Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

[quote=dominyka3,2009 10 12, 15:43]
[quote=lialiauskiene,2009 10 11, 20:21]
sekmadieninis kebabas smile.gif

o kaip ir kur juos kepti blush2.gif tokie prispausti atrodo, visai kaip kebabinei thumbup.gif
[/quote]
susuku ir standziai ivynioju i kepimo popieriu smile.gif kepdama apverciu ir jie graziai suskrunda smile.gif
Atsakyti
Dar galima kebabus kepti sumustininej. Buna pasikeicia ten tie padai ir lb liuks gaunasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastika @ 2009 10 12, 13:58)
Mintibutė, žiūrėjau čia į tavo ryžius ir man atrodė kad jie nevirti, ar ištikrųjų taip?

Nevirti. Cia pagal tuos tinginio ryzius ( receptas buvo idetas pries pora men.)
Atsakyti
Na bet jau Srovės blynų skonis wub.gif wub.gif Apsirijimas rolleyes.gif Kepiau ir šlamščiau, dar pasilikau kelis blynus pusryčiams, bet tėvas įsisuko, radau tik tuščią lėkštę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2009 10 12, 20:36)
susuku ir standziai ivynioju i kepimo popieriu smile.gif kepdama apverciu ir jie graziai suskrunda smile.gif
o juos ant keptuvės kepti, ar orkaitej blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 13, 09:07)
o juos ant keptuvės kepti, ar orkaitej blush2.gif

orkaiteje, geriausia an groteliu( tik tada trumpiau kepti) as kepu ant skardos, nes groteliu neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2009 10 13, 08:52)
Na bet jau Srovės blynų skonis  wub.gif  wub.gif Apsirijimas  rolleyes.gif Kepiau ir šlamščiau, dar pasilikau kelis blynus pusryčiams, bet tėvas įsisuko, radau tik tuščią lėkštę  doh.gif

Nu tik nepavydek tam tevui blynu hihihi.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eris @ 2009 10 11, 20:15)
Radau internete labai greitos ir skanios picos varianta, man labai patiko.

Nu koks liuksiskas dalykelis drinks_cheers.gif Vakar isbandziau. Super paprastai ir skaniai pasidaro, kai pas mane namuose du edrunai sedi, sita pica tikras issigelbejimas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vovera @ 2009 10 13, 11:21)
Nu koks liuksiskas dalykelis  drinks_cheers.gif  Vakar isbandziau. Super paprastai ir skaniai pasidaro, kai pas mane namuose du edrunai sedi, sita pica tikras issigelbejimas  lotuliukas.gif

O koks skonis jos?
Ar manasi i pica? Ar i omleta koki, nes skaiciau tame rusiskame puslapyje, kad kai kuriom gavosi kaip omletas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monalyza @ 2009 10 13, 11:53)
O koks skonis jos?
Ar manasi i pica? Ar i omleta koki, nes skaiciau tame rusiskame puslapyje, kad kai kuriom gavosi kaip omletas  doh.gif

Vakar isbandziau, labai skanu, i omleta nepanasu thumbup.gif
Atsakyti
merginos,apakau doh.gif verysad.gif neberandu recepto kur buvo ir vistiena ir ryziai kartu ten kazkaip doh.gif jei kas mesteltumet,buciau dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2009 10 13, 13:15)
merginos,apakau doh.gif  verysad.gif  neberandu recepto kur buvo ir vistiena ir ryziai kartu ten kazkaip doh.gif  jei kas mesteltumet,buciau dekinga 4u.gif

as irgi ketinau jau pagalbos prasyt bigsmile.gif
Laukiam kartu drinks_cheers.gif
Atsakyti