Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Gal kas turi Dubinsko meila g.gif Kur katedroj pasake- neatitinka realybes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 11 05, 17:08)
Gal kas turi Dubinsko meila g.gif Kur katedroj pasake- neatitinka realybes doh.gif

http://www.pdubinskas.lt/ ten yra jo e-mail`ai.
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 11 05, 20:40)

Aciu labiausiai 4u.gif
Atsakyti
sveikutes merginos? gal turit verslo ekonomikos pas valentukeviciene antram kurse rasyta kursini? ten kazkas pan apie planuojamau pagaminti atsargu prognoze...smile.gif mano email : irmvid@gmail.com
Papildyta:
ir taip pat pas steibliene rasyta marketingo plana, kur reikejo sukurti gamybine imone, smile.gif)
Atsakyti
vakar 2 karta neislaikiau rinkodaros doh.gif kaip ir rasiau, buvau isitikinusi kad gerai bet ne verysad.gif 3 ejome laikyti ir nei vienas neislaike schmoll.gif nz kas cia per pokstas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 11 10, 16:28)
vakar 2 karta neislaikiau rinkodaros  doh.gif  kaip ir rasiau, buvau isitikinusi kad gerai bet ne  verysad.gif  3 ejome laikyti ir nei vienas neislaike  schmoll.gif  nz kas cia per pokstas  g.gif

Oho, isivaizduoju kiek tai kainuoja nervu! Pas Steibliene? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 10, 18:06)
Oho, isivaizduoju kiek tai kainuoja nervu! Pas Steibliene?  g.gif

taip doh.gif
Atsakyti
noreciau suzinoti apie destytojas: Sangailiene, Saldauskiene ir Rinkeviciene. Kaip jos per egzaminus?
Atsakyti
Sveikos,

Gal kam buvo vartotoju elgsena?
Atsakyti
Laba mirksiukas.gif gal kas rašėte specialybės kalbos savarankišką? Niekaip nerandu klaidų bankininkystės tematikos tekstuose unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 11 17, 19:55)
Laba  mirksiukas.gif gal kas rašėte specialybės kalbos savarankišką? Niekaip nerandu klaidų bankininkystės tematikos tekstuose  unsure.gif

Rasiau, tik kad tema buvo klaidos buhalterines tematikos tekstuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Piccola @ 2009 11 17, 19:32)
Rasiau, tik kad tema buvo klaidos buhalterines tematikos tekstuose  doh.gif

Ir kaip sekėsi rasti klaidingus sakinius?
Atsakyti