aciu kad nebarat. bandau 3 kartas nemeluoja.
Papildyta:
waw pagaliau gavosi!
Papildyta:
pabandau dar keleta receptu is savo arhyvo. Mano pirmas kelmas( ne ta puse reikia daryti sonkauliukus , bet del to ir pirmas , dabar jau zinosiu) viduje kimstas farsu (farsa paruosiau kaip kotletams) , garnyrui ryziai ( morkas su svogunais pakepinau sudejau virtus ryzius ir 2-3 v. s. ketcupo viska ismaisiau ir keletai minuciu i keptuve) . papuosiau darzovemis.
QUOTE(aguonele @ 2009 11 03, 10:12)
karta bandziau nuo kulseliu tik oda numauti, tai pabaigos zinoti ko gero nenorit zinoti
Nugi ta skura tai tiesiog vos ne pati neriasi , pirstus uzkisi, pakeli ja ir lupasi, sparniukus nupjauni, slauneles paciuose galiukuose apipjauni, uodega nupjauni ir nuvelki
Skaniai zuvis atrodo, reiks vel kepti , o del kugelio norejau paklausti, ar tu megsti toki kietoka kugeli, jei kilogramui nusunktu bulviu pili tik puse stiklines pieno ir dar kiausini dedi
QUOTE(Elena @ 2009 11 03, 11:54)
skanaus
Aciu , labai viskas buvo skanu, bet skaniausia zuvis ir bulves
Sea-sveika atvykus i sita virtuve Koks ispudingas kelmas , rozytes taip pat.
Parasysiu savo siuo metu naudojama varsketuku recepteli, gal kam patiks.
400gr.varskes(tik ne is pakeliu)sausesnes
100gr.miltu
pusantro sauksto manu
1 nedidelis kiausinis
truputis druskos
saukstelis cukraus
Padazui: 40gr.sviesto istirpinti, deti arbatini saukteli miltu, truputi pakepti, daugau negu puse stiklines pieno, maisant uzvirti, sauksta grietines gale ideti.
Varske isminkyti su isplaktu kiausiniu, sudeti miltus, manus ir gerai isminkyti.Nesvarbu kad kibs prie ranku, isversti ant gausiai miltuoto pavirsiaus, surutuliuoti volelius ir juos supjaustyti, siek tiek pabarstyti miltais ir legvai apvolioti.
Deti i litra su trupuciu verdancio vandens, kai uzvirs, sumazinti ugni iki minimumo ir pavirti minutele, paskui isjungti, palaikyti dar minute puode.Deti i lekstute, uzpilti padazu, truputi pabarstyti cukrumi.
Kiaulienos sraiges. kiaulienos mesyte paruosiau kaip karbonadui istepiau garstyciomis susukau i tutele tada susukau i sraige, su ranka paplojau kad gautusi plokstesne, ant mediniu iesmuku apkepiau ant keptuves abi puses kol apkepe tada i orkaite kazkur 35-40 min(priklauso nuo storio mesos ) patiekiau su ryziais .
aguonele, žuvytė pasakiškai atrodo o dar tokiuose indeliuose
**sea**, kaip viskas skaniai ir gražiai atrodo
Čia rožytės iš bulvių padarytos ir kaip jas taip susukti
Srove, oi kaip užsimaniau varškėtukų minkštučiai, puručiai ir dar skanučiai
Aš ir taip darau , bet manų nesugalvoju įdėt, o ką jie duoda
**sea**, kaip viskas skaniai ir gražiai atrodo
Čia rožytės iš bulvių padarytos ir kaip jas taip susukti
Srove, oi kaip užsimaniau varškėtukų minkštučiai, puručiai ir dar skanučiai
Aš ir taip darau , bet manų nesugalvoju įdėt, o ką jie duoda
kiaulienos uzkepele mesyte ismusiau idejau i keksiuku formele i vidu pridejau trintas bulves( bulviu kose tik be pieno nes butu per skysta) ant virsaus uztarkavau surio. kepiau orkaiteje. patiekiau apvesta(bulves viduje ) su salotomis: pomidorai , rauginti agurkai , svogunas su grietine. kita -kopustai , morkos su majonezu ir trecia burokeliai su svogunu , ryciu actas , aliejum. ir bulvytes
Papildyta:
Aciu uz pagirimus , man kaip pirma diena prisijungus i sm gretas laba daug ka reiskia. viska ismokau jusu deka , nes skaitytavau kiekviena diena ir ekspirimentuodavau. rozytes dariau pagal giedriaus aprasyma. nemoku parasyti dar nuorodos, bet manau kaip pirmai dienai jau kaip ir nemazai ismokau.
