Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

QUOTE(Dinelė2 @ 2009 10 22, 19:38)
o kokia idomi,butinai pasigaminsim ax.gif  4u.gif 
o as ir pasirodysiu kadangi neblogai gavosi savo kibinus darytus  biggrin.gif  blush2.gif


Matyt, kad neblogi. Tikriausiai fotkej ten tavo auksiuko rankute tiesiasi koki viena nugriebti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Toli @ 2009 10 22, 20:30)
Matyt, kad neblogi. Tikriausiai fotkej ten tavo auksiuko rankute tiesiasi koki viena nugriebti.  biggrin.gif

aha biggrin.gif pamate foto,sako o , cia mano rankyte biggrin.gif
Atsakyti
Daske, butinai isbandysim si receptuka..
Atsakyti
Daske paprasta,bet labai skanu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(*Passion* @ 2009 10 12, 21:40)
Dar galima kebabus kepti sumustininej. Buna pasikeicia ten tie padai ir lb liuks gaunasi ax.gif

as tarybinej vaflinej kepu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 10 21, 21:43)
Keli paprastuciai patiekaliukai:
Troskinti kotletukai,morku padaze.Is megiamo farso,prieskoniu, kiausinio tarkuotos bulves suformuoti kotletukus, apkepti, sudeti i nedid. kieki verdancio sultinio, supjaustyti svoguna, troskinti, tuo tarpu apkepti kelias morkas, supjaustytas siaudeliais ir supilti i kotletus, patroskinti apie 10 min. i puoduka isideti saukta miltu, ismaisyti mazame kiekyje pieno, ideti grietines siek tiek, vel ismaisyti, pripilti likusia dali puodelio pieno, ismaisyti, supilti maisant ant kotletu ir uzvirti.

Žalią bulvę dėti į kotletą ar kaip? Nei karto negirdėjau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2009 10 23, 14:10)
Žalią bulvę dėti į kotletą ar kaip? Nei karto negirdėjau g.gif

ir as dedu zalia tarkuota thumbup.gif puresni daug kotletukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 22, 18:28)
grange, kaip atrodo ir kas yra kurkumos?


Nors klausimas skirtas ne man, bet atsakysiu ax.gif kurkuma yra ciberzole, ryskiai geltoni milteliai. Skonio ipatingo jokio nesuteikia, bet suteikia grazia - "skania" spalva patiekalui. As kartais siu milteliu iberiu i bulviu kose, tai ji buna taip "apetitnai" geltona essen.gif . Arba ryzius galima "nuspalvint" ir labai graziai gaunasi kai ryziai kaip garnyras buna pateikiami suspausti puodelyje ir isvozti i lekste. Tada dedam puse puodeliu paprastu virtu ryziu, o puse "nuspalvintu" krkumos/ciberzoles milteliais thumbup.gif liuks vaizdelis. Dar galima naudoti padazu gamybai. Vat blush2.gif
Atsakyti
šeimininkėlės, padėkit, aš noriu padaryt canelloni (nemoku net parašyt doh.gif ) pirmą kart gaminsiu, nesuprantu truputį, juos tiesiog prikemši ir verdi? o neišbėga įdaras? o jei orkaitėj, tai juos pirmiau išvirt reikia? bet kaip tada prikimšt, supliš man rodos? o jei nevirt, tai kaip, jie nebus kieti? mastau.gif

žiūrėjau receptuose su nuorodomis, bet neaišku man, gal kuo užkemšat tuos galus, kad įdaras neišbėgtų hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 23, 14:46)
šeimininkėlės, padėkit, aš noriu padaryt canelloni (nemoku net parašyt  doh.gif  ) pirmą kart gaminsiu, nesuprantu truputį, juos tiesiog prikemši ir verdi? o neišbėga įdaras? o jei orkaitėj, tai juos pirmiau išvirt reikia? bet kaip tada prikimšt, supliš man rodos? o jei nevirt, tai kaip, jie nebus kieti?  mastau.gif

žiūrėjau receptuose su nuorodomis, bet neaišku man, gal kuo užkemšat tuos galus, kad įdaras neišbėgtų hihihi.gif  4u.gif


Yra jiems tema 4u.gif Orkaitėje kepant apvirt nereikia, padažu apipili ir jame jie išbrinksta.
Atsakyti
QUOTE(Veg@ @ 2009 10 23, 14:46)
šeimininkėlės, padėkit, aš noriu padaryt canelloni (nemoku net parašyt  doh.gif  ) pirmą kart gaminsiu, nesuprantu truputį, juos tiesiog prikemši ir verdi? o neišbėga įdaras? o jei orkaitėj, tai juos pirmiau išvirt reikia? bet kaip tada prikimšt, supliš man rodos? o jei nevirt, tai kaip, jie nebus kieti?  mastau.gif

žiūrėjau receptuose su nuorodomis, bet neaišku man, gal kuo užkemšat tuos galus, kad įdaras neišbėgtų hihihi.gif  4u.gif

As juos pries prikemsant trupuciuka vandeny virintam drungnam palaikau (minuciukiu pora), o kai prikemsu dedu i gilesni inda, paruosiu pomidoru padaza, uztarkuoju surio ir kepu orkaitej aukstoj temp. Inda pridengiu folija, tai baigiant kept nuimu ir leidziu apskrusti:)
Atsakyti
ačiū jums už jūsų gerumą biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti