skristyn, šauni Barbi Gera idėja papuošti suknelę drugeliais!
Cipciuk, labai švelnus tortukas su batukais Mašiniukas fainuolis
Olesta, svočios tortas be galo mielas Gimtadienio tortas dvelkia švežumu, man jis priminė vasarą
spanguolia , kreativus septynetas Liuksiška papuošimo idėja!
zuliaska, fainutė boružėlė
daividija, va čia tai mašiniukas Ir dar su kepure! Pažiūrėjau internete, kaip atrodo originalas, tai taviškis net labai panašus, sakyčiau dvynys
Liusii, labai jau gundančiai atrodo tortukai. Dabar norėčiau gabaliuko Rafaelo
meduolytee, kokia miela varlytė Ančiukai labai įdomiai nuspalvinti!
neramuole, o ką čia kritikuoti, viskas liuks. Gal tik marškinėlių apykaklę padaryčiau plonesnę
ingridake, fainukas tortukas
Cipciuk, aš labai sužavėta anūkėlei skirtu tortu Jame tiek meilės, šilumos, gerumo... O žodžiai tiesiog grėbia už širdies. Nuoširdžiausi sveikinimai jūsų anukei
Cipciuk, o dievulėliau koks gi mielas šitas jūsų tortas ir kokiai gražiai progai skirtas, kokiais šiltais žodžiais palydėtas Nuoširdžiausi sveikinimai Jūsų anūkytės gimtadienio proga
neramuole, nuostabūs tavo tortukai v-i-s-i maišiukas matosi, kad jubiliejinis - kad blizga tik visas marškinukai solidūs tokie su rožytėm tortukas irgi labai fainuolis
Daividija, kas čia sakė, kad kairios rankos pas ją mašiniukas tiesiog tobulas gavosi, o skrybėliukas kiek žavesio suteikia tortukui
Olesta, meduolytee, ingridake, Liusii, rasyte - šaunūs visų tortukai
neramuole, nuostabūs tavo tortukai v-i-s-i maišiukas matosi, kad jubiliejinis - kad blizga tik visas marškinukai solidūs tokie su rožytėm tortukas irgi labai fainuolis
Daividija, kas čia sakė, kad kairios rankos pas ją mašiniukas tiesiog tobulas gavosi, o skrybėliukas kiek žavesio suteikia tortukui
Olesta, meduolytee, ingridake, Liusii, rasyte - šaunūs visų tortukai
Sveikutes! Pagaliau dalekiau iki jusu . Per tuos darbus visai nuo jusu nutolau .Prisiziurejau jusu NUOOOOOOOSTABAUS darbo. Saunuoles,tobulejat ir tikrai nesnaudziat. Is praejusiu temu labai ispudi paliko ARSENI ir MIGLES tortukai su gyvuneliais
OLESTA,kai pamaciau tavo tortukus dengtus saldainiu mase, tai net dar karta paziurejau ar tikrai jie tavo ideti,ar ne kokia citata Nors viskas taip ne olestiskai atrode,bet taip pat labai dailu,skoninga. 8 gimtadienio tortas labai vasariskai atrodo ir labai patiko jo pauosimas(nei per daug,nei per mazai)
NERAMUOLE,saunus tortukai!!!! Pinigu maisas labai jau pinigiskai atrodo ,taip prabangiai blizga.
DAIVIDA, masiniukas,niekur nematytas,o kepuryte ispudingai atrodo.
LIUSII, rafaelo labai jau apetitingas,tikrai neatsisakyciau gabalelio prie kavos
ZULIASKA,labai linksmas ir siltas boruzes veidelis
SPANGUOLIA, tas tortukas 7, tai jau labai patiko visas sumanymas. uz orginaluma!
SKRISTYN,barbe kaip is Disneylando.
Eglute N, tu labai jau save nuvertinai, sakydama,kad neturi fantazijos.Neturint iskarpu, be fantazijos tikrai niekam nepavyktu padaryti tokiu dailiu ir tikrovisku bateliu .SAUNUOLE!!!!!!!!
O savo dienos bala atiduodu ir nugaletoja skelbiu...... CIPCIUKA!!!!!!
