QUOTE(elladevil @ 2011 12 05, 13:05)
Labukas mamytes Mokausi viko,ekf. Gal kartais kas turite taikomosios matematikos ar mikroekonomikos konspektus,G.Bareikio ir R.Buciene...Buciau labai dekinga.Cia mano e-mail elladevil@inbox.lt
Taip, as turiu mikroekonomikos konspekta, bet popierinis variantas. Turiu ir finansines analizes. Matematikos taip pat turiu popierini varianta. Jei kam reikia rasykite susitarsime : gudrutesan@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(mazojiR @ 2011 12 01, 13:58)
Gal kas turi finansu pagrindu konspekta (apie investivijas, palukanas, kreditus ir pan) busiu baisingai dekinga
galiu mikroekonomikos, makroekonomikos ir statistikos
Papildyta:
Sveikos visos. As tai jau esu Baigusi VIKO EKF, man labai patiko kai mokiausi mikro ir makro ekonomika, statistika, finansine analize. Siuos dalykus mokinausi puikiai. Teko tureti didesne stipendija. Aisku mokiausi dieniniame. Jus turbut dauguma neakivaizdziai mokinates? Ar labai sunku su paskaitomis? Galim pasidalinti mintimis ir man parasydamos gudrutesan@yahoo.com
Gal galesiu koki konspekta atsiusti, jei tik turesiu. Siaip turiu tik popieriniu variantu.
Papildyta:
QUOTE(elladevil @ 2011 12 05, 13:05)
Labukas mamytes Mokausi viko,ekf. Gal kartais kas turite taikomosios matematikos ar mikroekonomikos konspektus,G.Bareikio ir R.Buciene...Buciau labai dekinga.Cia mano e-mail elladevil@inbox.lt
kuo galesiuu tuo padesiu