Tai buna gi kepimo maiseliai. kaip kepimo rankove tik maiselis. Manau tiktu tas variantas.
QUOTE(sbo @ 2009 10 15, 13:38)
Tai kame tada virti?
As labai sekmingai viriau kepimo rankoveje, o paskui dar ir apkepiau. Gavosi
QUOTE(indria @ 2009 10 12, 14:36)
Na sita nuotrauka atitinka tikrovej, as tiesiog nesu megeja fotografuoti, na ir gan greitai maniskiai suvalgo.
QUOTE(Elena @ 2009 10 14, 09:52)
Na aš taip dariau gal atsilieps recepto autorė...dabar nerandu kuriam puslapį buvo receptas Aš tiesiog jį atspausdinau ir viskas....[/color]
As si recepta idejau i uzkandzius, tad ir nerandi, nes cia antri patiekalai, ne uzkandziai
Jau kelis metus darau si vyniotini ( beje, receptas, regis is Sm nuciokintas), bet zelatino deti nereikia.
Kas cia klause del dziovintu vaisiu ? Labai tinka ( persikai ir slyvos - prie vistienos), karta dariau is zuvies, tai dejau piniju, razinku ir spinatu.
Papildyta:
Aga, matau nesusigaudot - as, asmeniskai viska sugrudu pro skyle, bet jei tingit - prakerpat, sudedat idara ir su lipnia juosta apklijojat. Tada, pokeli guldat ant dugno ir uzpilat vandeniu, kad apsemtu. Jokios mistikos
ingridukas, labai skaniai atrodo sparagines pupeles reikes ismeginti
QUOTE(mergyte83 @ 2009 10 16, 11:38)
ingridukas, labai skaniai atrodo sparagines pupeles reikes ismeginti
bet negi jas po viena taip ir vartyt
QUOTE(Ulė @ 2009 10 16, 12:12)
bet negi jas po viena taip ir vartyt
na as po viena vartau,nors uzima nemazai laiko
Papildyta:
QUOTE(mergyte83 @ 2009 10 16, 11:38)
ingridukas, labai skaniai atrodo sparagines pupeles reikes ismeginti
aciu
Papildyta:
Lazanija
vadovaujuos siuo receptu tik kartais paimprovizuoju(nededu i piena priedu,vietoi konservuotu pomidoru dedu zalius,nenaudoju saliero,nes jo nemegstu,kartais su farsu apkepu paprika ir t.t.)
http://www.manovirtu...i/lazanija.html
Papildyta:
svogunu sriuba
receptas
http://www.manovirtu.....u sriuba.html
tik nenaudoju batono
kreveciu frikase
400g kreveciu,1svogunas,1morka,1saukstas sviesto,1saukstelis cukraus,1saukstas miltu,150g darzoviu sultinio,ziupsnelis druskos,baltuju pipiru,2pomidorai,pluostelis krapu,100g grietineles.
krevetes atleidziame,morka supjaustom plonais siaudeliais,svogunas susmulkinamas,puode arba keptuveje istirbdomas sviestas,maisant suberiamas cukrus,pagruzdinama,sudedam morkas,svogunus,kelias min pavoliojam,uzbarstom miltais,paskrudinam.po truputi supilam karsta sultini,pasudom,papipirinam.uzdengtas darzoves 20min paverdam ant silpnos ugnies.pomidorai nulupami,supjaustomi smulkiai ir sudedmi i darzoves,supilama grietinele,suberiamos krevetes ir 10min laikom karstai bet nevirinam.paskui imaisom smulkintus krapus.valgom su virtom bulvem.tikrai labai skanu tik foto nelabai vykus
400g kreveciu,1svogunas,1morka,1saukstas sviesto,1saukstelis cukraus,1saukstas miltu,150g darzoviu sultinio,ziupsnelis druskos,baltuju pipiru,2pomidorai,pluostelis krapu,100g grietineles.
krevetes atleidziame,morka supjaustom plonais siaudeliais,svogunas susmulkinamas,puode arba keptuveje istirbdomas sviestas,maisant suberiamas cukrus,pagruzdinama,sudedam morkas,svogunus,kelias min pavoliojam,uzbarstom miltais,paskrudinam.po truputi supilam karsta sultini,pasudom,papipirinam.uzdengtas darzoves 20min paverdam ant silpnos ugnies.pomidorai nulupami,supjaustomi smulkiai ir sudedmi i darzoves,supilama grietinele,suberiamos krevetes ir 10min laikom karstai bet nevirinam.paskui imaisom smulkintus krapus.valgom su virtom bulvem.tikrai labai skanu tik foto nelabai vykus
nuo patiekalu net akys apraibo .
Pagirt visas noriu .Labai viskas skaniai atrodo,saunuoles,kad tiek gaminat ir nepatingit nufotkint
Pagirt visas noriu .Labai viskas skaniai atrodo,saunuoles,kad tiek gaminat ir nepatingit nufotkint
Niu net seilė nutyso ooooooooooooooooo ... bežiūrint į Jūsų mielosios prigamintų patiekalų fotkes - pagarba
Lazanija ryskiai perkepta, bet ,ko gero vistiek skani buvo
Kreveciu taip 'negadinciau', bet yra megstanciu su bulvem
Makaronai su lasinukais atrodo paparasti, bet zinau, kad labai labai skanu
Kreveciu taip 'negadinciau', bet yra megstanciu su bulvem
Makaronai su lasinukais atrodo paparasti, bet zinau, kad labai labai skanu