Seku jusu temele kasdien ir daug ka gaminu pagal jusu receptus bet kodel jus atrasydamos kopijuojat nuotraukas su receptais
QUOTE(Srove @ 2009 11 02, 14:01)
Kepta pleksne, kalafiorai tesloje.
Fantastika mielai suvalgyčiau tą gardžią žuvytę
QUOTE(RDA @ 2009 11 02, 16:51)
Seku jusu temele kasdien ir daug ka gaminu pagal jusu receptus bet kodel jus atrasydamos kopijuojat nuotraukas su receptais
Kaip suprast?
QUOTE(Srove @ 2009 11 02, 13:01)
Kepta pleksne, kalafiorai tesloje.
Laaabai gražiai patiekta
QUOTE(mazhulinka @ 2009 11 02, 19:01)
Kaip suprast?
tikriausiai turima omeny postus, kur zinute, i kuria yra atsakoma - rodoma pilna, su visom nuotraukom, tokie atsakymai labai daug vietos uzima
QUOTE(budylnikas @ 2009 11 02, 18:21)
tikriausiai turima omeny postus, kur zinute, i kuria yra atsakoma - rodoma pilna, su visom nuotraukom, tokie atsakymai labai daug vietos uzima
Aisku na tikrai nesunku post'a pratrinti ir palikti vien pavadinima ar pan... gal kiti nemoka?
Jei dar nenusibodau , ikelsiu dar viena toki, tipo zuiki.Turejau didele vista, tai perpjoviau per krutine atsargiai skura ir visa nuneriau.Krutineles ir sparnelius atsidejau kitam kartui, visa kita mesa nulupau nuo vistos ir pasudziau, papipirinau.
I 350gr. farsa ikuliau kiausini, nepilna sauksta krakmolo, svoguna, prieskoniu.I vistos odele dejau vistienos mesos sluoksni, ant virsaus farso ant farso keptu morkyciu su svogunais ir po viena slyva, paskui vel farsa, mesa.Visa sita reikala apsukau vistos oda, tiksliau viska dejau ant odos ir uzklojau, apacioje siek tiek uzsmeigiau smeigtukais, kad neissinertu ir kepiau apie 1val.20 min.190 l.temp.Pries pabaiga sepetuku aptepiau sojos ir medaus misiniu.Man patinka iv. maisyta mesa, kazkaip papildo ta siu dienu nekokia vistiena.(slyvu as nevalgau, bet man labai patinka ju skleidziamas aromatas mesoje)
Dekui uz zuvyte
I 350gr. farsa ikuliau kiausini, nepilna sauksta krakmolo, svoguna, prieskoniu.I vistos odele dejau vistienos mesos sluoksni, ant virsaus farso ant farso keptu morkyciu su svogunais ir po viena slyva, paskui vel farsa, mesa.Visa sita reikala apsukau vistos oda, tiksliau viska dejau ant odos ir uzklojau, apacioje siek tiek uzsmeigiau smeigtukais, kad neissinertu ir kepiau apie 1val.20 min.190 l.temp.Pries pabaiga sepetuku aptepiau sojos ir medaus misiniu.Man patinka iv. maisyta mesa, kazkaip papildo ta siu dienu nekokia vistiena.(slyvu as nevalgau, bet man labai patinka ju skleidziamas aromatas mesoje)
Dekui uz zuvyte
Srove, kaip skanei atrodo
QUOTE(budylnikas @ 2009 11 02, 18:21)
tikriausiai turima omeny postus, kur zinute, i kuria yra atsakoma - rodoma pilna, su visom nuotraukom, tokie atsakymai labai daug vietos uzima
vietos temoj užima lygiai taip pat,kaip ir vieno ats žinutė, visgi tai toj pačioj žinutėj, o tema užsidaro su 598ąja žinute.
tik kai kurioms, gal ilgiau ats užkrauna,kai foto yra..
QUOTE(Srove @ 2009 11 02, 20:40)
Jei dar nenusibodau , ikelsiu dar viena toki, tipo zuiki.
nerealuuuu, o dar pateikimas lėkštėje
QUOTE(daivaP @ 2009 11 02, 18:54)
Fantastika mielai suvalgyčiau tą gardžią žuvytę
sutinku!
O ir sroves zuikis, tikras puikis!!!
Anksciau dedavau nuotraukas su receptais, bet dabar del laiko stygiaus nebededu, bet Vis paskaitau jusu teme , pavarvinu seile. O siandien nesimiega, tai idesiu kelias foto
Kepta sparndine. Kiaulienos sparndine supjaustome norimo dydzio gabaliukais ir pamarinuojam (druska, pipirai, lauro lapai, morkos, svogunai, cesnakai, bazilikas, majonezes, viska sumaisome ir itriname mesyte), marinavau kelias val. Tada dedu viska i kepimo rankove ir i orkaite, kepame apie valanda, tada viska isimu is rankoves, sudedu bulves ir dar kepu kol iskepa bulves. kaip ir viskas.
Vistienos kepeneles grietineleje. Vistienos kepeneles, padruskinu papipirinu ir apvoliojusi miltuose kepu aliejuje, iskepusias dedu i puoda, ipjaustau morka, ipilu vandenuko ir troskinu 20 min., tada uzpilu grietinele ir dar patroskinu kol sutirsteja padazas.
Troskinti sonkauliukai. Viska darau taip pat kaip su kepenelem
Visos sviezios darzoves dar is savo siltnamio, bet manu kad jau po sios nakties viskas bus nusale. ridikeliai taip ir nespejo uzaugti, ir liko tokio dydzio kaip vysnia.
Kepta sparndine. Kiaulienos sparndine supjaustome norimo dydzio gabaliukais ir pamarinuojam (druska, pipirai, lauro lapai, morkos, svogunai, cesnakai, bazilikas, majonezes, viska sumaisome ir itriname mesyte), marinavau kelias val. Tada dedu viska i kepimo rankove ir i orkaite, kepame apie valanda, tada viska isimu is rankoves, sudedu bulves ir dar kepu kol iskepa bulves. kaip ir viskas.
Vistienos kepeneles grietineleje. Vistienos kepeneles, padruskinu papipirinu ir apvoliojusi miltuose kepu aliejuje, iskepusias dedu i puoda, ipjaustau morka, ipilu vandenuko ir troskinu 20 min., tada uzpilu grietinele ir dar patroskinu kol sutirsteja padazas.
Troskinti sonkauliukai. Viska darau taip pat kaip su kepenelem
Visos sviezios darzoves dar is savo siltnamio, bet manu kad jau po sios nakties viskas bus nusale. ridikeliai taip ir nespejo uzaugti, ir liko tokio dydzio kaip vysnia.