o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta
QUOTE(Olesta @ 2009 10 13, 12:20)
o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta
kad man rodos,kitaip ten buvo brashke77,ne taip?
QUOTE(Olesta @ 2009 10 13, 13:20)
o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta
aha, tie 'keli' virsta i 10, o norisi greitai...
reiks issisaugoti, jei kas ides
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 13, 11:15)
merginos,apakau neberandu recepto kur buvo ir vistiena ir ryziai kartu ten kazkaip jei kas mesteltumet,buciau dekinga
Larissa ten buvo, ir jis yre praeitoj temoj berods 13-ar 14 puslaopyje,
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 13, 13:23)
kad man rodos,kitaip ten buvo brashke77,ne taip?
aha, ne tas cia
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 13:24)
Larissa ten buvo, ir jis yre praeitoj temoj berods 13-ar 14 puslaopyje,
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
sakau, kad paieska nieko neduoda sioj temoj...
bandysiu toliau ieskot
http://www.supermama...?...4054&st=144
tinginio receptas vistiena su ryziais
Larissa ziurekite
Papildyta:
atvelku visa
tinginio receptas vistiena su ryziais
Larissa ziurekite
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2009 08 19, 09:02)
ateinu pasidalinti "tinginio receptu" kuking.ru forume jis pavadintas "Ёжкин рис" pagal jį paskelbusios forumietės niką. o šiaip tai žydų patiekalas kaip aš supratau.absoliučiai nieko mandro,bet yra kelios smulkmenos,dėl kurių jis tampa net labaaabai originalas čia rusų kalba
mano vakar darytas
reikės:
2 nemažų svogūnų (būtent šį ingridientą patariu bet kokių atvėju palikti,nes labai įtakoja skonį)
1 indelio konservuotų žirnelių su morkomis (galima ir be morkų...kitos deda tiesiog pakelį šaldytų daržovių pagal skonį.aš dar pievagrybių pripjausčiau ant viršaus)
1 stiklinės ryžių (rašau pagal mano darytas proporcijas,nes originale yra 2 stiklinės-tai visam pulkui )
1,5 stiklinės vandens verdančio
prieskonių kokių mėgstat (patarčiau dėti daugiau prieskoninių žolelių..kitaip ryžiai bus prėski)
4 kulšelės pamarinuotos jūsų mėgstamiausiose prieskoniuose (aš prieš porą valandų aptepiau majonezu su garstyčiomis,česnaku,pipirais ir druska)
procesas:
gilią kepimo formą išklojam folija (aš dariau nepridegančiam puode,tai neklojau)
svogūnus pakepinam ir sudedam į formos dugną.ant viršaus -daržovės,paskui ryžiai (geriausiai tipo plykitų,nes jie išlieka birūs ).apibarstom prieskoniais ir druska,užpilam vandeniu.ant viršaus-kulšelės.
svarbiausia dalis: uždengiam folija ir kepam 2 valandas aukštoje temperatūroje (aš dariau 220 C). ant galo atidengiau ir apie 20 min kepiau be folijos,kad višta apskrustų.kitoms ir po folija kažkaip apskrunda vienu žodžiu žiūrėkit pagal situaciją
kvapas namuose buvo aš galvojau,kad mano skrandis pats savę suvirškins,nesulaukęs degustacijos
Skanaus
mano vakar darytas
reikės:
2 nemažų svogūnų (būtent šį ingridientą patariu bet kokių atvėju palikti,nes labai įtakoja skonį)
1 indelio konservuotų žirnelių su morkomis (galima ir be morkų...kitos deda tiesiog pakelį šaldytų daržovių pagal skonį.aš dar pievagrybių pripjausčiau ant viršaus)
1 stiklinės ryžių (rašau pagal mano darytas proporcijas,nes originale yra 2 stiklinės-tai visam pulkui )
1,5 stiklinės vandens verdančio
prieskonių kokių mėgstat (patarčiau dėti daugiau prieskoninių žolelių..kitaip ryžiai bus prėski)
4 kulšelės pamarinuotos jūsų mėgstamiausiose prieskoniuose (aš prieš porą valandų aptepiau majonezu su garstyčiomis,česnaku,pipirais ir druska)
procesas:
gilią kepimo formą išklojam folija (aš dariau nepridegančiam puode,tai neklojau)
svogūnus pakepinam ir sudedam į formos dugną.ant viršaus -daržovės,paskui ryžiai (geriausiai tipo plykitų,nes jie išlieka birūs ).apibarstom prieskoniais ir druska,užpilam vandeniu.ant viršaus-kulšelės.
svarbiausia dalis: uždengiam folija ir kepam 2 valandas aukštoje temperatūroje (aš dariau 220 C). ant galo atidengiau ir apie 20 min kepiau be folijos,kad višta apskrustų.kitoms ir po folija kažkaip apskrunda vienu žodžiu žiūrėkit pagal situaciją
kvapas namuose buvo aš galvojau,kad mano skrandis pats savę suvirškins,nesulaukęs degustacijos
Skanaus
atvelku visa
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 12:24)
Larissa ten buvo, ir jis yre praeitoj temoj berods 13-ar 14 puslaopyje,
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
Yra tema vien su nuorodom į receptus Tik nuorodos
QUOTE(-Maria- @ 2009 10 13, 11:30)
aciu nezinojau issisaugosiu
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 12:31)
aciu nezinojau issisaugosiu
Tik niekas nėra dar atnaujinęs su naujais receptais, o ten galima pašaliniams nuorodas sukelt?
QUOTE(-Maria- @ 2009 10 13, 11:34)
Tik niekas nėra dar atnaujinęs su naujais receptais, o ten galima pašaliniams nuorodas sukelt?
manau jei surinktum visas nuorodas is uzdarytos temos tikrai niekas nebartu
QUOTE(Monalyza @ 2009 10 13, 11:53)
O koks skonis jos?
Ar manasi i pica? Ar i omleta koki, nes skaiciau tame rusiskame puslapyje, kad kai kuriom gavosi kaip omletas
Ar manasi i pica? Ar i omleta koki, nes skaiciau tame rusiskame puslapyje, kad kai kuriom gavosi kaip omletas
Oi ne, i omleta tikrai nepanasu Aisku picos padas traskus nesigauna, bet toks purus buna. Manau jeigu miltu pamazina, tada kaip omletas iseina
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 13:29)
http://www.supermama...?...4054&st=144
tinginio receptas vistiena su ryziais
Larissa ziurekite
Papildyta:
atvelku visa
tinginio receptas vistiena su ryziais
Larissa ziurekite
Papildyta:
atvelku visa
vista jau orkaitej- dekui
truputi adaptavau pagal save- svogunus pakepiau su morkom, daaaug!! Dejau visa sukapota visciuka, baziliko, oregano... Ziuresim ,kas gausis.
Veliau parasysiu, ar skanu buvo sis derinukas