Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

QUOTE(**sea** @ 2009 11 04, 01:58)

labai skaniai arodo, o vyrui uztenka? maniskiam tokios porcijos-tai tik vienam kasniui.jis ukiskai-turi buti daauag visko doh.gif
visai ne gurmanas lotuliukas.gif
Atsakyti
taip i tarkiu ir kausiny reik deti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaP @ 2009 11 04, 00:36)
manų nesugalvoju įdėt, o ką jie duoda 


As karta pabandziau, dabar negaliu sustot lotuliukas.gif , zinai siek tiek kitoki skoni ir gal truputuka purumo priduoda 4u.gif


QUOTE(Vaidullka @ 2009 11 04, 10:06)
Ar kugeliui kietumo duoda kiaušinis? Aš visada pilu nemažai pieno ir dedu kiaušą, gal nereiktų?


Nu kaip cia pasakyti del to kietumo g.gif Jis kaip ir surisa ji ir ''sodina'',jei jau labai baltos bulves ir reikia spalvos, galima vien tryni deti, i tarkinius blynus, as dedu kiausa surisimui, o i kugeli niekada 4u.gif


QUOTE(aguonele @ 2009 11 04, 11:29)
pirma prasau man ideti varsketuku [img]

ale tu prasau dabar  apsviesk mane ka tada nedeti...kiausinio? man neatrodo jis toks sausas, gaunas viskas normaliai  zodziu laukiu pasiulymu, kurie zinoma bus isbandomi  smile.gif
su kefyru niekad pvz negirdejus  g.gif tai kaip ji pilti ? i tarkius ir viso  g.gif  kiausinis dedas ar ne dar?
[b]

  [img]


Varsketuku vakar reikejo uzbegti tongue.gif , siandien suvalkietiski karbonadai bigsmile.gif
Kokia is manes svieteja doh.gif , pabandyk karta deti ir nedeti smile.gif , nu kilogramui bulviu turetum pajusti skirtuma, o jei kas deda kiausa pav. 3 ir daugiau kg. nu ka jis ten vargselis vienas gali padaryti lotuliukas.gif
Senas geras lietuviskas kugelis turi buti prikrautas gerai koju biggrin.gif , spirgu, biggrin.gif plikytas gausiai pienu biggrin.gif pasautas i peciu is vakaro ir ryte garuojantis ant stalo tongue.gif lotuliukas.gif
A dabar mes issikepam per pusvalandi tipo kugeli bigsmile.gif cia plokstainis bulviu, su iv. variacijom- kefyrais, varskemis ir kitokiais dalykeliais cool.gif Esu bandzius ir su kefyru, ir grietine, ir varske, ir farsu, ir sviestu tik cia greituoju variantu, be abejo kiekvienas su skirtingu skoniu, bet reikia surasti savaji. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 11 04, 09:48)
sea, visi patiekaliukai labai labai skaniai atrodo. tau  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Aciukas! blush2.gif ! Jusu pagyrimai labai daug ka reiskia, nes cia jus merginos tikrus kulinarinius sedevrus gaminat. Stengsiuos ir as!
Atsakyti
Ir vėl pangasija

user posted image


Pangasija su baravykais, pateikta su daržoviniais blynais ir brokoliais jogurte

Reikia:
vienos pangasijos file {abiejų pusių}
saujos džiovintų bravykų
pusės citrinos
daržoviniams blynams - karvės Ramunės sapno recepto {daryti viską TAIP, tik maišyt dar košės ryžinės ir miltų, ir nedėt džiuvėsiukų, ir gardint GARAM MASALA}
pusės brokolio
aliejas, druskos
žuvies prieskonių {žolelių}
kantrybės

Gabaliukais supjaustytą suprieskoniuotą nesūdytą pangasiją palikt per naktį sandariam inde šaldytuve.

Kepti aliejuje, kai jau šiek tiek pakeičia spalvą - pjaustyt išmirkytus {nuo ryto, jei gaminat pietukams} baravykus, jau visai prakepusią apšlakstyti pusės citrinos sultimis, pasūdyti, pamaišyti, sudėti ant viršaus daržovinius blynus - lai pašyla, nes šiuo atveju jie - vakarykščiai}, ir palikt ant laaabai silpnos ugnytės dar 5-7 min.

Brokolius trumpai apvirti grynam vandeny {man nesūdyti skaniau}.

Dėlioti lėkštėn, brokolius aplieti keliais šaukštukais natūralaus jogurto.

Skanaus


GUSTAVO PATIEKALAS -KARVĖS „RAMUNĖS" SAPNAS

400 g bulvių
300 g morkų
200 g porų
200 g salierų
1 kiaušinis
Džiuvėsėliai
Aliejus
Prieskoniai

Pasūdytame vandenyje išvirkite daržoves. Kai jos pasidarys minkštos, nusunkite vandenį. Kai daržovės atvės, sutrinkite jas su grūstuve.

Tuomet įmuškite kiaušinį. Viską išmaišykite. Truputį įdėkite prieskonių ir džiuvėsėlių.

Formuokite iš masės žuveles, mėnuliukus, trikampėlius, žvaigždeles... Dar kartą apvoliokite džiuvėsėliuose.

Kepkite įkaitintame aliejuje.