Cipciuk, suvirpejo man sirdele, paskaicius jusu parasyta teksta ir pamacius ta meile,siluma, rupestingumu, dziaugsmu..... spinduliuojanti jusu anukytei skirta tortuka. JUS pati sauniausia SUPERMOCIUTE
OLESTA,kai pamaciau tavo tortukus dengtus saldainiu mase, tai net dar karta paziurejau ar tikrai jie tavo ideti,ar ne kokia citata Nors viskas taip ne olestiskai atrode,bet taip pat labai dailu,skoninga. 8 gimtadienio tortas labai vasariskai atrodo ir labai patiko jo pauosimas(nei per daug,nei per mazai)
NERAMUOLE,saunus tortukai!!!! Pinigu maisas labai jau pinigiskai atrodo ,taip prabangiai blizga.
DAIVIDA, masiniukas,niekur nematytas,o kepuryte ispudingai atrodo.
LIUSII, rafaelo labai jau apetitingas,tikrai neatsisakyciau gabalelio prie kavos
ZULIASKA,labai linksmas ir siltas boruzes veidelis
SPANGUOLIA, tas tortukas 7, tai jau labai patiko visas sumanymas. uz orginaluma!
SKRISTYN,barbe kaip is Disneylando.
Eglute N, tu labai jau save nuvertinai, sakydama,kad neturi fantazijos.Neturint iskarpu, be fantazijos tikrai niekam nepavyktu padaryti tokiu dailiu ir tikrovisku bateliu .SAUNUOLE!!!!!!!!
O savo dienos bala atiduodu ir nugaletoja skelbiu...... CIPCIUKA!!!!!!
Cipciuk, suvirpejo man sirdele, paskaicius jusu parasyta teksta ir pamacius ta meile,siluma, rupestingumu, dziaugsmu..... spinduliuojanti jusu anukytei skirta tortuka. JUS pati sauniausia SUPERMOCIUTE
Nuoširdžiausi sveikinimai Adrytei Kiek daug tiesos paskutiniuose postuose
net susikikenau dėl neolestiškų tortų olestiški, tai čia turbūt kremu puošti turėtų būti, ale kad prašymai buvo ne tokie
net susikikenau dėl neolestiškų tortų olestiški, tai čia turbūt kremu puošti turėtų būti, ale kad prašymai buvo ne tokie
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 26, 18:41)
Prieš du metus , gimė žmogutis .....apvertęs mano gyvenimą .....su ja pasaulis ryškesnių spalvų , kai ji šalia niekada nebūna šalta , žiūrint į ją norisi tik juoktis ........tai Adrija - mano Adrytė .....ilgai galvojau , rinkau kokį tortuką jai sulipinti ...barbę , boružę ....paskui šovė mintis , juk ji susijusi su jūra ......pasirinkau štai tokį ......
kaip miela
O tortas kaip pasaka grazus pasiseke Adrijai,kad turi toookia mociute!!!
Sveikinimai Adrytei!!! nu dievazi man irgi suspaude sirdi... Jau apie torta net nekalbu... akims tikrai vaizdas fantastiskas...
Cipciuk patys nuosirdziausi ir graziausi sveikinimai Jusu Adrytei. Cia Jus privertet ne viena asarele nubraukti skaitant tokius zodzius, tiesiog matosi kokia dideles Jusu sirdis, tiek daug joje telpa paciu tyriausiu jausmu jusu anukutei
O tortuko grozis, toks mielas, toks siltas, toks kupinas meiles
Skaitant toki grazu posma, iskilo dar taip eseniai patirti mano isgyvenimai, apsizliumbiau , o dar snd ryte paziurejau mamyciukluba, tai isvis blioviau nesustodama, ten rode mamyte kuri gimde ir lygiai tokia pacia situacija kaip buvo su mano mazyte
Visu atskirai nevadinsiu, nes visu tortukai nuostabus, nera net ka isskirti
O tortuko grozis, toks mielas, toks siltas, toks kupinas meiles
Skaitant toki grazu posma, iskilo dar taip eseniai patirti mano isgyvenimai, apsizliumbiau , o dar snd ryte paziurejau mamyciukluba, tai isvis blioviau nesustodama, ten rode mamyte kuri gimde ir lygiai tokia pacia situacija kaip buvo su mano mazyte
Visu atskirai nevadinsiu, nes visu tortukai nuostabus, nera net ka isskirti
Pradesiu sios dienos vaizdus tortu "baisinu-pabaisinu".Zodziu tokios nesekmes dar nebuvau patyrusi,aisku neesu as dar ta kepeja profesonale .Jau tiek streso buvo gaminant si torta,kad po to susimasciau ir tuo paciu nusivyliau savo sugebejimais .
