ledime dziaugiuosi, kad patiko
QUOTE(indria @ 2009 10 26, 17:17)
as plonai nupjaunu apacia, kad iseitu tiesus pagridelis... nereikia daug, tik kad nesvyruotu taip pat ir su bulvem idarytom
QUOTE(Jurga_urte @ 2009 10 26, 19:14)
Su cukinija nebandziau niekad taip kepti, gal ir skanu tikrai, o baklazanai man neisvirto ant sono, nes vos i keptuve tilpo - isprausti buvo
Aciu uz pagyras
Man ir visai skanu, kitakart bandysiu su farsu, o MB paziurejo paziurejo labai skeptisai, ne neparagavo jam mesa- maistas, visa kita....
Aciu uz pagyras
Man ir visai skanu, kitakart bandysiu su farsu, o MB paziurejo paziurejo labai skeptisai, ne neparagavo jam mesa- maistas, visa kita....
maniskiui ir mesa tai maistas.. net galvoju ar nereiktu tos cukinijos paciai suvalgyt
sakiau net necituosiu, nes tieeek visko žiauriai geidžiamo
šaunuolės, moterys
šaunuolės, moterys
sveikos jungiuosi ir as prie jusu.katik pasoviau i orkaite tinginio ryzius su paukstienos ir desreliu asorti
labai skaniai viskas atrodo ,norisi visko pameginti ,o zuvyte
Saindienos vakrienei noreciau pasiulyti avinzirniu kari, kuris labai susildys skrandukus, taip pat avinzirniai skatina organizmo atsparuma, kurio atsalus orui taip reikia....
Jums reikes:
400g ismirkytu avinzirniu
1 svoguno
2 saliero stiebu
1 dideles bulves
1/4 moliugo, nezinau pavadinimo lietuviskai, tad idesiu paveiksliuka...
2v.s. pomidoru pastos
Svieziu petrazoliu
Ivairiu prieskoniu. Mano naudoti: paprika, kajano, cili ir juodieji pipirai, maltas imbieras, garam masala, tumerikas, bazilikas, taragonas, thai misinys, muskatas, geras saukstas darzoviu bulijono, druska...
Apkepinti kubeliais pjaustyta svoguna, jiems graziai pageltus pilti avinzirnius, kubeliais pjaustyta bulve, salierus ir tarkuota moliuga. Viska uzpilti vandeniu, deti prieskoniu, jei naudojat imbiera, tumerika ir muskata ju nepadauginkite... Virti apie valanda and vidutines ugnies, jei isgaruoja per daug vandens- papildyti. Kai avinzirniai pakankamai minskti, deti pomidoru pasta, susmulkintas petrazoles pagal skoni, ismaisyti...
Skaniausia patiekti labai karsta su ryziais arba kuskusu.
Tikrai napekenktu jautiena pjaustyta kubeliais, jei vegetariskas maistas ne maistas
Jums reikes:
400g ismirkytu avinzirniu
1 svoguno
2 saliero stiebu
1 dideles bulves
1/4 moliugo, nezinau pavadinimo lietuviskai, tad idesiu paveiksliuka...
2v.s. pomidoru pastos
Svieziu petrazoliu
Ivairiu prieskoniu. Mano naudoti: paprika, kajano, cili ir juodieji pipirai, maltas imbieras, garam masala, tumerikas, bazilikas, taragonas, thai misinys, muskatas, geras saukstas darzoviu bulijono, druska...
Apkepinti kubeliais pjaustyta svoguna, jiems graziai pageltus pilti avinzirnius, kubeliais pjaustyta bulve, salierus ir tarkuota moliuga. Viska uzpilti vandeniu, deti prieskoniu, jei naudojat imbiera, tumerika ir muskata ju nepadauginkite... Virti apie valanda and vidutines ugnies, jei isgaruoja per daug vandens- papildyti. Kai avinzirniai pakankamai minskti, deti pomidoru pasta, susmulkintas petrazoles pagal skoni, ismaisyti...
Skaniausia patiekti labai karsta su ryziais arba kuskusu.
Tikrai napekenktu jautiena pjaustyta kubeliais, jei vegetariskas maistas ne maistas
Mmmm, skaniai atrodo avinzirniu karis
QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 27, 14:25)
Saindienos vakrienei noreciau pasiulyti avinzirniu kari
koks idomus receptas
QUOTE(electra23 @ 2009 10 27, 14:59)
koks idomus receptas
labai labai paprasta ir ruosimas uzima labai mazai laiko
Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!
mazhulinka, gal cia papajas?
QUOTE(mazhulinka @ 2009 10 27, 17:05)
labai labai paprasta ir ruosimas uzima labai mazai laiko
Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!
Pirma karta moliuga pirkau, bijojau deti, bet jis net labai tiko!
sveikos, na su tais avinzirniais tai idomiai, bandem Falafelius namie, tai nesupratom ka valgem sitas irgi idomus receptukas...
QUOTE(Rastika @ 2009 10 27, 17:13)
mazhulinka, gal cia papajas?
ne čia tokia rūšis moliūgų