Sendien pas mane vistienos kepeneles. Kepeneles pamirkiau piene 30 min. patusinau su svogunu laiskais ir morkomis pries pati gala ipyliau grietineles. Kepeneles valgeme su kalafijorais ir burokeliu salotomis. Virtus burokelius sutarkavau , idejau svoguna , asto ir aliejaus , prieskoniuku. liko truputis laisku tai su jogurtu padariau.
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 04, 00:07)
klausė ne manęs, bet įmesiu tą nuorodą: http://giedrius-v.li....com/22109.html
nes pati vis ruošiuos ruošiuos padaryt, ale gi nėr laiko su tais vaikais visądien užsikuitus
nes pati vis ruošiuos ruošiuos padaryt, ale gi nėr laiko su tais vaikais visądien užsikuitus
Oi, kaip ačiū už nuorodą
**sea**, ir toliau vis stebini mus
mamkaa, kebabai ir mūsų šeimoje mėgstami skaniai atrodo
**sea** nerealus grozis tavo patiekalu, o apie skoni neklausiu.
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 11 04, 14:18)
Prancūziškas apkepas (iš Alpių regiono)
labai labai skaniai atrodo butinai artimiausiu metu isbandysiu, nes ir tokie suriai man patinka tik laikau ir indely, nes kitaip mb i saldytuva nelenda del kvapo
QUOTE(sii @ 2009 11 04, 15:57)
**sea** nerealus grozis tavo patiekalu, o apie skoni neklausiu.
Aciukas! stengsimes!
**sea** noriu paklausti, tai kaip tas rozytes daryti is bulviu?
QUOTE(sii @ 2009 11 04, 16:12)
**sea** noriu paklausti, tai kaip tas rozytes daryti is bulviu?
dariau pagal http://giedrius-v.li....com/22109.html . jis labai aiskiai isaiskino , pavyko is pirmo karto. tikiuosi kad ir tau pavyks . As kartai per balius naudoju kaip papuosimo.
aciukas uz ats . bandysiu daryti ir paskui jums pasirodysiu.
QUOTE(mergyte83 @ 2009 11 04, 16:35)
Schroedingers Cat, apkepa imu, megstu tokius patiekalus
tikrai geras skonis, o pagaminti labai lengva (išskyrus tai, kad bulvių daug skusti reik, bet čia vyrams darbą duoti galima )
QUOTE(aguonele @ 2009 11 04, 18:01)
labai labai skaniai atrodo butinai artimiausiu metu isbandysiu, nes ir tokie suriai man patinka tik laikau ir indely, nes kitaip mb i saldytuva nelenda del kvapo
aš va dėl to maišely ir laikiau (kaip matyti pirmoj foto), nes kitaip visas šaldytuvas prasmirstų
**sea**,
na ir kelmo grozis
na ir kelmo grozis
QUOTE(aguonele @ 2009 11 04, 14:08)
bet tokiu karbonadu negirdejus
Jokios naudingos informacijos nesuteikiau
Dabar isgirsi , kai karbonado plonai namie, tai ismusi permatomai, paskui i dziuvesiu ir miltu misini, i kiausini, vel i dziuvesius, vel i kiausini , kol biski darosi panasus is isvaizdos i karbonadus, ner ko cia mesos pilna burna valgyti , uzteks grybu padazo su bulvem(i sviestuka pakepti pievagrybius, kai vanduo issigarins deti svoguniuku, kai apkeps arb. saukstuka miltu, vel pakepti ir pienuko stikline nevisai pilna, sauksteli grietines).Labai patiko ideja su surio krepseliais, todel bandziau padaryti, tik suris prastokos kokybes saldytuve, siaip reiktu parmezano, dziugo.Ant sviestinio popieriaus sutarkuoti suri, pries tai patepus popieriu sviestu ir pabarscius miltais, kepti 5 min., po to apversti ant puoduko ir palaukti kol susals ir galima bus deti iv. salotas.
QUOTE(Schroedingers Cat @ 2009 11 04, 16:18)
Atrodo tikrai skaniai
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 04, 16:43)
O dekoti reiketu SROVEI, man tarodo kad cia ji kazkda idejo si recepta levaso. Lauksiu kol atvyks ji i sita teme, gal prisipazins
Nereikia man dekoti, jokiu nuopelnu as neprisiimu, tik, kad recepta ikeliau, o jis kaip ir daugelis is visagalio interneto
Skanus lavasiukai mamkaa , man jie skanesni, negu pirktiniai
Sea-kaip malonu matyti taip paserviruotus patiekaliukus
QUOTE(Srove @ 2009 11 04, 17:24)
Dabar isgirsi
kokia as kairiaranke pasijuntu tavo sedevrus pamacius