nu ir as pasirodysiu su savo tortukais puostais pastilazo mases gelytemis virsus trupinukai o viduje snikers tortukas
QUOTE(gitule @ 2009 10 02, 13:06)
Neramuole, nerealiai, kaip graaazuuuu Tokie silti silti tortukai, super , nusikopinau
Daividija, kokia gera mintis -boruze pievoj Laaabai grazu, o jau gelytes Maciau pirkt ebay to gum traganach, ten 20g, man atrodo labai mazas buteliukas, ten gal vienam kartui, ar ne? Kokio dydzio buteliukuose tu perki?
Daividija, kokia gera mintis -boruze pievoj Laaabai grazu, o jau gelytes Maciau pirkt ebay to gum traganach, ten 20g, man atrodo labai mazas buteliukas, ten gal vienam kartui, ar ne? Kokio dydzio buteliukuose tu perki?
Aciu,as pirkau gal 15g,dviem kartams uztenka,tos mases gaunasi nemazai,is vienos normos galima nemazai gelikiu prisidaryt,as dar ir uzsisaldziau,nes jau atsibodo daryt.
QUOTE(daividija @ 2009 10 02, 14:54)
Aciu,as pirkau gal 15g,dviem kartams uztenka,tos mases gaunasi nemazai,is vienos normos galima nemazai gelikiu prisidaryt,as dar ir uzsisaldziau,nes jau atsibodo daryt.
Aciu, reiks nusipirkt pabandyt O ja saldiklyje, ne saldytuve laikyte reikia?
QUOTE(Mulan @ 2009 10 02, 15:10)
Sveikos kepėjėlės,
Noriu padaryti dukrytei tortą boružę. Tai va skaitau aš tą temą be komentarų, kur Olestos tortukas yra ir vis tiek "nedašyla". Parašyta kepti du biskvitus, tai išeitų vieną Juodojo torto mišką, bet man galai nesueina tada kaip galvytę daryti, nes kiek matau kūneliui reikia vieno torto, o galvytei dalies kito
Noriu padaryti dukrytei tortą boružę. Tai va skaitau aš tą temą be komentarų, kur Olestos tortukas yra ir vis tiek "nedašyla". Parašyta kepti du biskvitus, tai išeitų vieną Juodojo torto mišką, bet man galai nesueina tada kaip galvytę daryti, nes kiek matau kūneliui reikia vieno torto, o galvytei dalies kito
ateina Olesta ant raudono kilimėlio: matai kai kepasi mažo diametro juodas miškas, tai jisai iškyla su kuprele, aš nusipjaunu kupreles ir dar biskvitą į dvi lygias dalis, gaunasi 6. Tada dedu tris gerus biskvitus ir vieną kuprelę nugarai, kas lieka galvai. Čia tas mano parašymas galioja, jei kepsi juodą mišką. Kitas variantas yra kepti širdelės formą, tada nereikia atskirai galvos formuoti tiesiog kremus kita spalva uždėt ir viskas, boružė baigta, jei iš medaus tipo torto, tai iš karto irgi pilną formą išsikepi, tik į viršų ten truputį mažėjančia tvarka, na formuoji tiesiog boružės kūną....
Atsakymas dėl šokoladinės maršmelow masės: šiandien apdengiau tortą su raudona ir ruda mase išimta iš šaldytuvo, tenai ji likus nuo Makvyno, makvyną dariau jei neklystu rugsėjo apie 10, šiandien spalio 2.... masę į kambario temperatūrą, ją ten palaikot (aš per naktį), nes sušąla į kaulą....kiek trūksta elastingumo pakaitinu mikrobangėj vis ištraukdama paminkyt ir viskas dirbam masė liuks, skonis irgi, o apie atsiliepimus patylėsiu, net užkaitau nuo pagyrų (vyriškų)
saulxx, sveikinu su šauniais tortais
einu dabar kurti romano apie varpelių gamybą, užkaito jau ir skaipas, ir az
Merginos, padėkit .
Ketinu puošti tortą ganašu ir iškilo tokie klausimai:
ar jį man geriau daryti iš vakaro, ar tą pačią dieną palaikyti kelias valandas šaldytuve?
Kiek man jo gali prireikti dideliam medaus tortui iš visos Cipciuko medaus torto normos?
