Asseni nu taip grazu Kad truksta zodziu, ja gal simta kart perziurejau, bet toks mielas ir siltas tortukas taip ir norisi dar karteli sugrizt ir zvilgtelt. Man jis kaip laimingos mergaites pasaka
QUOTE(Eima @ 2009 10 04, 08:57)
Merginos, prašau pagalbos....
Artėja mano gimtadienis ir maniškis sakė padovanos kokį tik noriu rinkinį dekoravimui (tik įtariu kaina proto ribose turėtų būt )... Turiu omeny antgalių rinkinius. Gal patarsit kur būna geresni? Nes galvoju siųstis..
Kaip pvz. tokie?
http://www.wilton.co...DC68657B2B0D6F1
Artėja mano gimtadienis ir maniškis sakė padovanos kokį tik noriu rinkinį dekoravimui (tik įtariu kaina proto ribose turėtų būt )... Turiu omeny antgalių rinkinius. Gal patarsit kur būna geresni? Nes galvoju siųstis..
Kaip pvz. tokie?
http://www.wilton.co...DC68657B2B0D6F1
Paziurek arevitos yrangoj,yra tokiu paciu tai bus pigiau ir greiciau
pirkdama bet kokį rinkinį atkreipk dėmesį į antgalių skirtingumą, jie mėgsta pridėlioti daug vienodų, tik skirtingo diametro antgalių, pasižiūrėk, kad būtų ir maišelių ir adapterių
Ačiū už patarimus
Arevitoj brangiau gaunasi
Arevitoj brangiau gaunasi
Eiwile labai šauniai apdengei Nevėžį
QUOTE(Eima @ 2009 10 04, 10:40)
Rimtai as pirkau arevitoj,tai ka apsipirkau
QUOTE(ingridake @ 2009 10 04, 10:18)
Rimtai as pirkau arevitoj,tai ka apsipirkau
Net nežinau ką ir pasakyt... Pasižiūrėjau, kad 1 antgalis ten ~8Lt... Taigi jei siuntiesi pvz 50 vnt rinkinį gaunasi 400 Lt. Aš radau už ~200 Lt...
QUOTE(Eima @ 2009 10 04, 11:21)
Net nežinau ką ir pasakyt... Pasižiūrėjau, kad 1 antgalis ten ~8Lt... Taigi jei siuntiesi pvz 50 vnt rinkinį gaunasi 400 Lt. Aš radau už ~200 Lt...
bet rinkinys pigiau
Mergaites gal kuri zinot,atsimenat,kurioj temoj tortas kelmas buvo,nu toks fainuolis su voveraitem puostas,laaaaaabai grazus,mano galva nedirba visai nepamenu.Eima as arevitoj pirkau rinkinuka tai 90lt mokejau,jei buciau pirkus po viena tai tada dauk brangiau butu gavesi,bet siaip tai nera dauk antgaliuku,nera zolytes,kuri labai daznai reikalinga,na sakyciau kaip ir sake Olesta dauk tokiu paciu prideta tik mazesnio diametro
QUOTE(ingridake @ 2009 10 04, 11:28)
Mergaites gal kuri zinot,atsimenat,kurioj temoj tortas kelmas buvo,nu toks fainuolis su voveraitem puostas,laaaaaabai grazus,mano galva nedirba visai nepamenu.
Cia Migles79 tortas
Paziurek jos parase
naitai, manau su beze dar graziau zolyte gaunasi, nei su grietinele. Tiesiog man taip gaunasi, kad mieliau panaudoju grietinele