Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Olesta @ 2009 10 04, 20:48)
Lion, aš tiesiog netekus amo, kaip galima neįvertinti tokio torto, jis ne tik preciziškai lygiai apdengtas, papuošimas originalus, rožės nuostabios....čia žinai belieka tik pasakyti, kad tas, kas nedaro, tas nesupras  schmoll.gif turi neabejotinai puikią fantaziją, auksines rankas, ir jei kažkas buvo „neužsibraukęs“ kaip sakydamo mano grupiokė, tai čia jau ne tavo rankų kaltė - mergyt, man šitas tortas super  thumbup.gif 100 balų, neliūdėk  4u.gif  4u.gif  4u.gif

thumbup.gif pritariu 100 procentu, nosi aukstyn, p......... i prieki ir taip toliau, o jie tegu bulka valgo
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 10 04, 19:38)
Parodau savo vakaryksti blyna  doh.gif

Viduje baltasis miskas (juodasis, tik su baltu sokoladu darytas)  biggrin.gif  Virsus, geles, lapeliai - pastiliazas. Sonai - beze.

user posted image

Suzinojus atsiliepimus apie torta, nusviro rankos.... Daugiau gyvenime nebedarysiu saviems  verysad.gif  Skonis labai patiko, bet papuosimas tipo lievas  verysad.gif  Galejo but daugiau papuosimo.... O uzsakymas skambejo taip: skonio nezinau kokio noriu, papuosimo taip pat nezinau....  Tegu kita karta perka parduotuvinius airiskus tortus  doh.gif Gal bus patenkinti viskuom  doh.gif Darai, stengies, nieko neuzdirbi ir dar su slapiu skuduru per veida gauni  verysad.gif

Pasiguodziau vadinas  biggrin.gif

Lion,sakau nuosirdziai,kai man pavyks padaryt torta nors siek tiek panasu i jusu,as savimi didziuosiuosi.Toks tvarkingas neperkrautas ir rozes labai dailios.O tie savi,tai nezinau arba visiski kiaules,arba super geri konditeriai.Auksciau nosi,nes jums puikiai pavyko thumb_yello.gif thumb_yello.gif thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Jonė*: 04 spalio 2009 - 20:38
Aciu, mergaites wub.gif wub.gif wub.gif Po jusu zodziu, pasitikejimas savimi grizta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lion @ 2009 10 04, 18:38)
Pasiguodziau vadinas  biggrin.gif

Lion, labai grazus tortas, is pradziu pagalvojau, kad issiuvineta paglvele, taip dailai, lygiai padarytas thumbup.gif
Pasiulyk patiems graziau papuosti, tegu parodys ka moka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 10 02, 18:59)
Nu pykit nepykit, nors tema cia sustru papuosimu biggrin.gif bet imesiu savo darbeli -prasau ivertint -pirma kart normalesnes rozytes bandziau lipdyt  blush2.gif is saldainiu sokoladines mases...
O tortas toks mixas tarp Pasakos ir Asseni vaisinio biggrin.gif

Bet supratau, kad verkiant reikia pas Olesta i pamokas del grietineles dzibavimu, na kaip jai taip graziai pavyksta tuos krasciukus israityt  g.gif  doh.gif

user posted image
user posted image

thumbup.gif Atrodo graziai........ mirksiukas.gif
kazkada ta bandziau daryt pati net konditerija baigiau, diplomuota 4 kategorija. doh.gif blush2.gif Ale visgi medicina nugalejo mane... Tad diplomas liko tarp daugeliu popieriuIr konditerini svirksta pakete svirkstas.......
Ir vis netycia uzklystu vis paziuret ka jus veikiat....... Saunuoles... 4u.gif
Atsakyti
Laba ryta, nuostabiu groziu kurejos 4u.gif Gal isgelbesit mane rolleyes.gif reikia padaryti viena torta dviems progoms - 1 metuku ir 25 metu blink.gif Niekaip neisivaizduoju, kaip suderinti dvi tokias skirtingas progas viename torte doh.gif Gal turit minciu kokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliux @ 2009 10 05, 09:37)
Laba ryta, nuostabiu groziu kurejos  4u.gif Gal isgelbesit mane  rolleyes.gif reikia padaryti viena torta dviems progoms - 1 metuku ir 25 metu  blink.gif Niekaip neisivaizduoju, kaip suderinti dvi tokias skirtingas progas viename torte  doh.gif Gal turit minciu kokiu  ax.gif

kas čia šį savaitgalį su tokiais tortais, pas mane tas pats, tik tetukas susūneliu, daryt apvalų didelį tortą, pjaut pusiau, prastumti skypai dalis ir puošti vieną vaikiškai, kitą ne.... 4u.gif na pas mane su tematika, tai aš gal ir kitaip dar darysiu...laiko dar šiek tiek turiu....
Atsakyti
Labs ryts mergytės 4u.gif ,

Na pirmiausia Meian ...gryžo su tokiu grožiu wub.gif .....va žiūriu į tą jos tortą , nu noriu rasti kabliuką ---- nėra schmoll.gif , nėra prie ko prikibti , įdealu thumbup.gif .....tik būk gerutė , negundyk su tais moldais doh.gif , nes naitas net skalpą nusiiminėja nuo galvos , kai užsimenu apie šopinimasi lotuliukas.gif .

