Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 10 23, 00:12)
Pabandysiu įsikelt į tel.ir atsiųst, nes kaip sakiau kompas sugedo (plius ir interneto modemas doh.gif), ale kitame lyg ir turiu dar. Tik ir sakiau jau, negera skaičiavimų dalis to kursinio yra, bet parašysiu ką perskaičiuot wink.gif Meilą tavo lyg ir turiu smile.gif

O dėl teisės, tai tada tik sėkmės palinkėsiu smile.gif Turėtum išlaikyt wink.gif

oj aciu labai, manau prireiks, nd gavau 9,5 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 23, 11:31)
oj aciu labai, manau prireiks, nd gavau 9,5 smile.gif

Verslo ekonomiką išsiunčiau smile.gif

O teisės daug gavai iš nd smile.gif Aš tik 0,7 balo ir 2 galimų, tai 3,5 išeina laugh.gif Iš kontrolinio gavau 10, kiek iš egzo nežinau, bet bendrą turėjau 7 smile.gif
Atsakyti
gal yra laikiusiu mikroekonomika pas Sangailiene? ax.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif 4u.gif norejau paklausti nakivaizdziai studijuojanciu kaip vyksta pas masandukaite egzaminas? is civilines teises testas buvo? is darbo teises situacija?ar sunkus testas?kokio pobudzio klausimai? galite atsakyti i az:)) dekuj labai:))
Atsakyti
mm? 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms studentėms 4u.gif Skaičiau temelę ir iškilo toks klausimas - gal yra studijuojančių slaugą? Labai smagu būtų pabendrauti.
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 10 23, 15:38)
Verslo ekonomiką išsiunčiau smile.gif

O teisės daug gavai iš nd smile.gif Aš tik 0,7 balo ir 2 galimų, tai 3,5 išeina laugh.gif Iš kontrolinio gavau 10, kiek iš egzo nežinau, bet bendrą turėjau 7 smile.gif

dar noriu paklausti del vadybos doh.gif sake ziauru ten verysad.gif kaip tau buvo?
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 27, 18:20)
dar noriu paklausti del vadybos  doh.gif  sake ziauru ten  verysad.gif kaip tau buvo?

Su vadyba man buvo taip pat, kaip su rinkodara blush2.gif Abu laikiau paskutinę savaitę iki gimdymo, vienintėliai dalykai, kuriuos taip atmestinai praėjau. Darbą parašiau per kelias valandas, į egzą ėjau permetus akim konspektus, gavau 5 blush2.gif Tai nelabai ką galiu ir patart smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2009 10 28, 00:17)
Su vadyba man buvo taip pat, kaip su rinkodara blush2.gif Abu laikiau paskutinę savaitę iki gimdymo, vienintėliai dalykai, kuriuos taip atmestinai praėjau. Darbą parašiau per kelias valandas, į egzą ėjau permetus akim konspektus, gavau 5 blush2.gif Tai nelabai ką galiu ir patart smile.gif

ar labai sunku darba rasyti, sake destytoja priekabi verysad.gif o kiek % uz nd is rinkodaros, nes as nebuvau, klausiau grupiokes, tai neranda uzrasu. gal kartais atsimeni, ir gal kokius kontaktus jos turi? g.gif nes gavosi taip, kad isk rezultatai jau yra, o mano pazymio niekas nepaklause, i ziniarascius destytoja nesuraso ir as nz ar islaikiau doh.gif doh.gif doh.gif skyriuje kaip visada niekas nieko nz gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 28 spalio 2009 - 09:40
Sveikutes 4u.gif

Gal galit papasakoti, ka gero moketes per Informaciniu technologiju paskaitas pas Ignataviciute? 4u.gif didelis aciu aciuks.gif
Atsakyti
sweikos gal kas turit mikroekonomikos 6 varianta?jei galit atsiuskit simona.kanikovaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Milasa @ 2009 10 27, 19:20)
dar noriu paklausti del vadybos  doh.gif  sake ziauru ten  verysad.gif kaip tau buvo?

jei dėstytoja Kašėtienė, tai ji labai superinė thumbup.gif pasirodytų reikalauja daug, tačiau vėliau dėstytojai reikalauja dar daugiau (jei studijas baigsi diplominiu).

QUOTE(1000ir1naktis @ 2009 10 29, 16:14)
Sveikutes  4u.gif

Gal galit papasakoti, ka gero moketes per Informaciniu technologiju paskaitas pas Ignataviciute?  4u.gif  didelis aciu  aciuks.gif

Eilinis excel'is, word'as ir šiek tiek powerpoint'o wink.gif
Atsakyti