QUOTE(daivaP @ 2009 11 04, 00:36)
manų nesugalvoju įdėt, o ką jie duoda
As karta pabandziau, dabar negaliu sustot
, zinai siek tiek kitoki skoni ir gal truputuka purumo priduoda
QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 04, 10:06)
Ar kugeliui kietumo duoda kiaušinis? Aš visada pilu nemažai pieno ir dedu kiaušą, gal nereiktų?
Nu kaip cia pasakyti del to kietumo
Jis kaip ir surisa ji ir ''sodina'',jei jau labai baltos bulves ir reikia spalvos, galima vien tryni deti, i tarkinius blynus, as dedu kiausa surisimui, o i kugeli niekada
QUOTE(aguonele @ 2009 11 04, 11:29)
pirma prasau man ideti varsketuku [img]
ale tu prasau dabar apsviesk mane ka tada nedeti...kiausinio? man neatrodo jis toks sausas, gaunas viskas normaliai zodziu laukiu pasiulymu, kurie zinoma bus isbandomi
su kefyru niekad pvz negirdejus
tai kaip ji pilti ? i tarkius ir viso
kiausinis dedas ar ne dar?
[b]
[img]
Varsketuku vakar reikejo uzbegti
, siandien suvalkietiski karbonadai
Kokia is manes svieteja
, pabandyk karta deti ir nedeti
, nu kilogramui bulviu turetum pajusti skirtuma, o jei kas deda kiausa pav. 3 ir daugiau kg. nu ka jis ten vargselis vienas gali padaryti
Senas geras lietuviskas kugelis turi buti prikrautas gerai koju
, spirgu,
plikytas gausiai pienu
pasautas i peciu is vakaro ir ryte garuojantis ant stalo
A dabar mes issikepam per pusvalandi tipo kugeli
cia plokstainis bulviu, su iv. variacijom- kefyrais, varskemis ir kitokiais dalykeliais
Esu bandzius ir su kefyru, ir grietine, ir varske, ir farsu, ir sviestu tik cia greituoju variantu, be abejo kiekvienas su skirtingu skoniu, bet reikia surasti savaji.