Zodziu viskas prasidejo taip,siam tortui nusprendziau isbandyti CIPSIUKO cukrine geliu mase ir cukrine mase tortams dengti. Na nuo tos vietos ir prasideda mano stresas.Nezinau ka blogai padariau,bet ta dengimo mase man surijo tiek cukraus pudros,ir kiek supratau vis dar nesigavo tokia,kokia turetu buti.PO to kai sudejau "tona" cukraus pudros,tai gavau aisku ir tonini mases gumula.Sugadinau visus melynos spalvos dazus,tortas turejo buti melynas,bet i tona mases ,aisku ir dazu reikia tonos .Gavosi toks bliednai zydras .Sekantis etapas-mases kociojimas .Mase buvo visokia kitokia,bet tik ne tortu dengimo. Elastigumo jokio... Vargais ,negalais as ta torta ja apdengiau-vaizzzdelis nekoks .Cukrines geles taip pat baisiausia trupejo.Rezultatas tas,kad mane istiko isterika...Lekiau konkordiniu greiciau i parduotuve,pirkti produktu sokoladinei saldainiu masei(su sia nors dirbti moku). Taigi,laiko visai nebera,gaminu nauja mase,plesiu lauk ta zydra,virtuveje galima koja issilauzti ,as atrodau kaip tikra tortu kepeja .Viskas,tortas apdegtas,eilini karta rudas,o puosimui turiu maziau nei 30min,mano vezlines sraiges apsukom ir "atmustai" siam darbui rankai tai yra neimanooooooma! Neturiu kur dingti,bandau suktis is padeties.
Paskutinis rezultatas: norisi rekti verkti,tortas atrodo apsoliuciai ne taip kaip norejau padaryti,o apie kruopstuma, tai nera ka kalbeti
O cia labai greitas surio tortas,puosimas gal ir nelabai tinka sioje temoje,bet manau, kad tos braskes graziai atrodytu torte "pintine"
Zodziu viskas prasidejo taip,siam tortui nusprendziau isbandyti CIPSIUKO cukrine geliu mase ir cukrine mase tortams dengti. Na nuo tos vietos ir prasideda mano stresas.Nezinau ka blogai padariau,bet ta dengimo mase man surijo tiek cukraus pudros,ir kiek supratau vis dar nesigavo tokia,kokia turetu buti.PO to kai sudejau "tona" cukraus pudros,tai gavau aisku ir tonini mases gumula.Sugadinau visus melynos spalvos dazus,tortas turejo buti melynas,bet i tona mases ,aisku ir dazu reikia tonos .Gavosi toks bliednai zydras .Sekantis etapas-mases kociojimas .Mase buvo visokia kitokia,bet tik ne tortu dengimo. Elastigumo jokio... Vargais ,negalais as ta torta ja apdengiau-vaizzzdelis nekoks .Cukrines geles taip pat baisiausia trupejo.Rezultatas tas,kad mane istiko isterika...Lekiau konkordiniu greiciau i parduotuve,pirkti produktu sokoladinei saldainiu masei(su sia nors dirbti moku). Taigi,laiko visai nebera,gaminu nauja mase,plesiu lauk ta zydra,virtuveje galima koja issilauzti ,as atrodau kaip tikra tortu kepeja .Viskas,tortas apdegtas,eilini karta rudas,o puosimui turiu maziau nei 30min,mano vezlines sraiges apsukom ir "atmustai" siam darbui rankai tai yra neimanooooooma! Neturiu kur dingti,bandau suktis is padeties.
