.sierratra...e-kids~p~4676g/

2T-4T dydis raso nuo metuku berods iki 4 net.O kaip is tiesu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dorada: 17 kovo 2012 - 13:08
Kada salciau - dedames Raster, o saulutei islindus uzsidedam is Benetton smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dorada @ 2012 03 17, 14:06)
Radau atskiras temas apie Columbia kombinezonus ir batus, taciau apie kepures neuzmaciau info ax.gif
Gal kuri turite Columbios salmuka,pvz. si http://www.sierratra...;colorFamily=12 arba si http://www.sierratra...e-kids~p~4676g/

2T-4T dydis raso nuo metuku berods iki 4 net.O kaip is tiesu?

Oi, antrasis - ne Columbios ax.gif
Atsakyti
Mezgu pati tokias kokių noriu, nes jau kepurių kainos tai ojojoj ir ne vienetinės
Va mano seniukasuser posted image
Atsakyti
o kaip tos happeak panko kepures ziemai turbut nelabai? g.gif
Atsakyti
Mes įvairiai perkame , Vaikų mieste pirkdavau pradžioje , iki kokių 3m. paskui iš Next turėjome , močiutes megzta , veltinuke labai faina , kaip tik dabar parduodu biggrin.gif pirkome iš muges, ji atvežta iš Latvijos berods , va kokia :

user posted image

Dar Happeak turrėjom , šiais metais bandysiu ir iš ten pirkti , ir visada turim šalmuka kai šalta ir didelis vėjas 4u.gif
Atsakyti