Nu super ideja, sakyciau
Radau internete labai greitos ir skanios picos varianta, man labai patiko.
Tesla
4 valg. saukst. grietines
4 valg. saukst. majonezo
9 valg. saukst. miltu
2 kiausinius
Tesla sumaisyti (iseis skysta) ispilti i keptuve, ant virsaus deti ka turyte saldytuve (desra, kumpi, pomidorai, paprika, na zodziu visus savo megstamus idarus, ant virsaus (jau idaro) uzpilti majonezo ir daug daug suuuuuuuuuuuuuurio.
Uzdengti keptuve dangciu ir deti ant plytos (ne i orkaite) (ugnis nedidelis) keletai minuciu, na kol suris netaps lydytas. Pries valgant galima ir ketciupu pagardinti, kas megsta.
Skanaus
Tesla
4 valg. saukst. grietines
4 valg. saukst. majonezo
9 valg. saukst. miltu
2 kiausinius
Tesla sumaisyti (iseis skysta) ispilti i keptuve, ant virsaus deti ka turyte saldytuve (desra, kumpi, pomidorai, paprika, na zodziu visus savo megstamus idarus, ant virsaus (jau idaro) uzpilti majonezo ir daug daug suuuuuuuuuuuuuurio.
Uzdengti keptuve dangciu ir deti ant plytos (ne i orkaite) (ugnis nedidelis) keletai minuciu, na kol suris netaps lydytas. Pries valgant galima ir ketciupu pagardinti, kas megsta.
Skanaus
Kepsniukai su ananasais.
Kiaulienos nugarine paprieskoniavau megstamais prieskoniais, dar uzbarsciau mairunu, ir sudejau i skarda. Tada ant kiekvieno kepsniuko uzdejau po griezineli svoguno ir konservuoto ananaso, i skarda supyliau ananasu sultis is sakrdines, ir dejau kepti. Kepti apie 40 min, o baigiant i ananaso viduriukus prideti majonezo ir uzbarstyti suriu.
Pagal tikra recepta siuos kepsniukus reketu marinuoti para.
Kiaulienos nugarine paprieskoniavau megstamais prieskoniais, dar uzbarsciau mairunu, ir sudejau i skarda. Tada ant kiekvieno kepsniuko uzdejau po griezineli svoguno ir konservuoto ananaso, i skarda supyliau ananasu sultis is sakrdines, ir dejau kepti. Kepti apie 40 min, o baigiant i ananaso viduriukus prideti majonezo ir uzbarstyti suriu.
Pagal tikra recepta siuos kepsniukus reketu marinuoti para.
QUOTE(Saldainė @ 2009 10 11, 14:04)
Kaip idomu
Tinginio ryziai biski pagerinti :
darzoviu mixas su prieskoniais + ryziai
ant ryziu siek tiek prieskoniu ir sviesto :
vietoj verdancio vandens uzpilt verdanti buljona ( perku jau gatava vistos buljona tetrapake) ir slaunikes.
Deja, galutinio rezultato nera. Bet sitaip daug skaniau gaunasi.
Troškinti šonkauliai su bulvėmis.
Šonkauliukus pamarinuojame prieskoniuose.Lengvai apkepiname.Sudedame į puodą,pilame vandens ir troškiname.Vėliau sudedame morkas,bulvės,lauro lapus,druska,pipirus pagal skonį
Tiršta pupelių sriuba
Faršą paruošiame kaip kotletams.Apkepiname kartu su smulkintais svogūnais..Sudedame į puodą kur virsime sriubą.Įpilame vandens.Sudedame supjaustytas morkas,bulvės.Kai bulvės suminkštėja dedame pupulės iš skardinės.Druskos,pipirų nemažai,česnako išspaudžiame.O jau lėkštėje barstome tarkuotų sūriu ir sudedame skrudintus duonos gabaliukus.
Bulvių apkepas.
Bulvės sutarkuojame su burokinę tarką.Svogūną ir petražolės susmulkiname,dedame į bulvės.Beriame druskos,pipirų,įpilame aliejaus.Išmaišome.
