ačiū, nemaniau, kad svočios tortas sulauks tiek dėmesio, taigi dabar plačiau apie jį... kai man paskambino dėl svočios torto neturėjom nei aš nei svočia jokios vizijos, aš tik žinojau, kas svočios tortas turėtų būti stačiakampis, su skyle šampanui ir paknisau kelis pavyzdžius internete, vienas jų buvo tokio pat tipo tortukas su rožyčių puokšte tik baltu pagrindu.... jis labiausiai patiko svočiai, tai nutarėm, kad tokio tipo ir padarom, tik ne baltą, nes jaunųjų tortas jau bus baltas..... tada pradėjom kalbėti, kuo pošti, o jinai man ėmė pasakoti kad jaunųjų vestuvinis stalas bus puoštas šermukšniais, taip man iškilo vaizdelis prieš akis, kad ant žalio fono turėtų neblogai žiūrėtis, taurių skersmenų dekoravimo idėja kilo jau vėliau, nes grynai baltos kaip internetinėje foto man nelabai žiūrėjosi, ir kilo idėja imituoti vestuvinius žiedus pabarstukais (negavau geltonojo cukraus), inicialų prašė svočia.... taurės yra skaidraus plastiko, funkcija tik kaip puošimo elementas, pačius kraštelius plonai apvedžiau tuo pačiu aisingu ir puikiai stabiliai prisiklijavo prie torto, plonai tam, kad nereikėtų plėšti paskui su masėmis nuo torto, kad lengvai nusiimtų ir kad tauryčių apačios liktų skaidrios ir nenukreiptų dėmesio ten kur nesinorėjo
šermukšnių lapai buvo smarkiai apvytę, tai nulėkusi pas floristę išsirinkau kitokios žalumos, šiek tiek darbo su floristine vielute ir tipavimo juostute ir minimali puokštytė buvo baigta....taures dėjau puošdama po vieną, nes jau sudėjus jas, būtų sunku prieiti prie kiekvienos atskirai... kitam kartui jei dar kada tektų puošti panašiai turiu tokią idėją pripilti į taures citrininės želė, kuri būtų lyg šampanas taurėse, kita vertus reikėtų galvoti, ar nerasotų ištraukus iš šaldytuvo ir ar tai nepakenktų aisingo raštui
na ir tortas kitu kampu
anoj foto nelabai matosi apatinio apvado aisingu
o šiaip pagal visą mandrumą tas tortas turėjo būti baklažano spalvos su baltomis gladiolėmis, bet aš neturėjau dažų ir gladiolės pasirodė per gležnas reikalas, kad išsilaikytų ant torto visame gražume.....
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...