Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

super cia receptukai patiko baklazanas ir bulves
Atsakyti
Vistiena su dijon garstyciomis

user posted image

2 v.s. grudetu dijon garstyciu
1 v.s. paprastu garstyciu
1 v.s. skysto medaus
druskos, pipiru bei cesnako
>uzsimaisyti viska ir marinuoti vistienos ketvircius.
>i ikaitinta orkaite pasauti vistiena 20 min. Tada salia sudeti paprieskoniuotas bulves su svogunais bei keliomis skiltelemis cesnako, ipilti truputi aliejaus ir kepti kol iskeps viskas.jei matot kad per sausa, galima ipilti buljono 4u.gif kuriuo vis paslakstyti vistiena ..

paprasciausi makaronai ... dariau pasiemimui i darba ir visai nepasigailejau... tuo labiau kai sildziaus mikrobangej, tai suris taip skaniai issilyde jog gailejaus kad per mazai isidejau lotuliukas.gif

user posted image

svogunus pakepinti su cukinija iki rudumo , ideti krevetes ir kepti kol iskeps.Tada ipilti koncervuotu pomidoru ir paskaninti 4u.gif ir jau viskas baigta. makaronus issivirti, sumaisyti su padazu , uzbarstyti parmezano suriu ir skanauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 10 19, 22:24)
Vistiena su dijon garstyciomis
paprasciausi makaronai   ...

griuk negyvas doh.gif
nerealu- butinai bus isbandyta garsyciose marinuota vistyte wub.gif
Atsakyti
Dar vienas skanus vistienos receptas!!!

Vistienos krutinele su alyvuogemis, svogunais ir citrina

user posted image

Perpjauti krutinele isstrizai, apiberti druska ir pipirais. Apkepti su alyvuogiu aliejumi apie 2 min. Supjaustyti 2 svogunus riekelemis ir lengvai apkepti keptuveje, tada ideti ivairiu alyvuogiu, dziovinto arba sviezio ciobrelio ir 2 citrinu sultis. Apkepinti ir supilti ant apkeptos vistos krutineles. Tada viska sudeti ir baigti kepti orkaiteje apie 15 min. Skanaus!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 19 spalio 2009 - 20:57
labai mėgstu vištieną,reikės būtinai išbandyti,skaniai atrodo drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 10 19, 21:24)
Vistiena su dijon garstyciomis

2 v.s. grudetu dijon garstyciu
1 v.s. paprastu garstyciu
1 v.s. skysto medaus
druskos, pipiru bei cesnako
>uzsimaisyti viska ir marinuoti vistienos ketvircius.
>i ikaitinta orkaite pasauti vistiena 20 min. Tada salia sudeti paprieskoniuotas bulves su svogunais bei keliomis skiltelemis cesnako, ipilti truputi aliejaus ir kepti kol iskeps viskas.jei matot kad per sausa, galima ipilti buljono  4u.gif kuriuo vis paslakstyti vistiena ..

Panasiai ir as darau. Garstyciu ir medaus marinatas labai tinka vistai ir kalakutienai.
Atsakyti
user posted image
Dariau pagal nerytes recepta
Lietiniai su vaske ir obuoliu padazu
Nuotrauka mano, receptas NERYTES:
Reikia:

Lietiniams

» 1 kiaušinio
» 1 stiklinės pieno
» miltų
» žiupsnelio druskos
» 150 g. varškės
» grietnės
» cukraus
Padažui

» gabalėlio sviesto
» 3 v. šaukštų medaus/cukraus
» 3 v. šaukštų Amaretto likerio
» kietoko – sultingo obuolio
» žiupsnelio cinamono
» saujelės šviežių spanguolių

Pasiruošiam lietinių tešlą. Į dubenį supilame pieną, įmušame kiaušinį, paplakame, įberiame žiupsnelį druskos bei sudedame persijotus miltus. Miltų reikia tiek, kad gautūsi skysta tešlą. Įkaitiname keptuvę su šlakeliu (ne daugiau, tik keletą lašiukų aliejaus, arba galima šlakelį aliejaus įpilti į tešlą) aliejaus, su samteliu pilame ant keptuvės ir plonai padengiame keptuvės paviršių. Blynus lengvai apkepiname iš abiejų pusių. Daugiau nereikia, nes dar kartą kepsime su įdaru. Kai prikepame norimą kiekį lietinių pasiruošiame įdarą. Varškę sutriname šakute, įdedame grietinės – priklauso nuo varškės riebumo bei sausumo kiek tos grietinės dėti. Pagal skonį įberiame cukraus (labai daug nereikia, nes padažas bus saldus). Išmaišome įdarą ir dedame ant lietinio, suvyniojame ir apkepiname iš abiejų pusių.

Kol lietiniai kepa kitoke keptuvėje pasiruošiame padažą. Į keptuvę dedame gabalėlį sviesto, įpilame natūralaus medaus ar cukraus, kai cukrsu pradeda tirpti sudedame nuluptą ir skiltelėmis supjaustytą obuolį. Viską pakepiname kol padažas pradeda karamelizuotis, tada įpilame šlakelį amaretto (g. b. brendis), padegame ir pakaitiname keletą sekundžių kol išgaruos alkoholis. Pabaigoj įberiame šiek tiek malto cinamono.

Lietinius patiekiame su obuoliniu padažu, spanguolėmis bei šlakeliu grietinėlės.

Skanaus!
Tikrai labai skaniai gavosi.
Atsakyti
Aguonele, aciu uz skanias nuotraukas, reikes abu receptukus ismeginti smile.gif
Atsakyti

Aguonele, man tavo vištiena tai thumbup.gif išbandysiu
Atsakyti
aguonele, kaip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Turkiskai idaryti baklazanai -Imambayildı

user posted image

Baklazanus siek tiek nulupti ( na kaip zebrus juostelem) ir apkepti aliejuje. Tada apkepti kelis svogunus ir sudeti smulkintus kelis pomidorus. Ideti druskos, pipiru, ciobrelio. Apkeptus baklazanus ipjauti viduryje, ideti po skiltele lupto cesnako, tada idaryti baklazanus apkeptais svogunais ir pomidorais. Sudeti i karsciui atsparu inda, uzpilti likusiu pomidoru ir svogunu padazu, ir kepti orkaiteje apie 30 min 175C. Pateikti su jogurtu. Galima dar idaryti su apkeptu farsu, bet tai jau kitas patiekalas.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koruklu: 20 spalio 2009 - 10:54
Grazumynai thumbup.gif
Atsakyti