QUOTE(Asseni @ 2009 09 28, 16:59)
Naitai, as pasitaisiau
vis galvojau, apie ką čia kalbi
dašuto - taigi apie padėklą
Nugis gražiai ir efektingai tortas "paserviruotas"
, ir dar gėlyčių pabirę.. labai gražu
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 28, 22:26)
mergytes HEEELP,kokios konsistencijos turi buti aisingas?kiek ji laiko mazdaug sukti,o tai jau suku suku suku suku....koselena kazkokia ir tiek,ar turi jaustis pudros krisleliai?
kol aš nesivadovavau aisingo receptais, man taip gražiai gaudavos grybukų kojeles nudažyti.. tiesiog dėdavau kiaušinio baltymo, cukraus pudros ir pamaišydavau.. o kai pradėjau pagal receptus.. vsio.. aišku, gavos kažkas, panaudojau, bet teko ir daug išmesti..
QUOTE(Pintikė @ 2009 09 28, 23:28)
baigiau vakar ,,neakivaizdinius teorinius,, tortu puosimo kursus
(damusiau visas temeles nuo pat pirmos)tai noriu pristatyti ka tik baigta savo pirmaji praktini darba
aisku ,po jusu savaitgaliniu sedevru labai jau nedrasu listi i eteri,bet as
.....
bet mb sako,nu blyn kaip ant nuogo uzpakalio tos geles,arba as nesuprantu tokio meno
,tai vadavausi raituzais,ar jie cia tinka,spreskit jus)
kad būtų galima įteikti diplomą, tai įteikčiau su aukso apdovanojimu
ir gerą akį turi Tavo vyras. Tie raitūzai tai man čia labai gerai tinka
.
Kepykla neteko dar vienos klientės
QUOTE(neramuole @ 2009 09 29, 02:06)
kol cia ramu tyliai atnesu savo mazyti vaisini tortuka, puosta sokoladine saldainiu mase, grazinta aisingu, ir maunu i lovyte
nu koks dailumas
QUOTE(Asseni @ 2009 09 29, 02:28)
Merginos, nu gi baikit Jus su tais tortais. Per JUSU grozius greit pamirsiu kas yra miegas
Pati daba sedziu lipdau tokius juokingus gyvunelius. Sakau per tuos tortus greitas su visais filmukais ir zaisliukais susipazinsiu
pastebiu, kad kai kurios eina miegoti tikrai vėlai..
mamkos.. saugokit sveikatą
Papildyta:
QUOTE(SSSema @ 2009 09 28, 23:38)
As irgi parodysiu savo torcika, nieko labai grazaus ir ypatingo, tiesa sakant, prie jusu tortu tai ir kvailokai atrodo, ale gal kam kokia ideja bus
Man patinka Tavo tortikas. Toks visas valgomas. Žiūriu, ir jau žinau, matau skonius
ir žinau, kad skanu.
Nereikia nukrapštinėt masės, nustumt į lėkštės šoniuką gėlyčių.. Nors man mase dengti tortai yra labai gražūs.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...