Kepimo indą ištepame sviestu,pabarstome džiūvėsiai ir sudedame bulvės.Ant viršaus dedame sviesto gabaliukus.Kepame orkaitėje 30-40 min...
Sprandinė.
Marinatui reiks:
sojų padažo,granatų sulčių, alyvuogių aliejaus,biški tarkuotos šviežio imbiero šaknies, sutarkuoto svogūno, medaus arba cukraus, česnako,maltų pipirų,druskos.
Viską išmaišome ir užpilame ant mėsos.Paliekame marinuotis.
Vėliau mėsą sudedame į kepimo rankovę,ant viršaus dedame rozmarino šakelės.Dedame į orkaitę.Kepame apie 1,5 val.Priklausomai nuo mėsos gabalo dydžio.Šalia irgi rankovėje kepame bulvės.Jas supjaustome,apibarstome su prieskoniais,įpilame aliejaus.
Padažui sumaišome majonezą,grietinę ir pomidorų padažą,išspaudžiame česnako,dedame smulkintų petražolių ir tarkuoto rauginto agurko....
Šonkauliukus pamarinuojame prieskoniuose.Lengvai apkepiname.Sudedame į puodą,pilame vandens ir troškiname.Vėliau sudedame morkas,bulvės,lauro lapus,druska,pipirus pagal skonį
Tiršta pupelių sriuba
Faršą paruošiame kaip kotletams.Apkepiname kartu su smulkintais svogūnais..Sudedame į puodą kur virsime sriubą.Įpilame vandens.Sudedame supjaustytas morkas,bulvės.Kai bulvės suminkštėja dedame pupulės iš skardinės.Druskos,pipirų nemažai,česnako išspaudžiame.O jau lėkštėje barstome tarkuotų sūriu ir sudedame skrudintus duonos gabaliukus.
Bulvių apkepas.
Bulvės sutarkuojame su burokinę tarką.Svogūną ir petražolės susmulkiname,dedame į bulvės.Beriame druskos,pipirų,įpilame aliejaus.Išmaišome.
Kepimo indą ištepame sviestu,pabarstome džiūvėsiai ir sudedame bulvės.Ant viršaus dedame sviesto gabaliukus.Kepame orkaitėje 30-40 min...
Sprandinė.
Marinatui reiks:
sojų padažo,granatų sulčių, alyvuogių aliejaus,biški tarkuotos šviežio imbiero šaknies, sutarkuoto svogūno, medaus arba cukraus, česnako,maltų pipirų,druskos.
Viską išmaišome ir užpilame ant mėsos.Paliekame marinuotis.
Vėliau mėsą sudedame į kepimo rankovę,ant viršaus dedame rozmarino šakelės.Dedame į orkaitę.Kepame apie 1,5 val.Priklausomai nuo mėsos gabalo dydžio.Šalia irgi rankovėje kepame bulvės.Jas supjaustome,apibarstome su prieskoniais,įpilame aliejaus.
Padažui sumaišome majonezą,grietinę ir pomidorų padažą,išspaudžiame česnako,dedame smulkintų petražolių ir tarkuoto rauginto agurko....
QUOTE(aguonele @ 2009 10 11, 15:26)
Idaryta papilve
Nu jau tavo tas susuktinis visai galva apsuko
QUOTE(kaubojey @ 2009 10 11, 20:21)
Kepsniukai su ananasais.
Esu kepusi, tikrai skanu
Mintibute-tai kur dingo galutinis rezultatas ?
Pati skaniausia gabala nusinesei
Elena-nu zinai dejai cia vaizdu is pat ryto, sakai seilekites
kadangi esu bulbine , tai labai noreciau Elenos keptu bulviu. labai jau skanu turetu buti
QUOTE(eris @ 2009 10 11, 20:15)
o gal butu galima ir tavo pica?
QUOTE(kaubojey @ 2009 10 11, 20:21)
Kepsniukai su ananasais.
Mintibutė, žiūrėjau čia į tavo ryžius ir man atrodė kad jie nevirti, ar ištikrųjų taip?