SIAI ZIEMAI USSAKIAU IS NEXT FLISINE ,VIDUI SU MEDVELNINIU PAMUSALIUKU-SUPER PATOGI IR SILTA
QUOTE(Ksesanko @ 2010 12 10, 17:57)
Raster turi graziu kepuryciu, bet abejoju ju kokybe ir praktiskumu. Tikriausiai islenda ausytes ir ne labai siltos
tikrai neabejokit. nupirkau kepure ir salika savo maziukei. tikrai kepure stora,ji tokia dviguba,be to sintetinio kailiuko,bet tikrai silta. ir kokybe superine. ausys tikrai neislenda. zodziu pliusas jiems ir dar labai grazi
GAP labai patiko siltute ir patogi
Pirkau is BabyCity su kailiuku viduj, labai silta grazi ir patogi
Sterntaler labai graziu yra
Sterntaler labai graziu yra
QUOTE(Pingvinukas @ 2010 12 14, 13:08)
Man visgi šalmukai labiau patiko iš Bimbos, nei Sterntaler
aha ciupinejau Bimbo parduotuveje,labai mieli salmukai, tokie praktiski ir graziu rastu
QUOTE(viavia @ 2010 12 15, 04:28)
Aš užsieny nusiperku vilnonius šalmukus bei vilnones kepurytes
mes nesiojam Janus salmukus bet jie geri,kai nera vejo,nes kai vejas lauke tai kiaurai pucia o siaip geri salmukai
siaip dar geri Lenne firmos salmukai
o Reimos turejom,tai labai ausys islysdavo
praeita ziema dukra turejo sterntaler kepure, nu tokia stora, kad net galvyte suprakaituodavo galiausiai nupirkau apatini merino vilnos salmuka, kuri siemet irgi turim ir sekmingai nesiojam tik ant virsaus visad dedu kita kepure pagal nuotaika ir ora
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus
QUOTE(Pingvinukas @ 2011 09 18, 14:48)
Kokias kepures perkate didesnėms mergaitėms žiemai? Mano dukrai 8 metai. Dar norisi su raišteliais, bet nelabai randu kažko gražaus
nuo 5 metuku super tinka RASTER firmos komplektukai RUDUO-ZIEMA
kaip sitie, yra ivairiu spalvyciu
Papildyta:
arba sis komplektukas, kasas galima suristi
Mes visa laika perkame kepuriukus is Sterntaler ,labai esu patenkinta sia parduotuve,kokybe ju nepriekaistinga