neramuole,wow koks lygus ir grazus tortukas
Cipciukas,labai puiki gelyte, ir spalvos labai grazios
jurgitasta,nu man labai patinka tavo tortas ir tikrai nepasakyciau, kad nepavykes
Papildyta:
Padimos ,fainas tortukas
Oi dar ir Cipciuko marmurini pamirsau pagirt, labai idomiai atrodo
QUOTE(Arrivederici @ 2009 09 29, 10:45)
mergaites, kuri esat is Klaipedos? radau maistiniu dazu pirkt , jei sau pirktumet , ir man gal pasiustumet
parasyk kur radai, pirksiu sau nupirksiu ir tamstai
EGLUTE N,sakiau,kad esi isradinga ir fantazijos tau tikrai netruksta. Tortukas jau su visais papuosimais atrodo nuostabiai ,labai dailus .
KARNA,saunuole, pirmas tortukas ir pasiryzai daug ka ismeginti .Del dengimo mases,tai galiu pasakyti,kad ir man nelabai butent sios mases isejo,beja ir ta gelyciu mase tau pavyko visai neblogai.Kita karta as tau siuliciau pameginti sokoladine saldainiu dengimo mase.As kaip pradedanti,tai labai ja dziaugiuosi.Del pacio dengimo proceso,tai kad susidarytum bendra vaizda,kaip tai daryti,kad iseitu apvilkti visa tortuka ir isvengti rauksliu,paziurek vaizdu apie tai youtube.Manau,kad kita tortuka jau bus lengviau padaryti(cia as is savo trumpos patirties)
ASSENI,zalios spalvos tortas labai linksmas ir dailus ,o jau vestuvinio grozis ,man labai patiko,toks neeilinis,angeliukai .Zodziu skiriu tau uz kruopstuma ir kantrybe.
NERAMUOLE,labai grazios lelijos,o tas kitas tortukas labai mielas .Nezinau kodel,bet jis man labai primena KALEDAS (gal dar per anksti kaledinem nuotaikom ).
PINTINE,saunus seimyninis kurinelis ,kaip padarei herberu viduri,labai naturaliai atrodo.
CIPCIUK,gelyte tobula ,labai graziai padaret koteli ir lapa,aisku ir ziedas grazus .Negalvokit,kad as kaip is Adamsu seimynos,tik i geliu kotus ziuriu .
JURGITASTA,zinau ka reiskia kai norisi vienaip,o gaunasi kitaip. Man taip pat neseniai nutiko(siaip tai visada man taip nutinka ).Bet neziurint i tai,man tavo tortas grazus,tik va maisas sviesesnis galejo buti,o gelyciu spalva atrodo,kad tokia ir turejo buti,apdengiai taip pat graziai. Zodziu ,naturalu,kad pats saves niekada neivertinsi 10 balu
KARNA,saunuole, pirmas tortukas ir pasiryzai daug ka ismeginti .Del dengimo mases,tai galiu pasakyti,kad ir man nelabai butent sios mases isejo,beja ir ta gelyciu mase tau pavyko visai neblogai.Kita karta as tau siuliciau pameginti sokoladine saldainiu dengimo mase.As kaip pradedanti,tai labai ja dziaugiuosi.Del pacio dengimo proceso,tai kad susidarytum bendra vaizda,kaip tai daryti,kad iseitu apvilkti visa tortuka ir isvengti rauksliu,paziurek vaizdu apie tai youtube.Manau,kad kita tortuka jau bus lengviau padaryti(cia as is savo trumpos patirties)
ASSENI,zalios spalvos tortas labai linksmas ir dailus ,o jau vestuvinio grozis ,man labai patiko,toks neeilinis,angeliukai .Zodziu skiriu tau uz kruopstuma ir kantrybe.
NERAMUOLE,labai grazios lelijos,o tas kitas tortukas labai mielas .Nezinau kodel,bet jis man labai primena KALEDAS (gal dar per anksti kaledinem nuotaikom ).
PINTINE,saunus seimyninis kurinelis ,kaip padarei herberu viduri,labai naturaliai atrodo.
CIPCIUK,gelyte tobula ,labai graziai padaret koteli ir lapa,aisku ir ziedas grazus .Negalvokit,kad as kaip is Adamsu seimynos,tik i geliu kotus ziuriu .
JURGITASTA,zinau ka reiskia kai norisi vienaip,o gaunasi kitaip. Man taip pat neseniai nutiko(siaip tai visada man taip nutinka ).Bet neziurint i tai,man tavo tortas grazus,tik va maisas sviesesnis galejo buti,o gelyciu spalva atrodo,kad tokia ir turejo buti,apdengiai taip pat graziai. Zodziu ,naturalu,kad pats saves niekada neivertinsi 10 balu
QUOTE(jurgitasta @ 2009 09 29, 16:19)
Sveikos kepejos
Atnesu savo giganta ( apie 7 kg. ) torta - nevykeli . niu nesiseke man su juo kaip su uzkeiktu. Mintis - pievelej"tupintis" maisas. Zolyte turejo but daroma is grietineles, bet perplakiau as ja - gavau zalia sviesta. Bet ranku nenuleidau, bandziau beza daryt - vel "pravalas". Kai baigesi kantrybe ir produktai - uzvoziau marcipano paklode ant virsaus ( spalva tai ) bet neisejo graziai apdengt. Spalvos gelyciu isbluko, nors buvo dazytos. Zodziu nervu rijikas o ne tortas.
Pagrindas - dziovintu vaisiu ir riesutu tortas, maisas - tortas amadeusas, dengtas sokoladine saldainiu mase.
Biskeli nusivyliau savim, matyt per aukstai norejau issokt , nu bet tas nevykelis neatmuse noro puost tortus .
Atnesu savo giganta ( apie 7 kg. ) torta - nevykeli . niu nesiseke man su juo kaip su uzkeiktu. Mintis - pievelej"tupintis" maisas. Zolyte turejo but daroma is grietineles, bet perplakiau as ja - gavau zalia sviesta. Bet ranku nenuleidau, bandziau beza daryt - vel "pravalas". Kai baigesi kantrybe ir produktai - uzvoziau marcipano paklode ant virsaus ( spalva tai ) bet neisejo graziai apdengt. Spalvos gelyciu isbluko, nors buvo dazytos. Zodziu nervu rijikas o ne tortas.
Pagrindas - dziovintu vaisiu ir riesutu tortas, maisas - tortas amadeusas, dengtas sokoladine saldainiu mase.
Biskeli nusivyliau savim, matyt per aukstai norejau issokt , nu bet tas nevykelis neatmuse noro puost tortus .
Na ir kurgi tos baisios spalvos ....nematau ...mano monitoriuje superinės ....
O jei rimtai , tai labai švelnio ir gražios tavo gėlių spalvos , ir įdėja labai gera su maišiuku pievoje , o į žalią tiesiog reikėjo dadėti geltonos - gautusi šiltesnio atspalvio žalia .
Papildyta:
Helpppppppppppppppppppppp....AR AŠ APAKAU , AR KAŽKUR DINGO RIMAMI TEMA " MIŠELĖS RECEPTAI " ..... .
atsiprasau uz tersima temos,bet gal galit pasikartoti,kur perkate "staltieseliu"kurias tiesiate ant padekliuko po tortu?folija ne taip graziai ziuris ir seip man atrodo nelabai tikrai zinau,kad buvot rasiusio,bet dabar nerandu,o galvoj nieko neliko Asseni,Cipciuk,Migle79,gal pasikartosit?
Nuosirdziai dekoju!!!!!!!
dar klausimelis del kringeliu,nuo kur reiktu pradet ar torto sonu ar virsaus,noriu tortuka pamegint taip papuosti,bet nezinau nuo kurios vietos pradet
Laabai aciu!!!!!!!!!
Nuosirdziai dekoju!!!!!!!
dar klausimelis del kringeliu,nuo kur reiktu pradet ar torto sonu ar virsaus,noriu tortuka pamegint taip papuosti,bet nezinau nuo kurios vietos pradet
Laabai aciu!!!!!!!!!
QUOTE(Cipciukas @ 2009 09 29, 12:29)
Vakar pusnaktinis darbas .....eilinė gėle numeris - 2 ...prasideda ...net formos neleido pakeisti ....
Cipciukas, kokie man juokingi Tavo tokie pabambėjimai: eilinis, nusibodęs, net formos neleido pakeisti, prasideda ..
QUOTE(pumpica @ 2009 09 29, 15:11)
man tas pasitlažas gaunas, kai aš naudoju viską pagal receptą, na 120 gr krakmolo ir atrodo 225 gr cukraus pudros.. tokią visą limpančią, šaukštu išsuktą masę sudedu į maistinę plėvelę ir gerai gerai susuku. Sandariai. Palieku kambario temperatūroj bent per naktį.
Kitą dieną ji tikrai būna kitokia - pabrendusi, mažiau limpa. Na net neina nupasakot pasikeitimo, ji tikrai būna kitokia.
Iš tos masės pasiimu reikiamą gabaliuką ir aišku, dar dedu cukraus pudros, minkau. Ir jeigu norisi, dažau.
QUOTE(pumpica @ 2009 09 29, 16:19)
na taip, taip ir padariau, nes kazkaip niekur nebuvo akcentuota, kad reik laukt, kol praves.. vat tokia maza kvaila klaidele ir visus nervus isgadina
Laukt labai laiko neturiu, kazkaip uztempiau ta nelemta pastilaza ant torto, aisku vaizdelis tai
Laukt labai laiko neturiu, kazkaip uztempiau ta nelemta pastilaza ant torto, aisku vaizdelis tai
ir pastilažą kai darau, leidžiu gerokai pravėsti ištirpintos želatinos ir medaus mišiniui.
QUOTE(jurgitasta @ 2009 09 29, 17:19)
Kai baigesi kantrybe ir produktai - uzvoziau marcipano paklode ant virsaus ( spalva tai ) bet neisejo graziai apdengt. Spalvos gelyciu isbluko, nors buvo dazytos. Zodziu nervu rijikas o ne tortas.
tai kad gražus Tavo tortas.
Man tik įdomu kaip su tuo marcipanu yra - ar jis užklotas ant torto pasiduoda klostės išlyginimui be žymės ar įmanoma taip marcipaną išlygint, kad nesimatytų klostės?
kai su mase darau, ir jeigu susimeta klostė, jos nepavyksta "išmasažuoti". DAugiau ar mažiau vistiek ji matosi..
Papildyta:
QUOTE(kersiene @ 2009 09 29, 22:00)
atsiprasau uz tersima temos,bet gal galit pasikartoti,kur perkate "staltieseliu"kurias tiesiate ant padekliuko po tortu?
visokiausių lėkštelių, padėkliukų plastikinių po 2 - 3,5 lito ir tų karpytų servetėlių yra AREVITOJ, šv.Gertrūdos gatvėj. Numerio nepamenu.. reik pagooglint. Servetėlės kaina, jeigu gerai pamenu, 30 centų. Kai aš buvau, buvo baltos ir švelniai oranžinės..
MERGAITES SOOOOOOOS!!!!!!!!
Turiu uzsakyma,tortuka jubiliejaus kaltininkui ,bet jis turi buti labai puosnus ir mazas (apvalus istrizaine 10cm).Pas mane ideju tai nulis
Turiu uzsakyma,tortuka jubiliejaus kaltininkui ,bet jis turi buti labai puosnus ir mazas (apvalus istrizaine 10cm).Pas mane ideju tai nulis
Evelincik , dėkui , bet jau susiradau , ir iškepiau ....bet jei naitas dar pasi...... ryt jo negaus .
kersiene ...Arevitos yranga ( brangoka ir mažos " išmieros " , Urmo bazė - įvairios formos ir dydžiai , deje reikia pirkti poką , kaina jo apie 12 litų , bendrai tai priklauso nuo dydžio ....daugiau arba mažiau ...poke 100 servetėlių .....Thomas Philips , mažas asortimentas , bent pas mus .
wiwi , turiu bet moteriai , tiks ?
kersiene ...Arevitos yranga ( brangoka ir mažos " išmieros " , Urmo bazė - įvairios formos ir dydžiai , deje reikia pirkti poką , kaina jo apie 12 litų , bendrai tai priklauso nuo dydžio ....daugiau arba mažiau ...poke 100 servetėlių .....Thomas Philips , mažas asortimentas , bent pas mus .
wiwi , turiu bet moteriai , tiks ?
QUOTE(wiwi @ 2009 09 29, 19:20)
PINTIKE,saunus seimyninis kurinelis ,kaip padarei herberu viduri,labai naturaliai atrodo.
pats viduriukas sokoladinis,perkeliau nuo kepimo popieriaus kai sustingo,o aplink kaip mane mokino padariau-padazytas cukrus (tarp pirstu patrini cukru su dazais)patepiau aplink su cukraus sirupu ir pabarsciau ta dazyta cukru
Taip tiks