Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Sveikučiai. Ar gal galite padėti? man reikia parašyti kursinį darbą auditui, tema "Įmonės trumpalaikio turto auditas". Reikia praktine dalis (pavyzdis). Aciu.
Atsakyti
Sveikos,gal kuri turite parduoti knyga Laima Šapalienė "Lietuvos mokesčių sistema; teoriniai ir praktiniai pagrindai" ?
Atsakyti
Sveiki studijuoju pagrindini ugdyma, gal kas teises konspektus turite? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu paprašyti pagalbos, gal kas turite buhalterinės apskaitos 3 kurso įmonėje praktikos ataskaitą? ax.gif labai reiktų, nes mūsų dėstytoja Melanija taip ir išleido mus į praktiką nepaaiškinus kaip rašyti ją, norėčiau turėtį pavyzduką. ačiū labai būtų. zuzzule@gmail.com
Atsakyti
Sveiki,
Labai prasau visu pagalbos, atsakyti i mano anketus klausimus 4u.gif
http://www.manoapkla...ausa/365133114/
Aciu
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Gal kas turi užpildytas PVM, pelno ir t.t. formas iš mokesčių praktikos? Labai padėsit jei atsiūsit į catrice@blog.lt. Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, o kaip su veterinarijos felčerio studijomis VIKO? Gal yra studijuojančių? Ar sunku patekti į vf? Ir ar vėliau galima kelti savo kvalifikaciją ir įgyti aukštąjį universitetinį?
Atsakyti
Labadiena, merginos,

sakykit, al kuri bankininke turi savo baigiamosios praktikos ataskaita? Pas Mecejiene.

Gal galit pasidalint?

buubble@gmail.com
4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

na mergaites man jau viskas po visu baigiamuju jau atisputusi , laukiu diplomo smile.gif
Norejau pasakyti jei reikes kokiu bhalterines apskiatos darbu ar pan. rasykit. Be to turiu knygu mokesciu knygute apskaitos Gudaitienes, Ivanauskienes, tai sakykit galesiu uz simboline kaina atiduoti smile.gif

Visoms Vikietems linkėjimai smile.gif Gražios jums vasarėlės smile.gif
Atsakyti
Sveiki visi Naujuosiuse Mokslo metuose.

Gal baigę buhalteriai dar prisimena ir galėtų patarti su kuriuo pasirenkamuoju dalyku mažiau darbo ir kurį lengviau išlaikyti: "Žemės ūkio ekonomiką ir apksaitą" Ivanauskienės ar "Projektų valdymą" Danilevičiūtės?

Ačiū.
Atsakyti
sveiki, gal kas galėtu pasidalinti 2 kurso bankininkystės uzrasais. buciau labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki. Gal yra reklamukų ? Esu trečiakursė (vakarinukė) ir labai pagelbėtų įvairi medžiaga susijusi su šia specialybe 4u.gif
Atsakyti