brashke, labai skaniai viština atrodo reiks ir man turbūt kada pamėgint
Tik jei gali dar sumažink foto, nes labai psl ištampo, net į kitą psl teko eit, kad atsakyčiau
QUOTE(mikaela @ 2009 10 13, 17:50)
brashke, labai skaniai viština atrodo reiks ir man turbūt kada pamėgint
Tik jei gali dar sumažink foto, nes labai psl ištampo, net į kitą psl teko eit, kad atsakyčiau
Tik jei gali dar sumažink foto, nes labai psl ištampo, net į kitą psl teko eit, kad atsakyčiau
deja, nieko nebegaliu padaryt-neleidzia redaguoti
QUOTE
500 g liesos varškės
50 gr aguonų
1 pokelis grietinėlės skonio žele
2 pokeliai įvairaus skonio žele (braškių ir citrinų, pvz.)
3 šaukštai cukraus
Iš anksto pasiruošiu vaisinės žele, sustingusią supjaustau gabaleliais.
Varškę, cukrų ir ištirpintą grietinėlės skonio žele sutrinu trintuve (plaktuvu, blenderiu ). Gaunasi puri varškės masė. I ją suberiu aguonas, sudedu vaisinės žele gabalėlius ir gerai išmaišau.
Dubenį iškloju maistine plėvele, supilu varškes sūrio masę ir 3 valandoms kišu į šaldytu
QUOTE(Nova @ 2009 10 05, 23:55)
Na tam zeles pakelyje man atrodo daugiau nei 30 gr., bet autore neparase, ar ta zele tirpinti 0.5 litro vandens, kaip nurodyta ant pakelio, ar visgi maziau. Nes man net 0.3 pasirode per skysta, kai sumaisiau su varske. Nors pastovejes per nakti sustingo labiau
Va mano grazuolis
Va mano grazuolis
Nu ir aš noriu pasirodyt.
viską dariau panašiai, tik grietinėlės skonio žele tirpinau 0,3 litro vandens +į jį dar dėjau 20g želatinos.
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 13, 13:55)
O mažiausiajam neliko
O ką aš ne taip darau, kad kol kepu, jie tokie išsipūtę, o tik išimu ir subliūkšta?
O ką aš ne taip darau, kad kol kepu, jie tokie išsipūtę, o tik išimu ir subliūkšta?
Nu truputi visi pabliuksta, kai vesta, bet jei stipriai, tai gal varske skystoka, ar kefyras nekaip suruges, tuomet dek truputi daugiau miltu
Prisiziurejau Braskes vistienos , galvoju reik ir man slaunu issitraukt, ale dvi tokios nespietnos likusios , galvoju mazoka tai turejau dar sprandines siek tiek, tai slauneliu mesa nuemiau nuo kaulo gabalais, uzmeciau cesnako, prieskoniu ir palikau pastoveti, tuo tarpu issimusau sprandine, istryniau prieskoniais, kokiu po ranka buvo, ant sprandines pripjausciau gausiai poru, uzmeciau tos vistienos ir susukusi susmeigiau pagaliukais, patepiau virsu medaus, soju padazo misiniu ir i orkaite, kepe valanda su trupuciu.Salotoms -pomidoras, mocarela, granatu truputi, druskos, pipiru, aliejaus slakelis ir bazilikas.Valgoma buvo , bet visitek noreciau tu ryziu
QUOTE(mikaela @ 2009 10 13, 15:50)
brashke, labai skaniai viština atrodo reiks ir man turbūt kada pamėgint
o aš šiandien turėjau nemažai mėsos karbonadinės atsišildžiusi,tai puse sumušiau rydienai karbonadams,o kitą pusę paėmiau ir padariau kaip ta vištiena bet gal per mažai skysčio įpyliau,ne vandenį-sultinį pyliau, tai po 1,5 jau buvo beveik per sausa, bet tikrai skanu,o kvaaaapas kita kart daugiau žiedinio kopūsto dėsiu,maniau ištiš,bet ne,ir žirnelių nelabai mėgstu,o skanu buvo,tik foto nebus (sukalė dukra fotiką), beto tas pats rezeptas gi
Siandien pietums norejosi ko nors idomesnio. Internete prisiskaiciusi begales ivairiu receptu su miso pasta ir sojos pupeliu makaronais, sumeikinau savo nuoziura sriubyte. Rezultatas nustebino, begalo skanu buvo
Miso sojos pupelių sriuba
2 Porcijom reikes:
miso pastos (3saukstai), keli salieru stiebai, 2 sampinjonai, kreveciu sauja, krabu mesos, slyvu padazo sauksto ir sojos pupeliu makaronu.
Uzvirti vandeni (kazkur du puodeliai), ideti miso pastos. Sumesti salierus, grybus, krabu mesa ir krevetes. Po keliu minuciu slyvu padaza ideti. Uzvirus sudeti sojos pupeliu makaronus, palaikyti kelias min ir valgyti. Reikia valgyti is karto, nelaukti kol atves.
Miso sojos pupelių sriuba
2 Porcijom reikes:
miso pastos (3saukstai), keli salieru stiebai, 2 sampinjonai, kreveciu sauja, krabu mesos, slyvu padazo sauksto ir sojos pupeliu makaronu.
