Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Siemet konkursas didelis buvo..Jei nori istoti,tai reikia laikyti.Balas tikrai bus didesnis.Nebutinai abu..bet butu gerokai geriau tau.Cia mano nuomone 4u.gif

Kur visi vikieciai?Kaip jums sekasi? biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, na prasideda ir man sesija.
Nauju dalyku, Auditas. Finansine analize. Biudzetine apskaita.
Gal kas ir baigusiu turit kokiu konspektu butu labai smagu, kad pasidalintumet? ACIU

O pirmakursiams gal ko reikes? Dar pas mane yra triju kursu Buhalt apskaitos konspektu ivairiu. Rasykit atsiusiu smile.gif
vida.m@dtiltas.lt
Atsakyti
Sveikos studentes/ai 4u.gif
istojau i VK istaigu administravima, istestines (neakivaizdines) studijos. gal yra grupioku is mano grupes VAI11A?? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iloveyou @ 2011 08 06, 14:09)
Sveikos studentes, esamos ir busimos  biggrin.gif Gal cia yra studenciu studijojanciu slauga VIKO galetu man atsakyt: ar norint istoti reikia mokykloj laikyt chemijos ir biologijos egzamenus???Ju puslapy zinoma parasyta kad bala sudaro siu dalyku egzameno ivertinimai, bet ar is tikruju taip yra??? Nes turiu pazistama kuri baige pries pora metu, tai jinai tikina kad pakanka aplamai bent 2 valstybiniu egzamenu... nepanasu i tiesa, tad nusprendziau pasitikslint...

manau, kai nesurenka grupiu, priima visus, o kai yra konkursas priima ka jie nori. Tik visa beda zinot kaip bus tais metais.
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 10, 22:27)
Sveikos studentes/ai  4u.gif
istojau i VK istaigu administravima, istestines (neakivaizdines) studijos. gal yra grupioku is  mano grupes VAI11A?? mirksiukas.gif

sveika, su kokiomis grupemis tau buna paskaitos? Tu is vvf?
Atsakyti
QUOTE(Jolirta @ 2011 09 18, 20:36)
sveika, su kokiomis grupemis tau buna paskaitos? Tu is vvf?

laba,su reklamos vadyba, viesb ir restoranu v ir mano istaigu adm. 4u.gif is verslo vadybos fakult. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2011 09 18, 21:23)
laba,su reklamos vadyba, viesb ir restoranu v ir mano istaigu adm.  4u.gif  is verslo vadybos fakult.  mirksiukas.gif

Tai kartu paskaitose sedejom :)gal ir bendravom. As visalaika pirmoje eileje sedziu smile.gif
Atsakyti

as visad 3eilej nuo lango puses drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linulee: 25 rugsėjo 2011 - 21:22
QUOTE(Linulee @ 2011 09 25, 21:22)
as visad 3eilej nuo lango puses  drinks_cheers.gif

atgal nelabai dairiausi blush2.gif
Atsakyti
sveiki gal kas kas studijuoja ekf finansus ar studijavo?
Atsakyti
QUOTE(19gelyte @ 2011 09 29, 12:44)
sveiki gal kas kas studijuoja ekf finansus ar studijavo?

As kazkada studijavau tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal kurios studijavo ar studijuoja Zeldinai ir ju dizainas ?

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ada!: 04 spalio 2011 - 09:26