Papildyta:
Aciu uz pagirimus , man kaip pirma diena prisijungus i sm gretas laba daug ka reiskia. viska ismokau jusu deka , nes skaitytavau kiekviena diena ir ekspirimentuodavau. rozytes dariau pagal giedriaus aprasyma. nemoku parasyti dar nuorodos, bet manau kaip pirmai dienai jau kaip ir nemazai ismokau.
QUOTE(daivaP @ 2009 11 04, 00:36)
ir kaip jas taip susukti
QUOTE(**sea** @ 2009 11 04, 00:43)
nemoku parasyti dar nuorodos, bet manau kaip pirmai dienai jau kaip ir nemazai ismokau.
klausė ne manęs, bet įmesiu tą nuorodą: http://giedrius-v.li....com/22109.html
nes pati vis ruošiuos ruošiuos padaryt, ale gi nėr laiko su tais vaikais visądien užsikuitus
**sea**, šaunuolė, kaip pirmądien prisijungus, tai net keistai daug nuveikta
QUOTE(Srove @ 2009 11 03, 23:18)
Skaniai zuvis atrodo, reiks vel kepti , o del kugelio norejau paklausti, ar tu megsti toki kietoka kugeli, jei kilogramui nusunktu bulviu pili tik puse stiklines pieno ir dar kiausini dedi
Ar kugeliui kietumo duoda kiaušinis? Aš visada pilu nemažai pieno ir dedu kiaušą, gal nereiktų?
Baklazano veduokle Sveikutes idedu dar keleta receptuku is savo arhyvo. Baklazana ipjoviau juostelemis , bet ne pilnai pamerkiau i sudyta vandeni 30 min. i tarpus sudejau ka turejau saldytuve- pomidora , pievagrybiu, cesnako , morku ir surio. Kepti orkaiteje 45 min.
Papildyta:
Cia ta pati veduokle su vistiena ir bulvem. Vistiena marinuota balzamo acte ir sojos padaze, susmeigta ant pagaliuku( cia del ivairumo kad kitaip atrodytu) bulves ipjoviau i tarpus idejau po griezineli svoguno, vista ir bulves sudeta i kepimo maisa ir kepti orkaiteje apie 1 val.
Papildyta:
Cia ta pati veduokle su vistiena ir bulvem. Vistiena marinuota balzamo acte ir sojos padaze, susmeigta ant pagaliuku( cia del ivairumo kad kitaip atrodytu) bulves ipjoviau i tarpus idejau po griezineli svoguno, vista ir bulves sudeta i kepimo maisa ir kepti orkaiteje apie 1 val.
QUOTE(Srove @ 2009 11 03, 22:18)
o del kugelio norejau paklausti, ar tu megsti toki kietoka kugeli, jei kilogramui nusunktu bulviu pili tik puse stiklines pieno ir dar kiausini dedi
pirma prasau man ideti varsketuku skanuciai atrodo
ale tu prasau dabar apsviesk mane ka tada nedeti...kiausinio? man neatrodo jis toks sausas, gaunas viskas normaliai zodziu laukiu pasiulymu, kurie zinoma bus isbandomi
su kefyru niekad pvz negirdejus tai kaip ji pilti ? i tarkius ir viso kiausinis dedas ar ne dar?
**sea** sveika prisijungus labai skanus patiekaliukai, o is pradziu mums visoms reikejo pasimokinti ir suprasti kaip forumas funkcionuoja
aciu vioms uz pagyras mano zuvytei
sea, visi patiekaliukai labai labai skaniai atrodo. tau