Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next labai graziu yra!
Jei nerandat parduotuvėse-tenka siųstis GAPo, NEXTo man gražios kepurytės ir kokybiškos
Mes uzsisakinejam pas auksarankes. Numezga kokio norim modeliuko, dydzio ir kokiu tik norim siulu. Po kol kas patenkinti.
As jau kelinta karta perku RASTER firmos kepurytes - ir vasarai, ir rudeniui ir ziemai - esu labai patenkinta Jos grazios, geros medziagytes.
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 08 30, 12:43)
Aš irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.
o kur jas Vilniuje parduoda?
Man irgi Sterntaller pakankamai grazios, patogios ir siltos. drauge atidave dvi, bet jos berniukiskos Parduotuveje nieko grazaus ir silto nerandu Uzsakiau draugems kurios i Prancuzija ir Belgija vaziuoja. gal ka nors parvez, bet su dydziu nezinau ar atspes
kas Vilniuje prekiauja Reima kepurytėmis?
QUOTE(saulyte525 @ 2010 09 16, 19:02)
o kur jas Vilniuje parduoda?
Akropolyje
QUOTE(miligerta @ 2010 09 17, 15:46)
Mums labiausiai patinka sterntaler ir ziemines ir vasarines
Žiemai nusipirkom Sterntaler kepurę ir šaliką, tik pirštinių, deja, nepavyko pritaikyti Reikalingos spalvos pirštinytės buvo tokios, kad nepavyko rankos įkišti, o sniego pirštinės, irgi tos spalvos, baisiai didelės Gal dar užveš iki šalčių ir kitų dydžių
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 15:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu
Labai patogios ir saliko nereike Nereike jieskoti po namus kur salikas kur kepure
QUOTE(SIVERIJA @ 2010 09 17, 14:08)
Mums pačios geriausios megztos šiltos kepurytės- šalmiukai ir jokių šalikų nereik, ir kaklas ne plikas Ir lengva pačiam vaikui užsidėti- kas ypač darželinukams aktualu
man salmukai irgi superinis daiktas \
tik ranku darbo tai man jie nelabai,nes pamusalo nebuna ir kiaurai vejas gali pusti i ausis
bet pvz Reima ir Lenne salmus gamina super,,ant ausyciu spec medziagyte viduje ideta neperpuciama
Papildyta:
QUOTE(dre @ 2010 08 31, 19:04)
Turejom ir likom patenkinti kokybe lenkisku RASTER kepuryciu ir Next labai graziu yra!
man irgi raster superines, ypac ta medziagyte viduje tokie svelni ir modeliai tikrai isskirtiniai ir grazus