Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminės kepurės

SIAI ZIEMAI USSAKIAU IS NEXT FLISINE ,VIDUI SU MEDVELNINIU PAMUSALIUKU-SUPER PATOGI IR SILTA
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 10, 17:57)
Raster turi graziu kepuryciu, bet abejoju ju kokybe ir praktiskumu. Tikriausiai islenda ausytes ir ne labai siltos smile.gif

tikrai neabejokit. nupirkau kepure ir salika savo maziukei. tikrai kepure stora,ji tokia dviguba,be to sintetinio kailiuko,bet tikrai silta. ir kokybe superine. ausys tikrai neislenda. zodziu pliusas jiems ir dar labai grazi wub.gif
Atsakyti
GAP labai patiko siltute ir patogi 4u.gif
Atsakyti
Pirkau is BabyCity su kailiuku viduj, labai silta grazi ir patogi thumbup.gif
Sterntaler labai graziu yra wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marina861: 08 sausio 2011 - 02:44
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 14, 13:08)
Man visgi šalmukai labiau patiko iš Bimbos, nei Sterntaler  4u.gif

aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu wub.gif
QUOTE(viavia @ 2010 12 15, 04:28)
Aš  užsieny nusiperku  vilnonius  šalmukus  bei vilnones  kepurytes smile.gif

mes nesiojam Janus salmukus smile.gif bet jie geri,kai nera vejo,nes kai vejas lauke tai kiaurai pucia rolleyes.gif o siaip geri salmukai

siaip dar geri Lenne firmos salmukai thumbup.gif
o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo ax.gif
Atsakyti
praeita ziema dukra turejo sterntaler kepure, nu tokia stora, kad net galvyte suprakaituodavo doh.gif galiausiai nupirkau apatini merino vilnos salmuka, kuri siemet irgi turim ir sekmingai nesiojam smile.gif tik ant virsaus visad dedu kita kepure pagal nuotaika ir ora biggrin.gif
Atsakyti
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus 4u.gif
Atsakyti
Ar Vilniuje yra pirkti REIMA kepurių? Ir kokios kainos gal žinote?
Atsakyti
As siemet nupirkau sunui kepure Lindexe, tik nezinau ar ziemai bus silta. Gali reiketi dar vienos kepures saltesniems orams. Kazkaip parduotuvese labai sunku rasti grazia ir silta kepure smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zweika: 21 rugsėjo 2011 - 13:59
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 18, 14:48)
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus  4u.gif

nuo 5 metuku super tinka RASTER firmos komplektukai RUDUO-ZIEMA
kaip sitie, yra ivairiu spalvyciu thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image

Papildyta:
arba sis komplektukas, kasas galima suristi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 rugsėjo 2011 - 22:07
Neblogos pasteliniu spalvu buvo Next parduotuvej, bet su dydziais nekas, tai lauksim papildymo g.gif
Atsakyti
Mes visa laika perkame kepuriukus is Sterntaler ,labai esu patenkinta sia parduotuve,kokybe ju nepriekaistinga wub.gif
Atsakyti