Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

QUOTE(lile @ 2009 09 28, 15:46)
Elena o ta suri uzkepta valget karsta ar jau atvesusi smile.gif Atrodo super smile.gif

man irgi toks pat klausimas iškilo g.gif Neįsivaizduoju karšto pelėsinio sūrio skonio g.gif
Atsakyti
Valgėm ir šiltą... ir šaltą.Kai biški atvėsta lengviau supjaustyti...Man asmeniškai šaltas skaniau buvo...vyrui šiltas...
Atsakyti
O as kepu kugeli dabar essen.gif Na va iskepe mano kugelis blush2.gif

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Diglė @ 2009 09 26, 09:44)
Prašo, prapjautas  4u.gif

user posted image

Kaip skaniai atrodo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux000: 28 rugsėjo 2009 - 15:56
QUOTE(rasiux000 @ 2009 09 28, 16:33)
O as kepu kugeli dabar  essen.gif Na va iskepe mano kugelis  blush2.gif

ir???
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 09 28, 19:39)

manai supras zmones ko tu nori user posted image
Atsakyti
Isnarsiau visas temas nu neberandu to receptuko vistienos su ryziais doh.gif Gal pagelbesit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2009 09 29, 12:37)
Isnarsiau visas temas nu neberandu to receptuko vistienos su ryziais doh.gif Gal pagelbesit blush2.gif

Prašom:

Vištiena su ryžiais
Atsakyti
QUOTE(G.Jurgita @ 2009 09 29, 12:14)

Labai aciu,pasirodo ieskojau ne tokiu pavadinimu lotuliukas.gif Siandien reikes isbandyti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elena @ 2009 09 28, 11:14)

Bulvių cukinijų blynai.
Bulvės ir cukinijas  sutarkuojame. Tarkius nusunkiame. Įmaišome  išplaktą kiaušinį, prieskonius,druska. Jei blynų tešla i per skysta, galima dėti šiek tiek miltų. Kepame aliejuje. Padažui apkepinau svogūnus su voveruškomis ir dėjau grietinės  4u.gif Dar petražolių...

user posted image[/color]

Ajajaj kaip skanu thumbup.gif Sian reiks gamint.

Ir suris su zele man labai gera ideja thumbup.gif Tik beda kad as ji viena ir valgau biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
na ka merginos, nuo jusu skanumynu seile tysta... net nezinau ka vakarienei daryti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(feneke @ 2009 09 28, 11:38)
Šiandien gaminau užkepėlę:
user posted image
Tešla:200g miltų,130g sviesto,1 kiaušinis,1šaukštas acto,2šaukštai vandens,0,5 šaukštelio druskos.
Įdaras:karšto rūkymo kumpelis,cukinija,2kiaušiniai,pora šaukštų grietinės,pipirų.

Miltus sutryniau su sviestu ,tada dėjau likusius produktus.Užminkiau tešlą ir valandai įkišau į šaldytuvą.
Tešla išlipinau formas:vaikams į silikonines formeles,o vyrui į kepimo popieriumi išklotą forma.Dėjau smulkiai pjaustyto karšto rūkymo kumpelio(buvo gabaliukas užsilikęs).Ant viršaus dėliojau cukiniją:vyrui  pjaustytą griežinėliais,o vaikams sutarkavau burokine tarka.Viską užpyliau kiaušinių-grietinės plakiniu,pabarsčiau pipiriukais ir džiovintu baziliku.

kaip skaniai atrodo, ir paprasta ir skanu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 09 30, 12:42)
na ka merginos, nuo jusu skanumynu seile tysta... net nezinau ka vakarienei daryti... doh.gif

O as jau prisiziurejau,seile nutyso ir begau valgyt.Dabar ir gamint jau tingisi lotuliukas.gif
Atsakyti