Labai skanu valgyti su padažu, pagamintu tiesiog iš majonezo ir kečupo




QUOTE(gadget3 @ 2009 10 28, 20:17)
user posted image

Šio receptą su kiekiais ir darymu įdėsiu {pakopijavau žinutę iš kitos temos, kurioje dvi dienas tadžiną aiškinaus, tai tikslumo nedaug buvo}

Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 11 04, 10:31)

, siandien suvalkietiski karbonadai bigsmile.gif

aciu tau uz informacija 4u.gif o kas su suvalkietiska, tai jamu viska nes as is ten rolleyes.gif bet tokiu karbonadu negirdejus hihihi.gif gal jie be mesos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Obuolių Delčia @ 2009 11 04, 09:58)
labai skaniai arodo, o vyrui uztenka? maniskiam tokios porcijos-tai tik vienam kasniui.jis ukiskai-turi buti daauag visko doh.gif
visai ne gurmanas lotuliukas.gif

mano vyrai gaila , bet nevalgo mano eksperimentiniu patiekalu, tai as isbandineju ant brolio seimos.( bet jei ir valgytu tai reiketu padaugint is 3 )
Atsakyti
Prancūziškas apkepas (iš Alpių regiono)

Reikės kapoto kumpio, virtų bulvių (bulvių maždaug pusantro karto daugiau nei kumpio), kelių svogūnų ir sūrio. Sūris turi būti labai minkštas, stipraus kvapo - paveiksliuke matosi, kokį naudojau aš, tačiau tiks ir kiti panašūs. Sūris yra pagrindinis skonio sudarytojas, todėl svarbu, kokį pasirinksit, nes nuo jo viskas ir priklausys.

user posted image

Kumpį ir svogūnus pakepinti, kol svogūnai taps auksinės spalvos. Virtas bulves supjaustyti riekutėmis. Tada sluoksniuoti: sluoksnis bulvių, sluoksnis kumpio, keletas riekučių sūrio ir t.t. Viršutiis sluoksnis turi būti sūrio, nes kai jis tirps, tekės į apačią.

user posted image

Kepti apie dvidešimt min. 200 laipsnių temp.

user posted image
Atsakyti
Siandien pas mus kebebu diena ax.gif . Vyras be galo juos megsta.
kazkada, jei neklystu, Srove buvo idejusi sita recepta tai nusirasiau, ir kepu kepu daznai. Kompe neturiu tai negaliu padaryti copy paste, tai teks rasyti smile.gif
500 g. miltu
1 stikline verdancio vandens
2 saukstai liejaus
2 saukstai sviesto
druskos puse saukstelio
kaiusinis
saukstelis kepimo milteliu
Puse miltu ir druska deti i dubeni ir uzpilti verdanciu vandeniu ir gerai ismaisau mediniu saukstu, kol pasidaro vientisas gumulas, tada dedu sviesta ir pilu alieju, viska gerai ismaisau, laukiu kol ataus, tada imusu kiausa, viska vel gerai ismaisom, ir jau dabar susedame likusius miltus sumaisytus su kepimo milteliais, minkome tesla. Tesla gaunasi elastinga, labai malonu su ja dirbti smile.gif. Tada imam po gabaleli teslos ir labai labai labai plonai iskociojam ir ta iskociota blyna dedame i keptuve be jokiu riebalu ir apkepame is abieju pusiu. iskepusi blyna dedma ant dregno raksluoscio ir uzklojame kitu dregnu ranksluosciu ir taip visus blynus ir viskas, stai jums ir levasas kaptas namuose.
NORIU PADEKOTI AUTORIAI UZ PUIKU RECEPTA 4u.gif 4u.gif
ruosiame darzoves. Supjaustome siaudeliais agurka sviezia, pomidora kubeliais, pamarinuojam kopustus, kaip kad salotom (as dar i kepbaba dedu moliugo ir cukinijos kepintu ant sviesto). mesyte pakepinu sausoje keptuveje su prieskoniais, o mesyte naudoju tokia kokioa turiu (kiauliena, versiena, vistiena). Baltas padazas, saukstas majonezo, stikline kefyro, bazilikas, druska, cesnako 2 skilteles, pipirai, viska gerai ismaisom, gaunasi labai skanus padazas. Raudonas padazas. majonezas tomatas, cesnakas ir cili milteliai.
Kaip ir viskas, darom kebaba, dedam i mikrobange 1 min ir valgom. Man skanu, kartais valgau tik su darzovem be mesos.
user posted image
Atsakyti
Makaronai su vištiena ir lydytu sūriu

user posted image

Išvirti makaronus. Vištienos filė išvirti, supjaustyti ir pakepinti. Sudėti svogūnų laiškus, džiovintus pomidorų gabaliukus (gali būti ir vienas šviežias, tada reikia ėdėti ir trupoutėlį cukraus). Įdėti prieskonių pagal skonį (aš dėjau specialių itališkų makaronų prieskonių, tačiau tiks bet kokie mėgstami). Galiausiai į eptuvę sudėti išvirtus makaronus ir kelis šaukštus lydyto sūrio (tinka ir su įvairiais skoniais, aš naudojau originalų Philadelphia). Kepinti maišant, kol sūris padengs viską.
Atsakyti
Schroedingers Cat, apkepa imu, megstu tokius patiekalus essen.gif

mamkaa, aciu uz kebabo recepteli 4u.gif , reiks meginti ir man iskepti, nes mano seima irgi labai megsta kebabus drinks_cheers.gif
Atsakyti
nera uz ka dekoti, visda pasidalinu geromis idejomis.
O dekoti reiketu SROVEI, man tarodo kad cia ji kazkda idejo si recepta levaso. Lauksiu kol atvyks ji i sita teme, gal prisipazins lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti