Labos virejeles, kepejeles..
Pamenat Elenos tiki grozi - didziuli balandeli. Kur visa kopusto galva susluoksniuota su farsu.
Tai va, gal gali kas galit atsakyti. Ten parasyta, kad si didziuli balandi-balandeli ivynioti i folija ir kepti. Ar ta folija neprilimpa prie balandzio? Gal kas bandet... kazkaip baisu, kad nenusiplestu ir neliktu ant folijos puse balandzio...
Ačiū
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 09 24, 22:23)
Jetau kaip graziai kopustai atrodo,ar pacios gaminti? Jei pacios gal galima receptuka?
Visvien labai geras ir skanus daiktas Pries tai dar Elenos kokia nuotraukyte reikejo imesti ir butu visas sestadienio pietu stalas
QUOTE(Morgan @ 2009 09 26, 16:19)
Jetau kaip graziai kopustai atrodo,ar pacios gaminti? Jei pacios gal galima receptuka?
Nemano .Pirkau raugintus...truputis svoguniuko,slakelis aliejaus .Labai pasiilgau jau raugintu ,visai skanus papuole
Desertinis suris koks . Saunuole
QUOTE(mammka @ 2009 09 26, 16:58)
Nemano .Pirkau raugintus...truputis svoguniuko,slakelis aliejaus .Labai pasiilgau jau raugintu ,visai skanus papuole
Desertinis suris koks . Saunuole
Desertinis suris koks . Saunuole
Ir as jau sian i pirkiniu sarasa uzsirasiau Tik valgysim su zrazais.
Mintibutė, kokia dešrelių įvairovė o jau kaip skanu
Pipiriukai su faršu
Pipiriukai su faršu
QUOTE(daivaP @ 2009 09 27, 12:37)
Baklazanu lazanija :
baklazanai,farsas ( cia keptos vistos likuciai sumalti su kitais likuciais - kiausinis,morka ir dar kazkas,ko buvo saldytuve ir besamelis),sonine,suris.
baklazana supjaustyt isilgai ir pakepint,ant juosteliu sukrest farsa/idara,uzdet sonine ir suri .Pasaut orkaiten.
Dar vienas nuostabus patiekaliukas
QUOTE(daivaP @ 2009 09 27, 12:46)
Dar vienas nuostabus patiekaliukas
Fotke nevykus,bet tikrai labai skanu...galima daugybe variaciaju ( cukinija,spinatai,bulves ir ko tik nori),as megstu spinatu pagrinda ( virti spinatai,priploti ir konservuoto tuno ir sampinijonu idaru).
QUOTE(-Maria- @ 2009 09 27, 14:51)
O kokios ten dešrelės tokios juodos?
Kraujines su ryziais,cu svogunais ir su cinamonu bei pinijomis - nieko bendro nei panasaus su lietuviskais vedarais Fotkei matosi,kai kurios praspruogusios,tai ten,su cinamonu jas tik pakepint trumpai reikia ant keptuves.....orkaite netinka