Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminės kepurės

4u.gif Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next thumbup.gif labai graziu wub.gif thumbup.gif yra!
Atsakyti
Jei nerandat parduotuvėse-tenka siųstis mirksiukas.gif GAPo, NEXTo man gražios kepurytės ir kokybiškos wub.gif
Atsakyti
Mes uzsisakinejam pas auksarankes. smile.gif Numezga kokio norim modeliuko, dydzio ir kokiu tik norim siulu. thumbup.gif Po kol kas patenkinti. thumbup.gif
Atsakyti
As jau kelinta karta perku RASTER firmos kepurytes - ir vasarai, ir rudeniui ir ziemai - esu labai patenkinta thumbup.gif Jos grazios, geros medziagytes.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 08 30, 12:43)
Aš  irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.

o kur jas Vilniuje parduoda?
Atsakyti
Man irgi Sterntaller pakankamai grazios, patogios ir siltos. drauge atidave dvi, bet jos berniukiskos sad.gif Parduotuveje nieko grazaus ir silto nerandu sad.gif Uzsakiau draugems kurios i Prancuzija ir Belgija vaziuoja. gal ka nors parvez, bet su dydziu nezinau ar atspes sad.gif
Atsakyti
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu ax.gif
Atsakyti
Mums labiausiai patinka sterntaler 4u.gif ir ziemines ir vasarines biggrin.gif
Atsakyti
kas Vilniuje prekiauja Reima kepurytėmis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2010 09 16, 19:02)
o kur jas Vilniuje parduoda?

Akropolyje ax.gif

QUOTE(miligerta @ 2010 09 17, 15:46)
Mums labiausiai patinka sterntaler 4u.gif ir ziemines ir vasarines biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Žiemai nusipirkom Sterntaler kepurę ir šaliką, tik pirštinių, deja, nepavyko pritaikyti verysad.gif Reikalingos spalvos pirštinytės buvo tokios, kad nepavyko rankos įkišti, o sniego pirštinės, irgi tos spalvos, baisiai didelės doh.gif Gal dar užveš iki šalčių ir kitų dydžių unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 15:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu  ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Labai patogios ir saliko nereike thumbup.gif Nereike jieskoti po namus kur salikas kur kepure lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 14:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai wub.gif ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas biggrin.gif Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu  ax.gif

man salmukai irgi superinis daiktas wub.gif \
tik ranku darbo tai man jie nelabai,nes pamusalo nebuna ir kiaurai vejas gali pusti i ausis
bet pvz Reima ir Lenne salmus gamina super,,ant ausyciu spec medziagyte viduje ideta neperpuciama wub.gif
Papildyta:
QUOTE(dre @ 2010 08 31, 19:04)
4u.gif Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next  thumbup.gif  labai graziu  wub.gif  thumbup.gif yra!

man irgi raster superines, ypac ta medziagyte viduje tokie svelni wub.gif ir modeliai tikrai isskirtiniai ir grazus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 30 rugsėjo 2010 - 21:16