QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 03, 23:45)
[
naitai a jau greit kitas ....???
tipo.. šopinimasis?
taupykit pinigus, krizė gi
:
QUOTE(gitule @ 2009 10 04, 00:34)
O koks yra kailiuko antgaliukas?
belakstydamos po internetines konditerijos įrankių parduotuves, pastebėjom du skirtingus antgaliukus, nr 233 ir 234. Tai pirmąjį pavadinom žolytės antgaliuku, o antrąjį - kailiuko.
Tai dabar pasidėjau ant stalo abu ir pasakoju (bais nepakeliu šiandien fotoaparato.. nusikaliau kaime).. tai va, žolytės antgaliukas yra mažutis, maunu ant smiliaus, tai vos laikosi. Jame aplink 8 skylutės ir vidury dar 3, trikampiuku.
Kailiuko antgaliukas tai gerai tinka kaip antpirštis ant nykščio, ir dar laisvos vietos lieka, dukart aukštesnis už žolytės antgaliuką. ir jame 7 skylutės aplink ir viena vidury.. Tikras stambuolis ..
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 04, 09:02)
....o mano tortų žolė tik su beze ir daryta .
širdingai dėkavoju už padrąsinimą. Lekiu maišyt beziuko. Pirmasis man gavosi toks - pirmiausia visą tortą rafaelo aptepiau beze, bandžiau su karštoka spatula lyginti, nieko nesigavo, tai vos vos kažkiek aplyginau ir pakringeliavau kita spalva. Na šonai tai sunkiai gavos išlyginami..
bet beze gerai stovėjo ir per naktį, ir dar va per savaitgalį. Tačiau kringeliukai nepadžiūvo nė trupučio. Stovi, nelinksta, bet ir ne trapūs.
QUOTE(Eima @ 2009 10 04, 09:57)
Tokį aš tai pirkčiau. Ir tokį turiu. Tai tik dėl mandrumo dasipirkau keletą antgaliukų, dėl kompanijos.. Aišku, šitam rinkiny nėra tų žolės ir kailiuko antgaliukų, bet jame praktiškai visi reikalingi antgaliai yra ir dar adapteris.
QUOTE(Eima @ 2009 10 04, 12:21)
Net nežinau ką ir pasakyt... Pasižiūrėjau, kad 1 antgalis ten ~8Lt... Taigi jei siuntiesi pvz 50 vnt rinkinį gaunasi 400 Lt. Aš radau už ~200 Lt...
Dar reikia skaičiuoti ir dėžutę tiems antgaliams. Nors galima juos ir maišelyje laikyti, ar kokioj nors dėžutėj "nuo batų", maždaug.. bet man patinka, kai tam tikri daiktai turi savo vietas. Tai tokia dėžutė rankinukas yra labai saugi antgaliukams.
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 04, 13:59)
naitai, manau su beze dar graziau zolyte gaunasi, nei su grietinele. Tiesiog man taip gaunasi, kad mieliau panaudoju grietinele
ačiū
su malonumu einu plakti beziuko.. padažysiu.. ir savaitės vidury parodysiu, tik po Jūsų, profės.
QUOTE(neramuole @ 2009 10 04, 14:40)
imetu savo dar viena mazyli, rudenini tortuka, vaisinis puosta grietinele, visa kita pastiliazas
labai labai gražus.
QUOTE(Meian @ 2009 10 04, 14:53)
Na, o tortas gavos ana va toks...
Sveika,
Meian . Nuostabus Tavo tortas, o patarimai tai eina į mano "bibliją"
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...