Uzvirti vandeni (kazkur du puodeliai), ideti miso pastos. Sumesti salierus, grybus, krabu mesa ir krevetes. Po keliu minuciu slyvu padaza ideti. Uzvirus sudeti sojos pupeliu makaronus, palaikyti kelias min ir valgyti. Reikia valgyti is karto, nelaukti kol atves.
sveikos, busiu debiutante, nors maisto skilti seku jau seniai.. ir labai dziugu matyti tiek daug patiekalu... esu daug is ju bandziusi , kas patiko kas nepatiko, bet nenuleidziam ranku kepejeles..
nieko ypatinga..bet buvo skanu..ale lietuviska pica ne pica...
teslai: miltai, druska, kepimo milteliai, sviestas bei grietine;
idaras: rukyta mesyte, pakepintas svogunas bei cukinija, pomidoras bei uzpiltas kiausiniu ir surio misinys. tiek kad labai daug skyscio buvo....
foto menui dar igudziu per mazai
nieko ypatinga..bet buvo skanu..ale lietuviska pica ne pica...
teslai: miltai, druska, kepimo milteliai, sviestas bei grietine;
idaras: rukyta mesyte, pakepintas svogunas bei cukinija, pomidoras bei uzpiltas kiausiniu ir surio misinys. tiek kad labai daug skyscio buvo....
foto menui dar igudziu per mazai
Sveikos batareikos
Kas parodė kaip gaminti vištieną sulčių pokelyje????Geriau prisipažinkit Nieko nedarysiu Padėkot noriu
Tai va...vištiena (pas mane mėsa nuo kumpelių) supjausąiau gabaliukais,išspaudžiau nemažai česnako,sudėjau smulkintus svogūnus,supjaustytas morkas,petražolės,druska,pipirus,prieskonius vištienai ir sudėjau sausą želatiną.Viską gerai išmaišiau,sudėjau į sulčių poką,viriau apie valandą.Kai atvėso padėjau į šaldytuvą Valgėme su vinigretu ...virti burokai,virtos bulvės,morkos,svogūnai,rauginti agurkai supjaustomi kubeliais,sudedame raugintus kopūstus,paskaniname druska ir pipirais,pilame aliejaus ir išmaišome...
Vištiena su ryžiai
Čia viskas labai paprasta...Vištiena supjaustome gabaliukais,pamarinuojame,sutarkuojame morkas ir viską apkepiname.Garnyrui išverdame ryžius
Šiltos bandelės
Aš labai mėgstu šiltas česnakinės bandelės iš IKI parduotuvės..Bet kol atneši jos atvėsta Pasidariau vakar namuose pati...Bandelės pirkau gatavas.Įdarui išmaišiau sviestą,česnaką ir krapus.Perpjoviau bandelės,įdėjau įdarą ir susukau į folgą.Orkaitėje kepiau apie 15 min...Labai skanu
Kas parodė kaip gaminti vištieną sulčių pokelyje????Geriau prisipažinkit Nieko nedarysiu Padėkot noriu
Tai va...vištiena (pas mane mėsa nuo kumpelių) supjausąiau gabaliukais,išspaudžiau nemažai česnako,sudėjau smulkintus svogūnus,supjaustytas morkas,petražolės,druska,pipirus,prieskonius vištienai ir sudėjau sausą želatiną.Viską gerai išmaišiau,sudėjau į sulčių poką,viriau apie valandą.Kai atvėso padėjau į šaldytuvą Valgėme su vinigretu ...virti burokai,virtos bulvės,morkos,svogūnai,rauginti agurkai supjaustomi kubeliais,sudedame raugintus kopūstus,paskaniname druska ir pipirais,pilame aliejaus ir išmaišome...
Vištiena su ryžiai
Čia viskas labai paprasta...Vištiena supjaustome gabaliukais,pamarinuojame,sutarkuojame morkas ir viską apkepiname.Garnyrui išverdame ryžius
Šiltos bandelės
Aš labai mėgstu šiltas česnakinės bandelės iš IKI parduotuvės..Bet kol atneši jos atvėsta Pasidariau vakar namuose pati...Bandelės pirkau gatavas.Įdarui išmaišiau sviestą,česnaką ir krapus.Perpjoviau bandelės,įdėjau įdarą ir susukau į folgą.Orkaitėje kepiau apie 15 min...Labai skanu
Elena,Jūsų kaip visada viskas labai
Norėjau paklausti,kiek maždaug sudėjot vištienos į pokelį,man rodos,jos reikia laabai daug
Bandelės atrodo,daug geriau nei pirktinės,skanu
Norėjau paklausti,kiek maždaug sudėjot vištienos į pokelį,man rodos,jos reikia laabai daug
Bandelės atrodo,daug geriau nei pirktinės,skanu
ELENA, labai noriu isbandyti vistiena sulciu pakelyje... o kas cia per sulciu pakeliai? kur juos isigyti galima? aciu labai uz atsakyma
QUOTE(sbo @ 2009 10 14, 10:05)
ELENA, labai noriu isbandyti vistiena sulciu pakelyje... o kas cia per sulciu pakeliai? kur juos isigyti galima? aciu labai uz atsakyma
mane irgi sudominu kaip ir i koki ten sulciu poka det, nes ketinu tikrai isbandyt