Ketinu puošti tortą ganašu ir iškilo tokie klausimai:
ar jį man geriau daryti iš vakaro, ar tą pačią dieną palaikyti kelias valandas šaldytuve?
Kiek man jo gali prireikti dideliam medaus tortui iš visos Cipciuko medaus torto normos?
QUOTE(pirasa @ 2009 10 02, 19:00)
Merginos, padėkit .
Ketinu puošti tortą ganašu ir iškilo tokie klausimai:
ar jį man geriau daryti iš vakaro, ar tą pačią dieną palaikyti kelias valandas šaldytuve?
Kiek man jo gali prireikti dideliam medaus tortui iš visos Cipciuko medaus torto normos?
Ketinu puošti tortą ganašu ir iškilo tokie klausimai:
ar jį man geriau daryti iš vakaro, ar tą pačią dieną palaikyti kelias valandas šaldytuve?
Kiek man jo gali prireikti dideliam medaus tortui iš visos Cipciuko medaus torto normos?
Ganaso nelaikau per nakti.
Padarau, kaz kiek palaikau, ir dar silta, kiek siltesni nei kambario temperatura isplaku. Viskas super. Svarbu neperplakti, kitaip bus per kietas.
Ka tu nori daryti, tik aptepti ar dzibuoti. Jeigu dzibuoti, tai reiks nemazai, nes reiks pradzioje visa aptept, kad nesimatytu plysiu. As tai daryciau is 200+200. Bet pati torta aptepciau sokoladine glazura, arba trupiniais sumaisytais siek tiek su ganasu ir kakava.
QUOTE(naitas @ 2009 10 02, 13:44)
Ane ....maniau ketvirtadienis ....aš gi niekur neskubu .
neramuole , širdis stoja nuo tavo grožybių , abu nerealūs ...neišskiriu nei vieno .
Daividija kad jau ir nebėr vasarėlės , bet į taviškį pažiūrėjus žole pakvipo ....laaaaaabai gražu .
saulxx , net du suklijavai ...lygus , tvarkingi ir kelentys apetitą
.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Na sakė , kad šiandien penktadienis ....o kaip penktadienis be tortų - negalima ......
Marti eis pas draugę į 25 gimtadienį , sakė nuo tavęs dovanos nereikia - tik torto , tai anyta sumeistravo ....
Apatinis medutis su aguonom , vidurinis - " Negro bučinys " , viršutinis " Ananasinis " , pastilažas , beze , dezodorantai ......ai dar veidrodis ...
P.S. Auksti pilotazai.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 10 02, 16:25)
Ane ....maniau ketvirtadienis ....aš gi niekur neskubu .
neramuole , širdis stoja nuo tavo grožybių , abu nerealūs ...neišskiriu nei vieno .
Daividija kad jau ir nebėr vasarėlės , bet į taviškį pažiūrėjus žole pakvipo ....laaaaaabai gražu .
saulxx , net du suklijavai ...lygus , tvarkingi ir kelentys apetitą
.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Na sakė , kad šiandien penktadienis ....o kaip penktadienis be tortų - negalima ......
Marti eis pas draugę į 25 gimtadienį , sakė nuo tavęs dovanos nereikia - tik torto , tai anyta sumeistravo ....
neramuole , širdis stoja nuo tavo grožybių , abu nerealūs ...neišskiriu nei vieno .
Daividija kad jau ir nebėr vasarėlės , bet į taviškį pažiūrėjus žole pakvipo ....laaaaaabai gražu .
saulxx , net du suklijavai ...lygus , tvarkingi ir kelentys apetitą
.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Na sakė , kad šiandien penktadienis ....o kaip penktadienis be tortų - negalima ......
Marti eis pas draugę į 25 gimtadienį , sakė nuo tavęs dovanos nereikia - tik torto , tai anyta sumeistravo ....
Nugis KAAAAIP GRAAAAZU!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(gitule @ 2009 10 02, 14:13)
Aciu, reiks nusipirkt pabandyt O ja saldiklyje, ne saldytuve laikyte reikia?
jei greitam sunaudojimui-tai saldytuve,o jei ilgesniam laikui tai saldiklyje.
