merginos iskilo toks labai didelis klausimas
niekur nerandu Alytuje pirkti pieno milteliu, ar tinka sojos pieno gerimpo milteliai is tokios melynos dezutes su zuikiu tai dengimo masei, kur cukraus pudra, kondensuotas pienas ir pieno milteliai? o gal geriau vaikisko pieno misinuko "tuteki" milteliai (jie pigiausi)
Norėjau patarimo. Žinau, kad jūs turbūt apie tai daug kartų kalbėjot, bet taip neturiu laiko visų temų skaityt.
Kepsiu savaitgaliui tortą . Noriu su juodu biskvitu. Todėl apsistojau ties "Negro bučiniu" ir Juoduoju mišku", tik dar neapsispręndžiau kurį kept. Noriu nesudėtingo, bet ir ne per saldaus. Bijau, kad "Negro bučinys bus labai saldus?
Ir dėl puošimo. Kadangi neturiu maistinių dažų, galiu dažyti tik kakava ir šokoladu. Pasidariau šokoladinių rožyčių baltų ir tokių maišytų šviesiai rudų su baltu. Dabar galvoju kokį pagrindą daryt, ar kreminį, ar jūsų vis minimą pastilažą? Ar galima torto apklojimui daryti tokią pat masę, kaip šokoladinėm rožėm? Ar sviestinį kremą galima nudažyti šokoladu? Nes norėčiau, kad pats trotas būtų tamsiai rudas.
Beje, toj kitoj temoj, kur be diskusijų, apie tortų puošimą, rašoma, kad šokoladinėm rožėm reikia tik šokolado ir medaus. Ar tai tiesa? Nes man tai nelabai gavosi, tai dar dadėjau ir cukraus pudros. Kitaip per minkšta masė gavosi. Gal medaus padauginau?
Kas valgė sakė labai labai labai saldu - jie yra ragavę visas mases, o be to - ryte radau nutirpusius sonus - tikra ta zodzio prasme - saldytuve bala, virsus isliko sausas, bet cia tikriausiai man, nes iš pirmo karto man nelabai sekasi susidraugauti su naujienomis Elastingumas irgi nepatiko.
as irgi gi pasakojau sia savaite dariau,pudros tikrai daug daugiau suejo,labai saldu(butinai dek citrinos rugsteles jei vis tik darysi ja)labai minksta,vistik ja turbut palaikyti reikia ,gal net per nakti
gitule,kaktusiukas koks fainuolis,o is ko darei ,,žeme,,?