Sveiki, gal kas turi elektronini konspekta is verslo ekonomikos, des. M. Vieraitiene?
Busiu dekinga
QUOTE(mazojiR @ 2011 11 13, 16:58)
Sveiki, gal kas turi elektronini konspekta is verslo ekonomikos, des. M. Vieraitiene?
Busiu dekinga
Busiu dekinga
aš turiu Parašyk adresą
QUOTE(mazojiR @ 2011 11 13, 15:58)
Busiu dekinga
Busiu dekinga
sveika, as turiu konspekta
Papildyta:
QUOTE(biruteviko @ 2011 11 22, 13:05)
Sveikos merginos, gal kuri nors žino kaip makroekonomikoje yra apskaičiuojama faktinės išlaidos. Būčiau labai dėkinga
faktines išlaidas priskiriama per skaičiuojamą laikotarpį apskaičiuotas darbo užmokestis, nusidėvėjimas, nurašytas turtas ir medžiagos.
Papildyta:
sioje nuoroda gali buti naudinga skaiciuojant faktines islaidas
http://lt.wikipedia....inÄs_iÅ”laidos
Papildyta:
QUOTE(biruteviko @ 2011 10 10, 18:24)
Sveikos merginos!
šiemet įstojau į Viko bankininkystę neakivaizdžiai. Gal čia yra tokių, kurie galėtų-norėtų pasidalinti namų darbų sprendimais, pavyzdžiais. Labai reikia taikomosios matematikos, mikro, makro ekonomikos, statistikos namų darbų pavyzdžių. Būčiau labai dėkinga - mano el. paštas biruteviko@gmail.com
šiemet įstojau į Viko bankininkystę neakivaizdžiai. Gal čia yra tokių, kurie galėtų-norėtų pasidalinti namų darbų sprendimais, pavyzdžiais. Labai reikia taikomosios matematikos, mikro, makro ekonomikos, statistikos namų darbų pavyzdžių. Būčiau labai dėkinga - mano el. paštas biruteviko@gmail.com
galiu as, rasykite gudrutesan@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(biruteviko @ 2011 11 24, 13:16)
Labai ačiū ,labai man padėjai
galiu ir as padeti, gudrutesan@yahoo.com
turiu ir statistikosm, mikroekonomikos bei makroekonomikos
Papildyta:
QUOTE(19gelyte @ 2011 09 29, 12:44)
sveiki gal kas kas studijuoja ekf finansus ar studijavo?
as kazkada mokiausi, destytoja buvo Buck...
Sveikos,
norejau pasiteirauti gal kas zino, kada buna kolegijoje skelbiamas motyvacinio testo laikymas?
norejau pasiteirauti gal kas zino, kada buna kolegijoje skelbiamas motyvacinio testo laikymas?
Gal kas turi finansu pagrindu konspekta (apie investivijas, palukanas, kreditus ir pan) busiu baisingai dekinga
QUOTE(Asveja @ 2011 11 30, 15:28)
Sveikos,
Jei turit omeny testą, laikomą stojant į pedagogikos programas, tai jis įprastai vyksta birželio pabaigoje-liepos pradžioje VPU.