Labas, skaitau skaitau, galvoju isdrysiu ir as pasisakyti:
Omletas su pomidorais ir suriu:
Reikės:
Kiaušinių, miltų, pieno, pomidorų, sviesto, aliejaus, sūrio, druskos, pipiriukų, baliziko
Ant trupučio aliejaus ir sviesto pakepinti papjaustytus pomidorus. Sviestas duoda skonio, aliejus neleidžia taip greitai prisvilti. Pasūdom, papipirinam. Kol kepa išsiplakam kiaušinius. Į plakinį pilam pieno, dedam miltų. Specialiai nerašau kiek ko, nes tai priklauso nuo to kokį omletą mėgstat. Mūsų šeimynėlė visada balsuoja už tvirtą, sausesnį omletą, kurį lengva pasmeigti šakute, todėl 5 kiaušiniams pilu maždaug stiklinę pieno ir dedu 4 šaukštus miltų. Pomidorams apkepus ant jų atsargiai atsargiai supilti plakinį ir apibarsčius tarkuotu lydytu sūriu uždengti. Primažinam karštį ir stebim, kad viršus jau būtų iškepęs, o apačia dar neprikepus. Kaip visada prie pomidorų tinka bazilikas. Skanaus!