Cipciuk pyliau 5 sriubinius saukstus,tas pastilazas taip gerai ta alieju sugere kad man atrodo dar 5 saukstus galejau ipilti:)
del moldo as pasidariau barbes veida is pastilazo,ir i saldytuva idejau,jis ten sukietejo,kai isemiau buvo kietas kaip akmuo,tada dejau pastilaza ir gavosi veidukas,bet po kiek bandymu jis man itruko,reikia nauja daryti.tai dar tinkama lelyte reikia rasti nes tos barbes veidas tai vajej koks dielis gavosi man vat patinka kaip pas Asseni tokia mazyte grazute:)
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 10 03, 20:17)
... tokia mazyte grazute:)
Zinok, cia jau antras moldas. pirma dariau, tik veidukas lelytes buvo nelabai grazus, tai ir palikau ta purvina reikala. Is tikro nelabai randu mazu leliu. Bet ve netycia uzmaciau, tai ir nusipirkau.
Dabar kai perku lelytes savo dukrelei, tai is kart ziuriu, ar tinkama moldui
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 03, 15:13)
Zinau, kad jau simta kartu to klausta, bet dar karta paklausiu, nes atsakymas neuzsiliko mano tuscioje puodyneje
Noriu vaiko aukletojoms padaryti torta knyga, laksteliai jau iskepti, dabar mintys sukiojasi aplink papuosima Noriu dengti pastilazu, kokiu raideliu dar pridesiu, ale kaip ir su kuo uzrasyti sveikinima Ar su sokoladu, ar aisingu, ar dar kuom nors
Tiesa, ar galima dazyti aisinga
Noriu vaiko aukletojoms padaryti torta knyga, laksteliai jau iskepti, dabar mintys sukiojasi aplink papuosima Noriu dengti pastilazu, kokiu raideliu dar pridesiu, ale kaip ir su kuo uzrasyti sveikinima Ar su sokoladu, ar aisingu, ar dar kuom nors
Tiesa, ar galima dazyti aisinga
Bukit gerutes, atsakykit i mano klausima, ryt zadu imtis puosybos, tai labai noriu gauti Jusu atsakymus
Asseni, tortas kaip visada nerealus
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 03, 17:29)
Bukit gerutes, atsakykit i mano klausima, ryt zadu imtis puosybos, tai labai noriu gauti Jusu atsakymus
as patarciau rasyti aisingu,jis tirstesnis,paklusnesnis negu sokoladas,aisinga galima dazyti,bent jau as daziau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 03, 00:11)
Romanas , nu jau pagyvenes ...net 80 metų , apiplyšo truputi , matyt įdomus buvo , daug naudotas .....
Graži labai knyga. Ir tos raidelės tokios lygios.. Žinau kito pirkinį
QUOTE(eglejk @ 2009 10 03, 11:03)
na ir as ikeliu savo kurini, skirta mamos gimtadieniui. Tortuko tikslas buvo isbandyti ramuneliu formeles, pastiliaza ir napoleono receptuka
NEREALU super
Kai po visų baisių aprašymų parodote toookį tortą, tai belieka tik paspausti penkis ir palinkėti sėkmės kituose tortuose
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 10 03, 11:24)
Ar galima žolytę pdaryti iš beze? ar gražiai atrodys? Daryt geriau su žolės ar su kailiuko antgaliuku?
QUOTE(skristyn @ 2009 10 03, 14:12)
As mielos grybautojos atnesu Jums ivertinimui savo darbeli. spalva nera visiskai zalia, bandziau daryti pagal dabar esama zoles spalva./tortasrudenelis1.jpg[/img]
be žodžių
QUOTE(pirasa @ 2009 10 03, 15:24)
Tik fotogrofuoti gražiai nemoku.
pirasa, rožės pačios nuostabiausios
QUOTE(rasyte_ @ 2009 10 03, 16:13)
Noriu vaiko aukletojoms padaryti torta knyga, laksteliai jau iskepti, dabar mintys sukiojasi aplink papuosima
dievuliau mano, aš taip pat paskendus savigraužoje, kaip čia pirmadienį tas auklėtojas pasveikint.. man reikia net 6 sveikint .. dvi kompanijos po tris moteris.. ką daryt
QUOTE(Vaidulyteee @ 2009 10 03, 20:34)
as patarciau rasyti aisingu,jis tirstesnis,paklusnesnis negu sokoladas,aisinga galima dazyti,bent jau as daziau
Aciu uz atsakyma
QUOTE(naitas @ 2009 10 03, 21:48)
dievuliau mano, aš taip pat paskendus savigraužoje, kaip čia pirmadienį tas auklėtojas pasveikint.. man reikia net 6 sveikint .. dvi kompanijos po tris moteris.. ką daryt
Pas mus irgi pulkas moteryciu, bet pristatysiu ryte, o jau paskui jau kaip nori, taip lai ir dalinasi
Labas vakaras, ateinu su dviem torrtukais
1. Cipciuko ''Nevezis'',dengtas sokoladine saldainiu mase,juostele irgi is saldainiu mases,o ramunes is Cipciuko cukrines geliu mases
kita kart nedengciau mase sito tortuko,nes apacia lb trupejo
2.''Snikersas'' dengtas pastiliazu
pirma kart dariau pastiliaza tai nesigavo,bet turbut todel kad vietoj dibtinio medaus dejau naturalu mase lb trukinejo ir trupejo
Prasau nesijuokti as dar tik mokausi
1. Cipciuko ''Nevezis'',dengtas sokoladine saldainiu mase,juostele irgi is saldainiu mases,o ramunes is Cipciuko cukrines geliu mases
kita kart nedengciau mase sito tortuko,nes apacia lb trupejo
2.''Snikersas'' dengtas pastiliazu
pirma kart dariau pastiliaza tai nesigavo,bet turbut todel kad vietoj dibtinio medaus dejau naturalu mase lb trukinejo ir trupejo
Prasau nesijuokti as dar tik mokausi
Eglejk, nerealus tortas Jau toks siltas ir grazus, vis griztu paziuret
Skristyn, tavo rudenine pievele irgi kaip tikra O jau grybai, truksta zodziu
Cipciuk, knygos lapai taip tikroviskai nudeveti
Asseni, suniukas kaip tikras ir mergyte kokia daili Sveik
O koks yra kailiuko antgaliukas?
Skristyn, tavo rudenine pievele irgi kaip tikra O jau grybai, truksta zodziu
Cipciuk, knygos lapai taip tikroviskai nudeveti
Asseni, suniukas kaip tikras ir mergyte kokia daili Sveik
QUOTE(naitas @ 2009 10 03, 19:48)
Daryt geriau su žolės ar su kailiuko antgaliuku?
O koks yra kailiuko antgaliukas?
Merginos, prašau pagalbos....
Artėja mano gimtadienis ir maniškis sakė padovanos kokį tik noriu rinkinį dekoravimui (tik įtariu kaina proto ribose turėtų būt )... Turiu omeny antgalių rinkinius. Gal patarsit kur būna geresni? Nes galvoju siųstis..
Kaip pvz. tokie?
http://www.wilton.co...DC68657B2B0D6F1
Artėja mano gimtadienis ir maniškis sakė padovanos kokį tik noriu rinkinį dekoravimui (tik įtariu kaina proto ribose turėtų būt )... Turiu omeny antgalių rinkinius. Gal patarsit kur būna geresni? Nes galvoju siųstis..
Kaip pvz. tokie?
http://www.wilton.co...DC68657B2B0D6F1