Lion sakyk , a ten pas jus yra skanesnių ir gražesnių tortų nei tavo ? g.gif ....nepatikėsiu schmoll.gif , tik perspėsiu - bus , oi dar visko bus šiame " versle " ....tapikėk , tik nosies nenuleisk biggrin.gif .

Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 05, 07:59)
kas čia šį savaitgalį su tokiais tortais, pas mane tas pats, tik tetukas susūneliu, daryt apvalų didelį tortą, pjaut pusiau, prastumti skypai dalis ir puošti vieną vaikiškai, kitą ne.... 4u.gif na pas mane su tematika, tai aš gal ir kitaip dar darysiu...laiko dar šiek tiek turiu....

Aciu dievui as irgi laiko dar turiu, iki 24 d biggrin.gif Pas mane bus mamyte su dukryte. Formos dar nezinau, ai, nieko dar konkreciai nezinau. Viska supasakojau is ko gali rinktis, tai ziuresim. Tik zino, kad nori ne meducio, ir ne kavos torto. Daugiau kol kas nieko nezino doh.gif
Atsakyti
Mergaites kaip padaryti gėlytes iš obuolio, rusiškai nesuprantu o lietuviškai nerandu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 05, 11:13)
nes naitas net skalpą nusiiminėja nuo galvos , kai užsimenu apie šopinimasi  lotuliukas.gif .
..
Lion sakyk , a ten pas jus yra skanesnių ir gražesnių tortų nei tavo ? g.gif ....nepatikėsiu  schmoll.gif , tik perspėsiu - bus , oi dar visko bus šiame " versle " ....tapikėk , tik nosies nenuleisk  biggrin.gif .

šįryt dukart jau prajuokinai mane iki ašarų: tai dėl skalpo ir dėl Lion tapikėk

na ir aš dabar prajuokinsiu Jus, profės bigsmile.gif
taigi, dedu tortą ne dėl torto, bet dėl padėklo, kurį "nukoviau" kartu su Jūsų pirkiniais. Šiaip tai galvojau, kad jis toks nekaip atrodo.. bet Cipciukas pakėlė nuotaiką, tai parodysiu ir Jums.
Ir nemoku fotografuoti.. tortukas yra rafaelo, puoštas pirmąkart darytu beze, švelniai žalsvos spalvos, raitūzai - balti. Kai nukėliau nuo padėklo, susigalvojau dar rožikę uždėti.. nu tai gavos panašus į tortą.
O tas mažėlis tai irgi rafaelo. Irgi beze puoštas. Ketinau daryti "žolytę", bet nesigavo niekaip. Užklijavo visas antgaliuko skylutes tas mano bezas.. tai paėmiau kitą antgaliuką ir nupyniau šonus. Ir taip prie viso šito tortuko puošimo sugaišau 2 valandas doh.gif
Drugelius, gėlytes jau turėjau.. tai sutupdžiau jau ryte. Išnešiau į darželį. Kiek gi galiu viena tortus sprogti hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image

aš matyt užsisėdėsiu ant vieno elemento dabar - tai ant "kringelių". blush2.gif Man patinka, man gražu.. dariau su 2-o numerio antgaliuku.
Papildyta:
QUOTE(sineja @ 2009 10 05, 11:47)
Mergaites kaip padaryti gėlytes iš obuolio, rusiškai nesuprantu o lietuviškai nerandu  4u.gif

jeigu turi nuorodą, įmesk, išversiu tekstuką.. ten kažkaip nesudėtingai daroma - reikia tvirtesnio ir gražesnės žievelės obuolio, plonai supjaustyt, pakepti kažkaip karamelizuotai ir susukti į gėlytę.
Atsakyti
va rusiškas paaiškinimas kaip daryti rožytes iš obuoliukų, būsiu dėkinga už vertimą 4u.gif
Для роз нам нужно яблоко красное или зелёное не важно,главное,чтобы оно было не "ватное",а твёрдое.Например сорт "Gold" или "Семиренко".
1) Разрезать яблоко на четвертинки и удалить сердцевинки.
2) Нарезать очень тоненькими пластинками.
3) 300г.сахара+300г.воды довести до кипения,и небольшими порциями отваривать яблочные пластинки до прозрачности.
4) Яблочные дольки складывать на тарелку так,чтобы лишний сироп с них стекал. Во время варки сироп густеет, поэтому нужно добавлять водички время от времени.берём пластинку и сворачиваем её трубочкой,на неё следующий лепесток,всего 5или 6,в зависимости от желаемого размера.Когда выложите весь натюрморт на торте , надо всю эту красоту смазать желатиновым сиропом при помощи кисточки(для блеска и чтоб не сохло).
1ч.л.желатина+1ч.л.сахара+1ст.л.воды,как набухнет , растопить и смазывать. Чтобы получились красные розы , нужно подкрасить сироп , в котором варите пластинки.
Atsakyti