Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminės kepurės

Man labai patinka Bimbo parduotuves vokiskos kepurytes Maxikid berods blush2.gif Nu jau spalvos wub.gif wub.gif wub.gif Ypac rudeniniu-pavasariniu rolleyes.gif O ziemines uzsakinesim is NEXTo, dabar ten labai graziu yra mergaitisku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 29 rugsėjo 2011 - 09:57
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 09 29, 09:56)
Man labai patinka Bimbo parduotuves vokiskos kepurytes Maxikid berods  blush2.gif  Nu jau spalvos  wub.gif  wub.gif  wub.gif  Ypac rudeniniu-pavasariniu  rolleyes.gif  O ziemines uzsakinesim is NEXTo, dabar ten labai graziu yra mergaitisku  thumbup.gif

kaip jus renkates didzius is nexto ??? as kelis kart esu pirkusi tai vaikui ant galvos netelpa doh.gif blush2.gif jau ziauriai pamazinti verysad.gif
dabar tik RASTER perku labai gerai nesiojasi ir siltos, o svarbiausia kad jos kokybisku medziagu, labai svelnus, vaikams nedirgina kaktos thumbup.gif thumbup.gif
viena pirkau is stanler kai buvo akcija, tai irgi nieko, patiko, bet be akcijos tai kainos jau labai uzkeltos ax.gif
Atsakyti
as tai ziurejau Next parduotuvej, bet dydziai ten kepuriu pamazinti ax.gif tad uzsisakinejant internetu turekit omenyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 29, 11:34)
kaip jus renkates didzius is nexto ??? as kelis kart esu pirkusi tai vaikui ant galvos netelpa doh.gif  blush2.gif  jau ziauriai pamazinti verysad.gif
dabar tik RASTER perku labai gerai nesiojasi ir siltos, o svarbiausia kad jos kokybisku medziagu, labai svelnus, vaikams nedirgina kaktos thumbup.gif  thumbup.gif
viena pirkau is stanler kai buvo akcija, tai irgi nieko, patiko, bet be akcijos tai kainos jau labai uzkeltos ax.gif

Net nezinau, as prisikaicius, kad pamazintos kepures nuveziau vaika i Next ir pasimatavom zieminie megzta, tai bent jau mums atitiko g.gif Viskas OK, kaip tik, nei didesnes nei mazesnes nereik. Sunku pasakyt, skirtingos tos galveles, geriausia, kai apimti raso, ne metais, tada pamatuoji ir viskas aisku thumbup.gif Dabar uzsakiau rudenui flysini komplektuka, tai bus matyt ar taip pat tiks g.gif

Man Raster ziemines patinka, tik patebejau, kad musu rajone visi vaikuciai su jom biggrin.gif Mes tik plonyte medvilnine turim, tai man nelabai patinka, kad ausyciu gerai neapdengia blush2.gif O sterntalery, tai mes kazkaip nieko neissirenkam schmoll.gif kazkaip man per daug ji isreklamuota atrodo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 09 30, 12:50)
Net nezinau, as prisikaicius, kad pamazintos kepures nuveziau vaika i Next ir pasimatavom zieminie megzta, tai bent jau mums atitiko  g.gif Viskas OK, kaip tik, nei didesnes nei mazesnes nereik. Sunku pasakyt, skirtingos tos galveles, geriausia, kai apimti raso, ne metais, tada pamatuoji ir viskas aisku  thumbup.gif Dabar uzsakiau rudenui flysini komplektuka, tai bus matyt ar taip pat tiks  g.gif

Man Raster ziemines patinka, tik patebejau, kad musu rajone visi vaikuciai su jom  biggrin.gif Mes tik plonyte medvilnine turim, tai man nelabai patinka, kad ausyciu gerai neapdengia blush2.gif O sterntalery, tai mes kazkaip nieko neissirenkam  schmoll.gif kazkaip man per daug ji isreklamuota atrodo  blush2.gif

Oj ne, tada gal permaza nupirkote unsure.gif , jos kaip tik puikiai dengia ne tik ausytes, bet ir zandukus thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Raster kepuryčių yra ir Norfoje ir pigiau net ant 15lt nei čia pardavinėja... blush2.gif

O be to šį savaitgalį 40 proc. nuolaida visoms kepurėms ir šalikams, kas nori žymiai pigiau įsigyti-lėkit, akcija prasideda ryt 14-16 dienomis mirksiukas.gif
Atsakyti
O cia visose Norfose? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Principessa @ 2011 10 13, 23:17)
O cia visose Norfose?  blush2.gif

Akcija vyksta visose, bet ar visose yra kepuryčių raster -nežinau, pas mus dvi norfos, tai vienoje yra visas lovys tų kepuraičių prikrauta, o kitoje ne g.gif

Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2011 10 13, 23:28)
Akcija vyksta visose, bet ar visose yra kepuryčių raster -nežinau, pas mus dvi norfos, tai vienoje yra visas lovys tų kepuraičių prikrauta, o kitoje ne g.gif

O kur Jusu ta norfa kur yra? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Manau turi būti, bet kurioje vilniaus didesnėje norfoje mirksiukas.gif

Mes iš kaimo biggrin.gif

Aš dar nebuvau pirkt, laukiu kol vyras gryž-paveš, jau nusižiūrėjus esu biggrin.gif Ir pirštinytėm nuolaida, bet nereikėjo-tai neapžiūrėjau ar yra kokių geresnių...

http://www.norfa.lt/
Va čia yra visos akcijos surašytos...
Atsakyti
o as pati numegsiu.. tongue.gif
Atsakyti
Kol kas mėgiamiausios mūsų žieminukės yra RASTER ir GAP thumbup.gif Dar Next gražių yra. Su širdutėm visą komplektuką nusipirkom šiam sezonui mergytei thumbup.gif O berniukui H&M ir Next rinkomės šiai žiemai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmastan: 19 spalio 2011 - 11:22