Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 10 29, 16:14)
Sveikutes  4u.gif

Gal galit papasakoti, ka gero moketes per Informaciniu technologiju paskaitas pas Ignataviciute?  4u.gif  didelis aciu  aciuks.gif

Galiu produrt kad Ignataviciute yra thumbup.gif destytoja (ryt man su ja baigiasi kompiuterizuotos apskaitos praktika). Labai gerai ir suprantamai viska isaiskina, pataria, padeda jei reikia. Esu patenkinta kad butent ji mum vede praktika mirksiukas.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2009 10 29, 20:11)
jei dėstytoja Kašėtienė, tai ji labai superinė  thumbup.gif  pasirodytų reikalauja daug, tačiau vėliau dėstytojai reikalauja dar daugiau (jei studijas baigsi diplominiu).
Eilinis excel'is, word'as ir šiek tiek powerpoint'o wink.gif

Tai nesunku reiskias irnesakyk.gif Maniau kazkas rimtesnio bus bigsmile.gif

QUOTE(Piccola @ 2009 10 29, 20:31)
Galiu produrt kad Ignataviciute yra  thumbup.gif destytoja (ryt man su ja baigiasi kompiuterizuotos apskaitos praktika). Labai gerai ir suprantamai viska isaiskina, pataria, padeda jei reikia. Esu patenkinta kad butent ji mum vede praktika  mirksiukas.gif Sekmes  4u.gif

Saunu, tikiuosi Ji ir mums bus tokia pat sauni 4u.gif bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1000ir1naktis: 29 spalio 2009 - 19:54
gal kas vadybos raset apie nesazininga konkurencija? smile.gif gal kokio info turite? labai butu didelis dekui tongue.gif)
Atsakyti
QUOTE(love_spell @ 2009 10 29, 18:45)
sweikos gal kas turit mikroekonomikos 6 varianta?jei galit atsiuskit simona.kanikovaite@gmail.com

Mes tik 5 turejom g.gif Pas kokia destytoja? Kiek zinau keiciasi kas met uzduotis(bent siek tiek)
Atsakyti
QUOTE(sausainyte @ 2009 10 29, 20:11)
jei dėstytoja Kašėtienė, tai ji labai superinė  thumbup.gif  pasirodytų reikalauja daug, tačiau vėliau dėstytojai reikalauja dar daugiau (jei studijas baigsi diplominiu).
Eilinis excel'is, word'as ir šiek tiek powerpoint'o wink.gif

Ir access'o truputį buvo rolleyes.gif
QUOTE(Piccola @ 2009 10 29, 20:31)
Galiu produrt kad Ignataviciute yra  thumbup.gif destytoja (ryt man su ja baigiasi kompiuterizuotos apskaitos praktika). Labai gerai ir suprantamai viska isaiskina, pataria, padeda jei reikia. Esu patenkinta kad butent ji mum vede praktika  mirksiukas.gif Sekmes  4u.gif

O gal galite papasakoti, ką darėt per praktiką? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

Gal kuri galit pasakyti ka Dubinskas desto? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulevandeny @ 2009 10 30, 14:03)
O gal galite papasakoti, ką darėt per praktiką?  bigsmile.gif

Pirma savaite dirbome su apskaitos programa Stekas, penktadieni rasem kontrolini, antra (tai yra sia) savaite dirbome su apskaitos programa Finvalda, siandien rasem kontrolini. Beje antra savaite galima pasirinkti is kurios programos rasyti kontra (Steko ar Finvaldos), as pasirinkau Steka, bet dauguma rase is Finvaldos. Per antra koli leidzia naudotis savo uzrasais, nesvarbu kokia programa rasai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 10 30, 14:54)
Sveikos

Gal kuri galit pasakyti ka Dubinskas desto? g.gif

Finansu analize
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 10 30, 19:48)
Finansu analize

Aciu labai. As pas ji baigiamaji darba rasysiu, bet jis mum nieko nedeste. Kaip jis,akip destytojas idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 10 31, 21:05)
Aciu labai. As pas ji baigiamaji darba rasysiu, bet jis mum nieko nedeste. Kaip jis,akip destytojas idomu g.gif

Nekoks, nors per 15 min.gal ir nesupratau. rolleyes.gif (tik tiek buvo paskaita) nieko nepaaiskina. Per paskaita tik dave savo adresa is kur mokytis ir viskas, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(liola @ 2009 10 31, 23:40)
Nekoks, nors per 15 min.gal ir nesupratau.  rolleyes.gif  (tik tiek buvo paskaita) nieko nepaaiskina. Per paskaita tik dave savo adresa is kur mokytis ir viskas,  doh.gif

Tikiuosi darba pas ji bus lengviau rasyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2009 11 01, 12:09)
Tikiuosi darba pas ji bus lengviau rasyti doh.gif

Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti