Baklažanai tai geruliai . Reiks pasigaminti, kažkaip mėsytė jau atsibodusi, o ir nesveika.
O mergičkos jūsų receptukai - NEREALŪS. Tikrai užvedat ant kelio. Tokių idėjų čia prisiskaičiau, kad jokiame žurnale nerasi. Dėkui
[quote=pandora2006,2009 10 23, 22:51]
,,Netikri kijavo kotletukai ,,
labai skaniai atrodo
as nesuprantu pas jusu beveik visu nuotrauku kokia gera kokybe man net nejauku deti savo foto
Papildyta:
paaiskinkit man mergaites bukai ,kaip reikia ikelt foto kad nereiktu jos atsidaryt ir paziuret,o iskart i eteri mestu kad matytusi ?? aciu
,,Netikri kijavo kotletukai ,,
labai skaniai atrodo
as nesuprantu pas jusu beveik visu nuotrauku kokia gera kokybe man net nejauku deti savo foto
Papildyta:
paaiskinkit man mergaites bukai ,kaip reikia ikelt foto kad nereiktu jos atsidaryt ir paziuret,o iskart i eteri mestu kad matytusi ?? aciu
QUOTE(Jurga_urte @ 2009 10 25, 18:47)
Labai skaniai atrodo Bus isbandyta
QUOTE(Baltija @ 2009 10 25, 17:59)
Vakarienė MB
Šaunus papuošimas
QUOTE(Jurga_urte @ 2009 10 25, 19:47)
Siandien dariau keptus idarytus baklazanus
Pats skaniausias valgis
LEKIANTI
As turiu pasidarius fotki,com albumiuka ir is ten darau copy image adress ir dedu i SM kaip paveiksliuka
As turiu pasidarius fotki,com albumiuka ir is ten darau copy image adress ir dedu i SM kaip paveiksliuka
as darau taip : 250 gr margarino (arba sviesto)
1 kiausinis (reikalingas isplakti ir aptepti kibinus is virsaus ) )
2 stiklines grietines
2 stiklines miltu
margarina arba sviesta reikia sutarkuoti, visus ingridientus (grietine, miltus kad tesla prie ranku neliptu) sudeti isminkyti ir formuoti kibinus kazkur gaunasi 24 kibinai apytiksliai priklauso nuo dydzio kokius darai . Idaras as darau nekaraimiska paimu farsa ipilu i ji kefyro smulkiai pjaustyto svoguno prieskoniu pagal skoni (pipirai druska) ir viska ismaissau ir darydama kibinus su saukstu i vidu dedu .
Skaniausias maistas, - žuvis. Valgėm troškintą pangasiją su daržovėm ir kopūstų salotom, neapseita be čili
Pievu medus, labai skaniai atrodo tavo gaminta zuvis o gal recepteli parasyk kas?kaip?kiek?
QUOTE(Ingulis @ 2009 10 25, 21:26)
Turiu cukiniją.. kaži ar tiktų ją taip įdaryti? ir dar klausimėlis kaip padaryti, kad išilgai perpjauta cukinija, baklažanas orkaitėje nevirstų ant šono
as plonai nupjaunu apacia, kad iseitu tiesus pagridelis... nereikia daug, tik kad nesvyruotu taip pat ir su bulvem idarytom
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 10 11, 21:21)
Siandien isbandytas Labai skanu
QUOTE(BiZė @ 2009 10 09, 19:56)
Kopūstų apkepas
1 kg kopūstų
700 g bet kokio faršo
1 didelė svogūno galvutė
2 v. š. margarino ar sviesto
3 kiaušiniai
300 ml neriebios grietinėlės
druskos, pipirų
200 g tarkuoto fermentinio sūrio
Kopūstus susmulkinti žiedynais ir 5 minutes pavirti pasūdytame vandenyje.
Faršą apkepinti su susmulkintu svogūnu, berti druskos, pipirų.
Kepimo formą patepti sviestu ir sudėti faršą, sumaišytą su kopūstais.
Kiaušinius išplakti su grietinėle ir užpilti ant faršo.
Kepti 20 min. 200C orkaitėje. Išimti iš orkaitės, užbarstyti sūrį ir dar kepti 10 min.
1 kg kopūstų
700 g bet kokio faršo
1 didelė svogūno galvutė
2 v. š. margarino ar sviesto
3 kiaušiniai
300 ml neriebios grietinėlės
druskos, pipirų
200 g tarkuoto fermentinio sūrio
Kopūstus susmulkinti žiedynais ir 5 minutes pavirti pasūdytame vandenyje.
Faršą apkepinti su susmulkintu svogūnu, berti druskos, pipirų.
Kepimo formą patepti sviestu ir sudėti faršą, sumaišytą su kopūstais.
Kiaušinius išplakti su grietinėle ir užpilti ant faršo.
Kepti 20 min. 200C orkaitėje. Išimti iš orkaitės, užbarstyti sūrį ir dar kepti 10 min.
super skanumelis dariau su ziediniu kopustu.tik iskepus reikia leisti truputi susistoveti
QUOTE(Ingulis @ 2009 10 25, 22:26)
Turiu cukiniją.. kaži ar tiktų ją taip įdaryti? ir dar klausimėlis kaip padaryti, kad išilgai perpjauta cukinija, baklažanas orkaitėje nevirstų ant šono
Su cukinija nebandziau niekad taip kepti, gal ir skanu tikrai, o baklazanai man neisvirto ant sono, nes vos i keptuve tilpo - isprausti buvo
Aciu uz pagyras
Man ir visai skanu, kitakart bandysiu su farsu, o MB paziurejo paziurejo labai skeptisai, ne neparagavo jam mesa- maistas, visa kita....