Įkraunama...
Įkraunama...

Receptai su nuotraukomis, 30 tema

QUOTE(brashke77 @ 2009 10 08, 23:12)
su kuo ir sveikinam  4u.gif
bet ne i tema pataiket- reikejo ideti i 'ka siandien valgem' ar panasiai  ax.gif


kodel ne ...nuotrauka yra, o vedaru receptas, manau, yra visiems zinomas blush2.gif

tik galiu pasakyt, kad i visus patiekalus is trintu bulviu, dedu mairuno - padeda geriau virskinti siuos sunkius valgius
Atsakyti
QUOTE(NI-KO @ 2009 10 08, 23:26)
kodel ne ...nuotrauka yra, o vedaru receptas, manau, yra visiems zinomas  blush2.gif

vat ir neatspejai ... as nezinau kaip tai daros,del to jei keliat nuotraukas tai prasom ir detaliai aprasyti, nes dabar per kelis psl reiks aiskintis kas dedas doh.gif
Atsakyti
na gerai.....

Bulvinių vėdarų receptas:

1kg bulvių, 200gr. lašinukų, 2 svogūnai, 1/2 šaukštelio mairūno ar maltų pipirų, kiaulės žarnų, kelios skiltelės česnako, druska

Paruošimas ir kepimas
Nuskustos bulvės sutarkuojamos. Lašinukai smulkiai supjaustomi ir paspirginami kartu su kapotais svogūnais.Jais užpilamos paruoštuose bulvės, suberiami pipirai, pasūdoma. Viskas gerai sumaišoma.

Žarnos gerai išvalomos, ištrinamos druska ir kapotu česnaku, išplaunamos ir nekietai prikemšamos. Skarda ištepama riebalais, įpilama truputis vandens ir laisvai sudedamos prikimštos žarnos.

Skardos su prikimštomis žarnomis sudedamos į karštą orkaitę. Po 5-10min. kepimo žarnos keliose vietose subadomos adata, kad netrūkinėtų. Kepama vidutinio karštumo orkaitėje, retkarčiais viršų palaistant riebalais. Jei reikia apverčiama.

Valgoma su spirgučiais, kaip antrasis patiekalas pietums.

http://lt.wikibooks.org/wiki/Receptai/V%C4%97darai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NI-KO: 08 spalio 2009 - 22:49
QUOTE(NI-KO @ 2009 10 08, 22:48)

Valgoma su spirgučiais, kaip antrasis patiekalas pietums.

http://lt.wikibooks.org/wiki/Receptai/V%C4%97darai



Net nezinojau , kad vedarai pietums - yra kaip antras patiekalas biggrin.gif na jeigu pirmas patiekalas sriuba, tada taip rolleyes.gif priesingu atveju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2009 10 09, 10:04)
Net nezinojau , kad vedarai pietums - yra kaip antras patiekalas biggrin.gif na jeigu pirmas patiekalas sriuba, tada taip  rolleyes.gif  priesingu atveju  lotuliukas.gif

o tai manete, kad desertas?? g.gif lotuliukas.gif
aisku, kad antras- sotus,riebus, skanutis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klauda @ 2009 10 09, 09:04)
Net nezinojau , kad vedarai pietums - yra kaip antras patiekalas biggrin.gif na jeigu pirmas patiekalas sriuba, tada taip  rolleyes.gif  priesingu atveju  lotuliukas.gif


blink.gif g.gif kodel gi vedarai negali but antru patiekalu? cool.gif kad ne pirmas, ir ne desertas tai jau tikrai.....

sorry uz off top mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 10 09, 00:12)
su kuo ir sveikinam  4u.gif
bet ne i tema pataiket- reikejo ideti i 'ka siandien valgem' ar panasiai  ax.gif

O kodėl ne į temą? g.gif
Atsakyti
Nugarines kepsneliai smile.gif

Reikes:
- nugarines (2 vnt)
- svoguno
- dziuveseliu
- 1 kiausinio
- majonezo
- pomidoru padazo
- surio

Ismusam nugarine, pabarstom prieskoniais, pamirkom kiausinyje ir dziuveseliuose
bet tik viena puse, dedam i skarda patepta aliejumi. Ant "plikos" puses dedame griezineliais pjaustyto svoguno, tepame majonezo-pomidoru padazo padazu ir uzdengiame tarkuotu suriu. Kepame 200 laispniu temperaturoje apie pusvalandi



user posted image

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sauluzhe @ 2009 10 09, 13:18)
Nugarines kepsneliai smile.gif

Kaip skanu 4u.gif o šalia balta mišrainė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 10 09, 12:20)
Kaip skanu 4u.gif o šalia balta mišrainė? 4u.gif


cia mamos receptas blush2.gif
aga, balta misraine ir orkaitej keptos bulvytes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniska @ 2009 10 09, 13:14)
O kodėl ne į temą? g.gif

todel, kad buvo ideta TIK foto, ir pavadinimas VEDARAI. Receptas atsirado tik kita diena, ziurovams pageidaujant ax.gif
Atsakyti
Oi kiek skanumynu prigaminot bigsmile.gif thumbup.gif .Saunuoles 4u.gif
Atsakyti