Paskutinis rezultatas: norisi rekti verkti,tortas atrodo apsoliuciai ne taip kaip norejau padaryti,o apie kruopstuma, tai nera ka kalbeti
O cia labai greitas surio tortas,puosimas gal ir nelabai tinka sioje temoje,bet manau, kad tos braskes graziai atrodytu torte "pintine"
QUOTE(wiwi @ 2009 09 27, 09:56)
Pradesiu sios dienos vaizdus tortu "baisinu-pabaisinu".Zodziu tokios nesekmes dar nebuvau patyrusi,aisku neesu as dar ta kepeja profesonale .Jau tiek streso buvo gaminant si torta,kad po to susimasciau ir tuo paciu nusivyliau savo sugebejimais .
labai gaila,kad tau teko tiek "iskest",bet nepaisant viso to,gavosi grazus tortukas,nors ir neturejo toks buti,ne tau vienai taip buna,man irgi taip atsitinka,noriu vaizdo vieno,o iseina visia kitas,nenusimink,tikrai pasiseks...
QUOTE(wiwi @ 2009 09 27, 13:56)
Pradesiu sios dienos vaizdus tortu "baisinu-pabaisinu".
puošnus Tavo tortas ir nuotykiai kaip pas tikrą tortų kepėją
ar skaitei daugiau temų? Praktiškai visos kepėjėlės patiria įvairių nuotykių, kepdamos tortus, retai gaunasi toks tikslus vaizdas, kurį sukuria fantazija.
Papildyta:
QUOTE(Olesta @ 2009 09 25, 19:59)
vau, savaitgalis labai šaunių tortukų pridėjot, na ir aš ne tuščiomis: grietininiai biskvitai, pertepti grietinėle, viduje vaisiai (konservuoti persikai, žali kiviai ir bananai), dengta šokoladine saldainių mase, kringeliukai aisingo, gyvi šermukšniai derinti prie vestuvių stalo papuošimo svočios prašymu, nelabai matosi ir tik paskui sugalvojau, kad inicialus ant taurių reikėjo geltona spalva užrašyt, bet jau padarytas darbas, nebekeisiu; karoliukai taurių viršuje simbolizuoja vestuvinius žiedus - svočios tortas:
Atsitempiu šitą tortą vėl ir vėl, nes man jis labai gražus Kiek jis gali sverti? kokius 6 kg
Ir labai gražiai šermukšniai tinka kaip "atmuša" pastelines spalvas
ciekavinuos dėl taurių - kodėl jos ant torto? ar jos taip ir numatytos būti per šventę, ar tik fotografavimo metu uždėjai ant torto?
Ir ar iš jų buvo geriama vestuvių metu, ar jos tik dekoracija?
karoliukai taurių viršuje simbolizuja vestuvinius žiedus - ar tai ten pabarstukai "paklijuoti"
Mergaiciai (kaip sako Olesta), saunuma, grazuma, VAU
Aciu visom padejusiom man su zaliu tortu.
skristyn, kokia barbyte miela, Kokios spalvos grazios. O drugiai visiskai vietoj. Labai grazu
Cipciuk, superinio grozio tortai. Superine meisto ranka. Taptiu tortas labai mielas, masiniuks toks isdykelis. O jau Juros tortas nuverte nuo koju, likau pritrenkta tokiu groziu. As jau kelis tokius issisaugojau is ineto, man jie kaip vestuviniai labvai grazus, tai ir Jusu metu sau i kosolka. Bet is visu tokio tipo matytu tortu JUSU PATS GRAZIAUSIAS . Zaviuosi Jusu sugebejimais
Cipciukas, aciu uz gerus zodzius, taip sirdi pagloste. Malonu tai isgirsti is Jusu Sveikinimai Jusu anukytei
Olesta, labai dziaugiuosi, kad tau viskas pavyko su IKI saldainiukais. Labai dailus svocios tortas. Sakuk, o tos taures nenukrenta? Kaip vezti toki torta?
