QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 05, 11:13)
nes
naitas net skalpą nusiiminėja nuo galvos , kai užsimenu apie šopinimasi
.
..
Lion sakyk , a ten pas jus yra skanesnių ir gražesnių tortų nei tavo ?
....nepatikėsiu
, tik perspėsiu - bus , oi dar visko bus šiame " versle " ....tapikėk , tik nosies nenuleisk
.
šįryt dukart jau prajuokinai mane iki ašarų: tai dėl skalpo ir dėl
Lion tapikėk
na ir aš dabar prajuokinsiu Jus, profės
taigi, dedu tortą ne dėl torto, bet dėl padėklo, kurį "nukoviau" kartu su Jūsų pirkiniais. Šiaip tai galvojau, kad jis toks nekaip atrodo.. bet Cipciukas pakėlė nuotaiką, tai parodysiu ir Jums.
Ir nemoku fotografuoti.. tortukas yra rafaelo, puoštas pirmąkart darytu beze, švelniai žalsvos spalvos, raitūzai - balti. Kai nukėliau nuo padėklo, susigalvojau dar rožikę uždėti.. nu tai gavos panašus į tortą.
O tas mažėlis tai irgi rafaelo. Irgi beze puoštas. Ketinau daryti "žolytę", bet nesigavo niekaip. Užklijavo visas antgaliuko skylutes tas mano bezas.. tai paėmiau kitą antgaliuką ir nupyniau šonus. Ir taip prie viso šito tortuko puošimo sugaišau 2 valandas
Drugelius, gėlytes jau turėjau.. tai sutupdžiau jau ryte. Išnešiau į darželį. Kiek gi galiu viena tortus sprogti
aš matyt užsisėdėsiu ant vieno elemento dabar - tai ant "kringelių".
Man patinka, man gražu.. dariau su 2-o numerio antgaliuku.
Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2009 10 05, 11:47)
Mergaites kaip padaryti gėlytes iš obuolio, rusiškai nesuprantu o lietuviškai nerandu
jeigu turi nuorodą, įmesk, išversiu tekstuką.. ten kažkaip nesudėtingai daroma - reikia tvirtesnio ir gražesnės žievelės obuolio, plonai supjaustyt, pakepti
kažkaip karamelizuotai ir susukti į gėlytę.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...