Sveikos merginos!
šiemet įstojau į Viko bankininkystę neakivaizdžiai. Gal čia yra tokių, kurie galėtų-norėtų pasidalinti namų darbų sprendimais, pavyzdžiais. Labai reikia taikomosios matematikos, mikro, makro ekonomikos, statistikos namų darbų pavyzdžių. Būčiau labai dėkinga - mano el. paštas biruteviko@gmail.com
QUOTE(biruteviko @ 2011 10 10, 19:24)
Sveikos merginos!
šiemet įstojau į Viko bankininkystę neakivaizdžiai. Gal čia yra tokių, kurie galėtų-norėtų pasidalinti namų darbų sprendimais, pavyzdžiais. Labai reikia taikomosios matematikos, mikro, makro ekonomikos, statistikos namų darbų pavyzdžių. Būčiau labai dėkinga - mano el. paštas biruteviko@gmail.com
prasom
sveikos mamytes:) as cia pirmakart prisijungiau, taip tik kaip svecias apsilankydavau, tai net nezinau ar cia rasau gal turit ir galit pagelbet? reikia visko, ka turit su duomenu baziu valdymo sistemom, lpd investiciju, verslo praktinio mokymo ar ekonomine statistika? ir konspektu ir gal kokiu namu darbu atliktu uzduociu pavyzdziu? nes grupiokai tikrai nera labai draugiski, o kai praeita sesija negalejau dalyvauti, tai nezinau is kur begaut as is verslo vadybos fakulteto. jei galit pagelbekit kuo greiciau:) dove.dovile77@gmail.com
Sveikos mergaites Rasau cia pirma karta, siais metais baigiu universitete buhalterine apskaita, na bent jau tikiuosi, kad baigsiu, dirbai 4 metus apskaitininke, bet darbas nelimpa, nenoriu visiskai tokio darbo.... labai noreciau stoti i kosmetologija kolegijoje, gal galite parasyti kokiu budu vyksta paskaitos neakivaizdininkams? ar galima per 1 metus baigti 2 metu kursa, nes namazai dalyku turetu uzskaityti. Ir dar domina ar paskaitos kiekviena sestadieni ar keleta kartu per metus po pora savaiciu? labai lauksiu Jusu atsiliepimu, gal atsiras studijuojanciu butent kosmetologija, butu smagu pabendrauti...
Sveikos merginos
Studijuoju viko buhalterinę apskaitą antram kurse , jeigu kas turit kąnors iš apskaitos pradmenų tai labai pagelbėtumėte jei atsiustumete (jievutukas@yahoo.com)
Jei kam reikia galiu atsiusti viską kas susiję su pirmu kursu
Studijuoju viko buhalterinę apskaitą antram kurse , jeigu kas turit kąnors iš apskaitos pradmenų tai labai pagelbėtumėte jei atsiustumete (jievutukas@yahoo.com)
QUOTE(Bernadeta20 @ 2011 11 03, 15:04)
Sveikos merginos
Sveikute būčiau labai dėkinga jei atsiųstum pirmo kurso viska ką turi mano el. paštas biruteviko@gmail.com
QUOTE(biruteviko @ 2011 11 04, 13:09)
Sveikute būčiau labai dėkinga jei atsiųstum pirmo kurso viska ką turi mano el. paštas biruteviko@gmail.com
Išsiunčiau viską ką turiu
QUOTE(Bernadeta20 @ 2011 11 04, 13:29)
Išsiunčiau viską ką turiu
Viską gavau labai labai ačiū
Sveikos, gal iš studijuojančių reklamos vadyba, turi medžiagos iš veslininkystės ir ekonomikos teorijos. Dėkoju. Jolirta@gmail.com
Sveiki, nejaugi niekas nesimokina Zeldiniai ir ju dizainas?
Gal kas nors atsirastu,buciau dekinga.
Gal kas nors atsirastu,buciau dekinga.