Sveikos merginos!
Gal yra studijuojančių bankininkyste. Galėtumėte padėti kaip rašyti darbą apie civilene ir darbo saugą ir psichologija apie bendravimopsihologijos ypatumuslabai labai reikią būčiau labai dėkinga [)]
prasau atsiliepti, atsidekosiu
ieskau zmogucio kuris praetais metais baige viko - buhalterine apskaita, labai reikia info valstybinius egzus
prasau atsiliepti, atsidekosiu
Sveikos. Siemet zadu stoti i sfp i antra specialybe, kaip ten yra su tais destomais dalykais, ar gali man uzskaityti visus metus jeigu atitinka dalykai , kreditai bei pervesti mane iskart i antra kursa?ar reiketu laukti kol pirmakursiais baigs, taciau man butu laisvas grafikas?
QUOTE(egzzzotika @ 2012 02 08, 20:27)
Sveikos. Siemet zadu stoti i sfp i antra specialybe, kaip ten yra su tais destomais dalykais, ar gali man uzskaityti visus metus jeigu atitinka dalykai , kreditai bei pervesti mane iskart i antra kursa?ar reiketu laukti kol pirmakursiais baigs, taciau man butu laisvas grafikas?
jei tas pats fakultetas, manau turi šansų pakliūt iškart į 2kursą.
QUOTE(egzzzotika @ 2012 02 08, 21:27)
Tiek, kiek atitinka, tiek ir perveda į aukštesnį kursą Gali pervesti ir į antrą ir į trečią kursą
Sveikos vikietes Kreipiuosi i ekf studentes ar buvusias studentes. Gal kas turite kokiu nors uzrasu is socialinio draudimo ir apskaitos pradmenu? Buciau labai dekinga
Sveikutes gal yra kurios baigusios ekf finansu studijas labai reikia pagalbos del profesines praktikos namu darbo
laba diena, norejau paklausti bestudijuojanciu buhalterija gal kuri turite apskaitos konspektus? ir galetumete jais pasidalinti?buciau begalo dekinga
aciu
aciu
Sveikos,
siais metais ginuosi diplomini is Maitinimo verslo organizavimo studiju.jei kas turi rases si diplomini ir galetu padeti ar patarti kaip rasyti analitine dali ir tyrima - buciau labai dekinga.
Tarkimes per AŽ
siais metais ginuosi diplomini is Maitinimo verslo organizavimo studiju.jei kas turi rases si diplomini ir galetu padeti ar patarti kaip rasyti analitine dali ir tyrima - buciau labai dekinga.
Tarkimes per AŽ
Labas rytas,
labai prašau atsiliepkite kas nors iš buhaletrinės apskaitos esamų ar buvusių studenčių, kas galėtų padėti su socialiniu draudimu ir apskaitos namų darbu. Atsilyginsiu!
labai prašau atsiliepkite kas nors iš buhaletrinės apskaitos esamų ar buvusių studenčių, kas galėtų padėti su socialiniu draudimu ir apskaitos namų darbu. Atsilyginsiu!