Patiko paskutiniai kibinai labai
Žirneliai (chickpeas) su kariu zinau laaabai skanu.
Suktinukai kiaulienos irgi laaabai skaniai atrodo...mm, ypač dabar kai šalta.
Beje citrininė vištiena turetų būti skanu t.p.
QUOTE(Rastika @ 2009 10 27, 17:13)
mazhulinka, gal cia papajas?
QUOTE(Lera @ 2009 10 27, 17:42)
ne čia tokia rūšis moliūgų
Butternut Squash vadinasi
as irgi nerandu lietuviško pav. tam.
įdedu receptą su juo.
Kepta vištiena su moliūgu, šalaviju ir graikiškais riešutais
Reikės:
1kg vištos ketvircių (perpjautų per pusę)
3v.š. alyvų aliejaus
3 raudonų svogūnų (nuluptų ir stambiai pjaustytų skiltelėm)
1 moliūgas/butternut squash (nulupti, išvalyti ir pjaustyti skiltelėm)
sauja šalavijo lapelių
100g graikiškų riešutų, stambiai kapotų
geras užliejimas Sherry actu
Užkaitinti orkaitę iki 200-220C. Dėti vištieną į skardą, permašyti su aliejumi, svogūnais ir moliūgu. Pagardinti druska, pipirais ir 'sutvarkyti' taip vištieną, kad skurelės į viršų žiuretų.
Kepti apie 25min. Ištraukti, įmaišyti šalavijo, riešutų ir perlieti actu.
Kepti vėl tokį patį laiką, tol kol vištiena paruduoja, daržovės suminkštėja ir pasidaro lipnios.
Serviruoti tiesiai iš 'blėkutės' su bulvių koše. Skanaus.
Daugiau receptų
Mano Bloge