Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 13, 12:20)
o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta  ax.gif

kad man rodos,kitaip ten buvo ax.gif brashke77,ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 10 13, 13:20)
o čia ne tas pats receptas,. kurio nuoroda keli psl.atgal buvo dėta  ax.gif

aha, tie 'keli' virsta i 10, o norisi greitai... blush2.gif
reiks issisaugoti, jei kas ides 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 13, 11:15)
merginos,apakau doh.gif  verysad.gif  neberandu recepto kur buvo ir vistiena ir ryziai kartu ten kazkaip doh.gif  jei kas mesteltumet,buciau dekinga 4u.gif

Larissa ten buvo, ir jis yre praeitoj temoj berods 13-ar 14 puslaopyje,

manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus blush2.gif patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 13, 13:23)
kad man rodos,kitaip ten buvo  ax.gif  brashke77,ne taip? g.gif

aha, ne tas cia

QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 13:24)
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus  blush2.gif  patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra

sakau, kad paieska nieko neduoda sioj temoj...
bandysiu toliau ieskot
Atsakyti
http://www.supermama...?...4054&st=144

tinginio receptas vistiena su ryziais

Larissa ziurekite mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Larissa @ 2009 08 19, 09:02)
ateinu pasidalinti "tinginio receptu"  tongue.gif kuking.ru forume jis pavadintas "Ёжкин рис" pagal jį paskelbusios forumietės niką. o šiaip tai žydų patiekalas kaip aš supratau.absoliučiai nieko mandro,bet yra kelios smulkmenos,dėl kurių jis tampa  net labaaabai essen.gif originalas čia rusų kalba
mano vakar darytas
user posted image
reikės:
2 nemažų svogūnų (būtent šį ingridientą patariu bet kokių atvėju palikti,nes labai įtakoja skonį)
1 indelio konservuotų žirnelių su morkomis (galima ir be morkų...kitos deda tiesiog pakelį šaldytų daržovių pagal skonį.aš dar pievagrybių pripjausčiau ant viršaus)
1 stiklinės ryžių (rašau pagal mano darytas proporcijas,nes originale yra 2 stiklinės-tai visam pulkui  doh.gif )
1,5 stiklinės vandens verdančio
prieskonių kokių mėgstat (patarčiau dėti daugiau prieskoninių žolelių..kitaip ryžiai bus prėski)
4 kulšelės pamarinuotos jūsų mėgstamiausiose prieskoniuose (aš prieš porą valandų aptepiau majonezu su garstyčiomis,česnaku,pipirais ir druska)
procesas:
gilią kepimo formą išklojam folija (aš dariau nepridegančiam puode,tai neklojau)
svogūnus pakepinam ir sudedam į formos dugną.ant viršaus -daržovės,paskui ryžiai (geriausiai tipo plykitų,nes jie išlieka birūs ).apibarstom prieskoniais ir druska,užpilam vandeniu.ant viršaus-kulšelės.
svarbiausia dalis: uždengiam folija ir kepam 2 valandas aukštoje temperatūroje (aš dariau 220 C). ant galo atidengiau ir apie 20 min kepiau be folijos,kad višta apskrustų.kitoms ir po folija kažkaip apskrunda  g.gif vienu žodžiu žiūrėkit pagal situaciją
kvapas namuose buvo  wacko.gif aš galvojau,kad mano skrandis pats savę suvirškins,nesulaukęs degustacijos  doh.gif  lotuliukas.gif
Skanaus  4u.gif

atvelku visa lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rūta*: 13 spalio 2009 - 11:27
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 12:24)
manau reikia kokios administratores kad surinktu receptukus  blush2.gif  patogiau butu nes ju tikrai auksiniu yra

Yra tema vien su nuorodom į receptus Tik nuorodos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 10 13, 11:30)
Yra tema vien su nuorodom į receptus Tik nuorodos 4u.gif

blush2.gif aciu nezinojau issisaugosiu
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 12:31)
blush2.gif  aciu nezinojau issisaugosiu

Tik niekas nėra dar atnaujinęs su naujais receptais, o ten galima pašaliniams nuorodas sukelt? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(-Maria- @ 2009 10 13, 11:34)
Tik niekas nėra dar atnaujinęs su naujais receptais, o ten galima pašaliniams nuorodas sukelt? ax.gif

manau jei surinktum visas nuorodas is uzdarytos temos tikrai niekas nebartu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2009 10 13, 11:53)
O koks skonis jos?
Ar manasi i pica? Ar i omleta koki, nes skaiciau tame rusiskame puslapyje, kad kai kuriom gavosi kaip omletas  doh.gif

Oi ne, i omleta tikrai nepanasu biggrin.gif Aisku picos padas traskus nesigauna, bet toks purus buna. Manau jeigu miltu pamazina, tada kaip omletas iseina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 10 13, 13:29)
http://www.supermama...?...4054&st=144

tinginio receptas vistiena su ryziais

Larissa ziurekite  mirksiukas.gif
Papildyta:
atvelku visa  lotuliukas.gif

vista jau orkaitej- dekui thumbup.gif
truputi adaptavau pagal save- svogunus pakepiau su morkom, daaaug!! Dejau visa sukapota visciuka, baziliko, oregano... Ziuresim ,kas gausis.
Veliau parasysiu, ar skanu buvo sis derinukas 4u.gif
Atsakyti