aguonele,tavo kotletukai atrodo pasakiskai,o ir skonis manau super
Aguonėlė, o kokį sūrį ten esi uždėjusi?
aguonele, labai puikus receptukas
QUOTE(Kurmelis @ 2009 10 01, 13:40)
Aguonėlė, o kokį sūrį ten esi uždėjusi?
Man panašu į mozarellą
kaip atrodo grietinėlės skonio žele???? gal galima dėti vietoj jo žalatiną?
QUOTE(Rastika @ 2009 10 01, 18:10)
kaip atrodo grietinėlės skonio žele???? gal galima dėti vietoj jo žalatiną?
Vakar nusipirkau Maximoj grietineles skonio zele, ji tokiam pat pokelyje kaip ir kitu skoniu zele
QUOTE(Vaiiva @ 2009 10 01, 16:34)
Man panašu į mozarellą
atspejai aciu visoms uz pagyras buvo tikrai skanu
Kotletai
Šį kartą kotletai iš jautienos.
Mėsa sumalame kartu su piene išmirkytu batonu. Į masę įmušame kiaušinį , beriame prieskonių, pasūdome, dedame smulkinto česnako,petražolių ir įpilame biški grietinėles.Masę gerai išmaišome.Iš masės darome apvalūs kotletus kurių viduje padarome duobutę.Dedame ant grotelių ir kepame orkaitėje.Kai kotletai beveik iškepa išimame ir į duobutę įmušame putpelių kiaušinį.Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar maždaug 5 min.Pateikiame su bulvių košė.
Salotoms kinišką kopūstą susmulkiname,agurką ir porą supjaustome,pabarstome druskos,cukraus,pipirų ir išspaudžiame citrinų sulčių.Dedame krapų,pilame aliejaus ir išmaišome...
Žuvis su špinatais
Labai skani žuvis gavosi.Niam...
Žuvį (pagal skonį,pas mane pangasija) supjaustome gabaliukais,apibarstome citrinpipiriais,druska,žuvies prieskoniais ir pamarinuojame.Keptuvėje įkaitiname aliejų,dedame žuvį ir apkepiname.Sudedame špinatus.
Darome padažą kol žuvis kepa.
Susmulkiname svogūną ir apkepiname svieste.Dedame miltų,įpilame grietinėles,gerai viską išmaišome.Padažą supilame ant žuvies.Patroškiname dar biški.
Valgėme su bulvių košė
Šį kartą kotletai iš jautienos.
Mėsa sumalame kartu su piene išmirkytu batonu. Į masę įmušame kiaušinį , beriame prieskonių, pasūdome, dedame smulkinto česnako,petražolių ir įpilame biški grietinėles.Masę gerai išmaišome.Iš masės darome apvalūs kotletus kurių viduje padarome duobutę.Dedame ant grotelių ir kepame orkaitėje.Kai kotletai beveik iškepa išimame ir į duobutę įmušame putpelių kiaušinį.Dedame atgal į orkaitę ir kepame dar maždaug 5 min.Pateikiame su bulvių košė.
Salotoms kinišką kopūstą susmulkiname,agurką ir porą supjaustome,pabarstome druskos,cukraus,pipirų ir išspaudžiame citrinų sulčių.Dedame krapų,pilame aliejaus ir išmaišome...
Žuvis su špinatais
Labai skani žuvis gavosi.Niam...
Žuvį (pagal skonį,pas mane pangasija) supjaustome gabaliukais,apibarstome citrinpipiriais,druska,žuvies prieskoniais ir pamarinuojame.Keptuvėje įkaitiname aliejų,dedame žuvį ir apkepiname.Sudedame špinatus.
Darome padažą kol žuvis kepa.
Susmulkiname svogūną ir apkepiname svieste.Dedame miltų,įpilame grietinėles,gerai viską išmaišome.Padažą supilame ant žuvies.Patroškiname dar biški.
Valgėme su bulvių košė
Elena puikios idejos Tas kotletukas
o man zuvyte labai patiko su spinatais,reiks butinai pasibandyti
Kaip skanu
Elena, kotleto ideja- super Ne geda ir sveciams per koki baliu taip paruost Zuvyte irgi labai liuks!