Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu lenkiškų nenoriu negi kitokiu nera?
patarkit
QUOTE(Saša Ž @ 2009 09 25, 10:38)
Reikia gražių žieminių kepuryčių sūnui ir dukrytei, bet nieko gražaus nerandu lenkiškų nenoriu negi kitokiu nera?
patarkit
patarkit
Man kaip tik patinka RASTER firmos kepurytes Lenkiskos,nesiojam jau antrus metus, cia foto mano sunelis
jos labai svelnios kokybiskos ziemininiai komplektukai, minkstuciai, siltuciai, isore 30% vilna ir 70 % acrilo, viduje labai mielas svelnus trikotazinis is medvilnes pamusaliukas 97% nearzinantys vaiko odeles,tinka alergiskiems vaikams
Siemet pirkom salmuka is Erikos kartais uzsisakau, kad numegztu kokia originalia
Perku BIMBA parduotuvėje šalmukus
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super gražios ir labai kokybiškos.ViEną galima sakyti jau išaugome,tai parduosime per SM.
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 13:55)
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super gražios ir labai kokybiškos..
aš taip pat saviškiams čia pirkau, labai džiaugiuosi šia parduotuve
Mes kepures Raster tikrai megstam, superine kokybe Nors siaip rubus perku UK pagrinde ir lenkisku nemegstu, bet Raster man daug smagesnes skepures uz visas kitas kokias tik teko turet
Ju yra gariunuose ir SM kelios mamytes parduoda
Ju yra gariunuose ir SM kelios mamytes parduoda
As uzsakinesiu turbut is Next nu labai man ten graziu yra turbut ziuresiu, kad butu visas komplektukas
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:55)
Pirksiu STERNTALER parduotuvėjė,nu man ten kepurytės super gražios ir labai kokybiškos.ViEną galima sakyti jau išaugome,tai parduosime per SM.
Mums irgi labai patiko sios kepurytes ir kainos atzvelgiu , Raster irgi turim ,bet STERNTALER man labiau patiko, o be to galima su vaiku nuvaziuoti pasimatoti ir issirinkti kas tinka vaikuciui
QUOTE(Arnytė @ 2010 08 23, 14:55)
Ir mes taip pat ten
Aš irgi STERNTALER , labai gražios, kokybiškos.