QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 30, 23:06)
naitas , kodėl paslaptis išdavinėji
.
vsio, tyliu tyliu
[
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 30, 23:06)
b]RiMami [/b] ,
naitas neprašė pakartot reiškiasi š...nedėsiu
.
čia apie tą vyniotinį? Ot tai pramazinau..
jau nedrįsau prašyt, pirmą gabaliuką ir taip kaip šuva muilą prarijau - bais skanus buvo. Mano tėtis tai pagirtų šitaip - kaip pirktinis
. Tai čia, žinokit, aukščiausios prabos pagyrimas
QUOTE(eglejk @ 2009 09 30, 23:31)
bet man kociojant vienas galas gaunasi ilgesnis,kitas trumpesnis, niekaipneiseina iskocioti apvalaus blyno, ir vis iskocioju perplonai, nes neiseina reikiamo apvalumo iskocioti
kur jau ten, visoms panašiai gaunas. TIk reikia, kaip sakė Asseni, vis pakelti nuo stalo, pabarstyt pudra, ir pasukt ir vėl kočiot.
O jeigu jau matot, kad nesigauna reikiamas dydis, tai vadinas, imat per mažą masės gabalą. Imkit didesnį.
Niekada nesigaus torto dengimas be "atliekų". Masės turi likti po nupjaustymo apačioje.
QUOTE(EgluteN @ 2009 10 01, 02:14)
Padariau torta sunelio vieneriu metuku proga-rytoj svesime.O tortas tai vadinasi -
zuikis padegejas Jau taip gavosi,kad...,bet uz tai nors linksmas
.Pasak vyro,kaip vaiko darytas
Patilazas+aisingas.
kas kas
zuikis padegėjas??
koks fainas pavadinimas
ir labai gražūs grybukai, tikroviški tokie.
Truputį ryškumo trūksta, tai negaliu daugiau ką įžiūrėti. Bet svečiai labai mielai priims Tavo tortą. Pamatysi
Jaukus, šiltas ir tikrai vaikiškas tortukas.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...