Aciu visoms uz komplimentus
Musu vakriene...
Galima turbut butu pavadinti cottage pie....
![user posted image](http://lh5.ggpht.com/_w4UygwokgM8/SuMmYb28x7I/AAAAAAAAAkA/QNBTh2gq_mU/s640/DSC01338.JPG)
Jums reikes:
150g maltos mesos, man labiausiai patinka kalakutiena...
2 salieru stiebu
1 poro
8 vidutiniu sampinjonu
1 vidutinio dydzio svoguno
1 stiklines saldytu zirneliu
3 dideliu bulviu
1 skardines konservuotu pupeliu
1skardines konservuotu pomidoru
2 raudonuju cili pipiru
50ml grietineles
Prieskoniu pagal skoni.
Tarkuoto surio
Bulves nuskuskite, supjaustykite kubeliais ir uzpyle vandeniu su 1v.s. vegetos ar druskos virkite tol, kol bus tinkamos trinti bulviu kosei.
Supjaustykite: 1 raudonaji cili, puse svoguno ir visas likusias sviezias darzoves.
![user posted image](http://lh3.ggpht.com/_w4UygwokgM8/SuMmSin58eI/AAAAAAAAAjs/OUUVeMqfhgU/s640/DSC01333.JPG)
Keptuveje apkepinkite malta mesyte pertrindamos, kai jis pakeis spalva, berkite visas darzoves, is vis pamaisydamos troskinkite, kol darzoves suminkstes. Tada, supilkite skardine smulkintu konservuotu pomidoru ir pupeles.
Gardinkite ivairiais prieskoniais ir druska.
Mano naudoti prieskoniai:
![user posted image](http://lh4.ggpht.com/_w4UygwokgM8/SuMmTmt-7AI/AAAAAAAAAjw/CQ5rh-hFmO4/s640/DSC01334.JPG)
Pavirkite pora minuciu ant dideles liepsnos, kad misinys prarastu didziaja dali skysciu.
Idaras baigtas. Viska sudekite i kepimo inda, mazdaug iki puses.
![user posted image](http://lh5.ggpht.com/_w4UygwokgM8/SuMmU5_aHMI/AAAAAAAAAj0/ZdBkAMXzfW8/s640/DSC01335.JPG)
Palikite atausti.
Bulves turetu buti gerai isvire, laikas trinti bulviu kose. Nupildamos vandeni jo truputi palikite, as grietinele pilu i puoda, ji vel uzdedu ant ugnies kol ji uzverda ir tada trinu kose.
Kai kose paruosta, smulkiai supjaustykite likusia dali svoguno. Apkepinkite kol graziai pagels, ir suverskite visa kose i keptuve kartu su svogunais. Maisykite ant dideles ugnies. Smulkiai supjaustykite antraji cili pipiriuka ir sviezias petrazoles, viska suberkite i kepancia bulviu kose. Jei reikia, idekite daugiau druskytes ar vegetos.
Kagi, grizkim prie kepimo indo su paruostu misiniu. Pavirsiu padengiam tarkuotu suriu, graziai tepam bulviu kose. Pabarstom pipiriukais.
![user posted image](http://lh5.ggpht.com/_w4UygwokgM8/SuMmXQbUX4I/AAAAAAAAAj8/Ew_HCJCOPj8/s640/DSC01337.JPG)
25min 200laipsniu temp. po grilium ir vakariene paruosta...
Labai skanu. Jei darysiu kita karta, desiu daugiau salieru ir grybu, nes jie puikiai dera.
Galima daryti su grietinele vietoj pomidoru, bet as nemegstu nebutinu kaloriju. Taip pat galima nedeti mesos. As ir taip jos mazai dejau...
I bulviu kose galima butu imaisyti pastarnoku, taip pat butu super!!!
P.S.: pagal recepta iseis mazdaug 6 porcijos, mano indas nelabai didelis, liko dalis uzsaldymui