Daividija, Cipciuk, fainuoliai tortukai marčiai nuskilo
na mergaitės, tęsiam neakivaizdines studijas, gaminam varpelius:
pirmiausiai pasigaminau trafaretą iš popieriaus, apskritimas, kerpam iki centro ir susukam tūtelę iki tos virtos, kokio dydžio ir kokio diametro norit varpelio, tada atsikerpat vėl
pagal pasidarytą šabloną išpjaukite masės gabaliuką, vieną kraštelį patepkit alkoholiu, susukit tūtelę, kaip iš popieriaus ir kraštelį priklijuokite, kai sukibs, guldot varpelį ant šono ir iš vidinės pusės išploninat kraštelį, kiek norit kad atsiriestų, tada varpelį pastatot, o kraštelius atlenkiat taip, kaip jie turi sustingti, paskui pasidarot tirpintos želatinos tirpaliuką, nutepliojat varpelių kraštelius, juos pamirkot į pabarstukus, spalvotą cukrų, kokoso drožles, šokolado drožles, šokoladą - žodžiu vita Jūsų fantazijai, paskui patepat varpelio vidų pripilat cukraus ir staiga išpilat, tą patį padarot su išore (labiau tiktų stambus cukrus), aš neturėjau, palikau su smulkiu... ir paliekate išdžiūti, viskas, Jūsų varpeliai pagaminti, trūksta tik viduriukų (bezo, aisingo)
na mergaitės, tęsiam neakivaizdines studijas, gaminam varpelius:
pirmiausiai pasigaminau trafaretą iš popieriaus, apskritimas, kerpam iki centro ir susukam tūtelę iki tos virtos, kokio dydžio ir kokio diametro norit varpelio, tada atsikerpat vėl
pagal pasidarytą šabloną išpjaukite masės gabaliuką, vieną kraštelį patepkit alkoholiu, susukit tūtelę, kaip iš popieriaus ir kraštelį priklijuokite, kai sukibs, guldot varpelį ant šono ir iš vidinės pusės išploninat kraštelį, kiek norit kad atsiriestų, tada varpelį pastatot, o kraštelius atlenkiat taip, kaip jie turi sustingti, paskui pasidarot tirpintos želatinos tirpaliuką, nutepliojat varpelių kraštelius, juos pamirkot į pabarstukus, spalvotą cukrų, kokoso drožles, šokolado drožles, šokoladą - žodžiu vita Jūsų fantazijai, paskui patepat varpelio vidų pripilat cukraus ir staiga išpilat, tą patį padarot su išore (labiau tiktų stambus cukrus), aš neturėjau, palikau su smulkiu... ir paliekate išdžiūti, viskas, Jūsų varpeliai pagaminti, trūksta tik viduriukų (bezo, aisingo)
Nu pykit nepykit, nors tema cia sustru papuosimu bet imesiu savo darbeli -prasau ivertint -pirma kart normalesnes rozytes bandziau lipdyt is saldainiu sokoladines mases...
O tortas toks mixas tarp Pasakos ir Asseni vaisinio
Bet supratau, kad verkiant reikia pas Olesta i pamokas del grietineles dzibavimu, na kaip jai taip graziai pavyksta tuos krasciukus israityt
O tortas toks mixas tarp Pasakos ir Asseni vaisinio
Bet supratau, kad verkiant reikia pas Olesta i pamokas del grietineles dzibavimu, na kaip jai taip graziai pavyksta tuos krasciukus israityt
QUOTE(pumpica @ 2009 10 02, 16:59)
Nu pykit nepykit, nors tema cia sustru papuosimu bet imesiu savo darbeli -prasau ivertint -pirma kart normalesnes rozytes bandziau lipdyt is saldainiu sokoladines mases...
O tortas toks mixas tarp Pasakos ir Asseni vaisinio
Bet supratau, kad verkiant reikia pas Olesta i pamokas del grietineles dzibavimu, na kaip jai taip graziai pavyksta tuos krasciukus israityt
O tortas toks mixas tarp Pasakos ir Asseni vaisinio
Bet supratau, kad verkiant reikia pas Olesta i pamokas del grietineles dzibavimu, na kaip jai taip graziai pavyksta tuos krasciukus israityt
Aha,cia kuo toliau,tuo sustriau,man irgi nebais patogu darosi lyst
Bet tavo rozes tai labai dailios o su grietinele reikia pasipraktikuot ir tikrai gausis,man is pradziu irgi tokie "snargliai" gaudavosi