Neramuole, nu gi grazuolis tavo zalais tortukas. Labai efektnai atrodo tie zgus lapeliai. Cia vestuvinis?
QUOTE(neramuole @ 2009 09 28, 09:35)
asseni kada tu mestelsi savo zaliaji stebukla? laukiu nesulaukiu
Neramuole, nera ten stebuklo. Buvo man atsiunte zalia tortuka, 3-ti, tik prase viena auksti padaryt. Tai va is ieskojau. Nes viskas issirtyne . Tn toks paprastutis kuklutis su rutuliukais ir gelytem.
QUOTE(Olesta @ 2009 09 28, 09:38)
man regis tas stebuklas neturėjo būti žalias, tik internetinis pavyzdys tokios spalvos buvo, o gal aš klystu bet Asseni parašas yra pasipildęs pora gražuolių tik kažkodėl Asseni neatneša čia parodyti
Nu gi juokinat Jus mane su stebuklu, negaliu Zalias jis turejo but, tik vienaaukstis. .
Usb buvo mano isvaziaves su visom nuotraukom, tai nieko ir nekeliau, o kompe nuotrauku neturiu.
Nesu parodyt, nieko stebuklingo neparodysiu.
Paprastutis zalias su rutuliukais ir gelytem. Nuotrauka daryta nakti, tai tikros spalvos visiskai ne tokios, o daug svelnesnes. Dar nuotraukoje labai nuo padeklo atspindi Viduje medutis su zele, visa kita sokoladine saldainiu mase.
Ir dar vienas vestuvinis, toks kuklutis su angeliukais. Apacia - medaus tortas, viduriukas - tortas su bananais, ir virsus - otelas. Dengtas pastilazu pagal Cipciuka. 2-ju normu buvo per akis, dar liko kokiam 23 cm tortukui apdengt. Visas dekoras irgi pastilazas. Kiekvieno auksto apacioje aisingo taskiukai. Gelytes klijavau visa nakti , ju nezinau kiek, bet kai priklijavau 250 skaiciuot nustojau. Svoris virs 6,5 kg. Skersmuo 27, 20, 13 cm, aukstis su arka 37 cm. Nu va ataskaita padariau
Net uzraso ant nuotrauku nededu, o tai tada visas ryskumas dingsta. Tiesa, jokiu zymiu, duobiu ir pan ant torto nera. Tai atspindi nuo padeklo.
Naitai, as pasitaisiau
Psio. Stai tokie mano savaitgalio darbai