Siemet konkursas didelis buvo..Jei nori istoti,tai reikia laikyti.Balas tikrai bus didesnis.Nebutinai abu..bet butu gerokai geriau tau.Cia mano nuomone
Kur visi vikieciai?Kaip jums sekasi?
Sveikutes, na prasideda ir man sesija.
Nauju dalyku, Auditas. Finansine analize. Biudzetine apskaita.
Gal kas ir baigusiu turit kokiu konspektu butu labai smagu, kad pasidalintumet? ACIU
O pirmakursiams gal ko reikes? Dar pas mane yra triju kursu Buhalt apskaitos konspektu ivairiu. Rasykit atsiusiu
vida.m@dtiltas.lt
Nauju dalyku, Auditas. Finansine analize. Biudzetine apskaita.
Gal kas ir baigusiu turit kokiu konspektu butu labai smagu, kad pasidalintumet? ACIU
O pirmakursiams gal ko reikes? Dar pas mane yra triju kursu Buhalt apskaitos konspektu ivairiu. Rasykit atsiusiu
vida.m@dtiltas.lt
Sveikos studentes/ai
istojau i VK istaigu administravima, istestines (neakivaizdines) studijos. gal yra grupioku is mano grupes VAI11A??
istojau i VK istaigu administravima, istestines (neakivaizdines) studijos. gal yra grupioku is mano grupes VAI11A??
QUOTE(Iloveyou @ 2011 08 06, 14:09)
Sveikos studentes, esamos ir busimos Gal cia yra studenciu studijojanciu slauga VIKO galetu man atsakyt: ar norint istoti reikia mokykloj laikyt chemijos ir biologijos egzamenus???Ju puslapy zinoma parasyta kad bala sudaro siu dalyku egzameno ivertinimai, bet ar is tikruju taip yra??? Nes turiu pazistama kuri baige pries pora metu, tai jinai tikina kad pakanka aplamai bent 2 valstybiniu egzamenu... nepanasu i tiesa, tad nusprendziau pasitikslint...
manau, kai nesurenka grupiu, priima visus, o kai yra konkursas priima ka jie nori. Tik visa beda zinot kaip bus tais metais.
QUOTE(Linulee @ 2011 09 10, 22:27)
Sveikos studentes/ai
sveika, su kokiomis grupemis tau buna paskaitos? Tu is vvf?
QUOTE(Jolirta @ 2011 09 18, 20:36)
sveika, su kokiomis grupemis tau buna paskaitos? Tu is vvf?
laba,su reklamos vadyba, viesb ir restoranu v ir mano istaigu adm. is verslo vadybos fakult.
QUOTE(Linulee @ 2011 09 18, 21:23)
laba,su reklamos vadyba, viesb ir restoranu v ir mano istaigu adm. is verslo vadybos fakult.
Tai kartu paskaitose sedejom :)gal ir bendravom. As visalaika pirmoje eileje sedziu
as visad 3eilej nuo lango puses
QUOTE(Linulee @ 2011 09 25, 21:22)
as visad 3eilej nuo lango puses
atgal nelabai dairiausi
sveiki gal kas kas studijuoja ekf finansus ar studijavo?
QUOTE(19gelyte @ 2011 09 29, 12:44)
sveiki gal kas kas studijuoja ekf finansus ar studijavo?
As kazkada studijavau
Sveikutes,gal kurios studijavo ar studijuoja Zeldinai ir ju dizainas ?