Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

QUOTE(elladevil @ 2011 12 05, 13:05)
Labukas mamytes 4u.gif Mokausi viko,ekf.  Gal kartais kas turite taikomosios matematikos ar mikroekonomikos konspektus,G.Bareikio ir R.Buciene...Buciau labai dekinga.Cia mano e-mail elladevil@inbox.lt mirksiukas.gif  smile.gif

Taip, as turiu mikroekonomikos konspekta, bet popierinis variantas. Turiu ir finansines analizes. Matematikos taip pat turiu popierini varianta. Jei kam reikia rasykite susitarsime : gudrutesan@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2011 12 01, 13:58)
Gal kas turi finansu pagrindu konspekta (apie investivijas, palukanas, kreditus ir pan) busiu baisingai dekinga 4u.gif

galiu mikroekonomikos, makroekonomikos ir statistikos
Papildyta:
Sveikos visos. As tai jau esu Baigusi VIKO EKF, man labai patiko kai mokiausi mikro ir makro ekonomika, statistika, finansine analize. Siuos dalykus mokinausi puikiai. Teko tureti didesne stipendija. Aisku mokiausi dieniniame. Jus turbut dauguma neakivaizdziai mokinates? Ar labai sunku su paskaitomis? Galim pasidalinti mintimis ir man parasydamos gudrutesan@yahoo.com
Gal galesiu koki konspekta atsiusti, jei tik turesiu. Siaip turiu tik popieriniu variantu.
Papildyta:
QUOTE(elladevil @ 2011 12 05, 13:05)
Labukas mamytes 4u.gif Mokausi viko,ekf.  Gal kartais kas turite taikomosios matematikos ar mikroekonomikos konspektus,G.Bareikio ir R.Buciene...Buciau labai dekinga.Cia mano e-mail elladevil@inbox.lt mirksiukas.gif  smile.gif

kuo galesiuu tuo padesiu wink.gif
Atsakyti
Sveiki, man reiketu pvz, kaip rasyti praktikos ataskaita, jei kas turit gal galite atsiusti man i el.pasta Joancikk@gmail.com
Atsakyti
Sveikos, su naujaisiais metais 4u.gif

Gal turite pavyzuką kaip kurti reklamos agentūrą, apibūdinti jos darbo bei planavimo procesus.
Laukiu į až
Atsakyti
sveikos,

su naujais visas moksliukes smile.gif turiu klausimuka, studinu paskutinius metus buhalterine apsk, norejau paklausti gal zinote kaip reikes atsiskaityneti siais metais, ar bus egzaminai ar diplominis?
ir dar, gal kas gali pasakyti, jeigu as turiu darbo stazo, man nereikia atlikti praktikos,turiu i vk atnesti prasyma iskaityti praktika bei is darbovietes pasirasyta baigiamosios praktikos sutarti?

buciau lb dekinga uz ats 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milasa: 03 sausio 2012 - 13:04
QUOTE(Milasa @ 2012 01 03, 12:44)
sveikos,

su naujais visas moksliukes  smile.gif  turiu klausimuka, studinu paskutinius metus buhalterine apsk, norejau paklausti gal zinote kaip reikes atsiskaityneti siais metais, ar bus egzaminai ar diplominis?
ir dar, gal kas gali pasakyti, jeigu as turiu darbo stazo, man nereikia atlikti praktikos,turiu i vk atnesti prasyma iskaityti praktika bei is darbovietes pasirasyta baigiamosios praktikos sutarti?

buciau lb dekinga uz ats  4u.gif

Kiek zinau buhalteriai seis metais laiko egzus.
O praktika uzskaito, jei nemaziau metu dirbai pagal specialybe.
O seip info turetu buti VIKO puslapyje
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
gal netycia turit imones rinkodaros analizes savarankiska darba? pasinaudociau kaip pavyzdziu, nes neisivaizduoju kaip isdestyt viska jame doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras noriu pasikausti gal kas esat studijave ar studijuojat ekf viko finansus? Man labai reiketu payzdzio profesines veiklos praktika finansine analyze
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2012 01 09, 21:51)
Labas vakaras noriu pasikausti gal kas esat studijave ar studijuojat ekf viko finansus? Man labai reiketu payzdzio profesines veiklos praktika finansine analyze

Sveika
As galiu padeti su finansine analize. rasyki gudrutesan@yahoo.com
Atsakyti
labas rytas mirksiukas.gif gal yra sioje temoje studijuojanciu pradinio ugdymo pedagogika? ir esat laikiusios vaiku literaturos egzamina? gal turite kokios uzsilikusios medziagos? buciau dekinga jei pasidalintumet blush2.gif
Atsakyti
Gal yra studijuojančių socialinę pedagogika? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrin @ 2012 01 16, 20:25)
Gal yra studijuojančių socialinę pedagogika? smile.gif

nėra tokių? smile.gif
Atsakyti
Labas,gal kas gali padeti kalbos kultura ,tema " Kalbos kulturos nuoseklumai buhalterines apskaitos tematikos tekstuose " ( leksika, morfologija, daryba, linksniai, prielinksniai ) ,arba bet kazka panasaus,buciau labai dekinga 4u.gif 4u.gif
natalijakob@gmail.com
Atsakyti