Olesta, persimetei i mases , kur grietinele tavo . Nu gi grazuolis mergaitiskas, spalvotas toks.
spanguolia , nu jau pacaniskas tortuks, toks tikras masininis. Super
zuliaska, negali idet, o privalai idet . Labai man patinka tos boruzes.
rasyte_, gausi bart del torto pavadinimo . Koks fainuolis naminiam vartojimui
Psio, Daividija, dar tik pasakyk kad rankos kreivos. Lekiau ir as internete paziuret tu masinku. Ale ziuriu tikrai dvynys
Liusii, kokia puri rafaelo, tai ir prasosi paragaut. Kaip uosvis, ar liko patenkintas knyga
meduolytee, aciu uz atsakyma apie gyvas geles. Labai idomus tortukas, as tik gal mase nekisciau po tortu o palikciau kaip bangele tokia.
neramuole, prajuokinai su jubilejiniu maiseliu. . Nu gi reikia tiek nulipdyt. Krize, jauciasi.
Slipsas puikus, auksinis. Zinai, rankoves vienos truksta. Bet siaip atrodo labai gerai
ingridake, smagu, kad iveikei bauba
wiwi, visko buna. Bet issisukai puikiai. O tas braskinis koks stilingas.
Aciu visom padejusiom man su zaliu tortu.
skristyn, kokia barbyte miela, Kokios spalvos grazios. O drugiai visiskai vietoj. Labai grazu
Cipciuk, superinio grozio tortai. Superine meisto ranka. Taptiu tortas labai mielas, masiniuks toks isdykelis. O jau Juros tortas nuverte nuo koju, likau pritrenkta tokiu groziu. As jau kelis tokius issisaugojau is ineto, man jie kaip vestuviniai labvai grazus, tai ir Jusu metu sau i kosolka. Bet is visu tokio tipo matytu tortu JUSU PATS GRAZIAUSIAS . Zaviuosi Jusu sugebejimais
Cipciukas, aciu uz gerus zodzius, taip sirdi pagloste. Malonu tai isgirsti is Jusu Sveikinimai Jusu anukytei
Olesta, labai dziaugiuosi, kad tau viskas pavyko su IKI saldainiukais. Labai dailus svocios tortas. Sakuk, o tos taures nenukrenta? Kaip vezti toki torta?
Olesta, persimetei i mases , kur grietinele tavo . Nu gi grazuolis mergaitiskas, spalvotas toks.
spanguolia , nu jau pacaniskas tortuks, toks tikras masininis. Super
zuliaska, negali idet, o privalai idet . Labai man patinka tos boruzes.
rasyte_, gausi bart del torto pavadinimo . Koks fainuolis naminiam vartojimui
Psio, Daividija, dar tik pasakyk kad rankos kreivos. Lekiau ir as internete paziuret tu masinku. Ale ziuriu tikrai dvynys
Liusii, kokia puri rafaelo, tai ir prasosi paragaut. Kaip uosvis, ar liko patenkintas knyga
meduolytee, aciu uz atsakyma apie gyvas geles. Labai idomus tortukas, as tik gal mase nekisciau po tortu o palikciau kaip bangele tokia.
neramuole, prajuokinai su jubilejiniu maiseliu. . Nu gi reikia tiek nulipdyt. Krize, jauciasi.
Slipsas puikus, auksinis. Zinai, rankoves vienos truksta. Bet siaip atrodo labai gerai
ingridake, smagu, kad iveikei bauba
wiwi, visko buna. Bet issisukai puikiai. O tas braskinis koks stilingas.
QUOTE(Asseni @ 2009 09 27, 16:10)
Liusii[/b], kokia puri rafaelo, tai ir prasosi paragaut. Kaip uosvis, ar liko patenkintas knyga
nu kadangi pas mus visi paprasti zmones tai mano tortas visiems labai patiko ,netikejo kad pati padariau aisku nemokejau graziai, turiu jums daug klausimu ta tema
ar sutepus torta ir pries puosiant reikia ji peiliu aplyginti?
ar imanoma plakta grietinele graziai papuosti? manes ji neklauso, neiseina sonu graziai ir lygiai padaryti