Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

Merginos nejau nei viena kas studijavote buhalterine apskaita negali pasidalinti savo praktikos ataskaita arba kursiniu ? labai jusu prasau atsiuskit kam negaila ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, lietuviu destytoja per egzamina duoda labai sunkius tekstus? Ar daug buna skolu?
Atsakyti
QUOTE(Nagliake @ 2011 03 26, 19:11)
Merginos nejau nei viena kas studijavote buhalterine apskaita negali pasidalinti savo praktikos ataskaita arba kursiniu ? labai jusu prasau atsiuskit kam negaila  ax.gif  mirksiukas.gif

na labai keistas prašymas. blush2.gif Kursinį parašyti reikia labai daug laiko,nemokamai jų pilna šperos .lt Kažkas vargsta,rašo , o paskui nemokamai pasidalinti? Nežinau ar atsiras tokių žmonių. g.gif
Atsakyti
Na siaip kursini esu jau parasius ir atsiskaiciusi, o prasau kitu tik tam kad i praktikos ataskaita galeciau kai ka itraukt, kadangi pati patirties neturiu ir niekad deje neteko dirbt su realiu buhalteriu. o kodel tu manai, kad turetu buti gaila kazkam savo darbo? jeigu kazkas jau baige kolegija, tai kur dar to darbo gali prireikt? ta prasme as jau atsiskaiciusi uz verslo plana, i kuri idejau labai daug darbo,ar rinkodaros darba, bet juk jau atsiskaiciau, tai man negaila jei ir kas ji nukopijuotu ar nusirasytu tai ko zmogui reik.
Atsakyti
sveiki, gal kas is studijavusiu ar studijuojanciu buh.apskaita gali padeti su saskaitos planu... reikia uspildyti bendraji zurnala ir vienos operacijos turinys skamba taip "pirkta kanceliariniu prekiu skolon" .. Tai koks bus tu kanceliariniu prekiu kodas? prie ko jas priskirti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _trylikta_: 29 kovo 2011 - 19:18
QUOTE(_trylikta_ @ 2011 03 29, 20:17)
sveiki, gal kas is studijavusiu ar studijuojanciu buh.apskaita gali padeti su saskaitos planu... reikia uspildyti bendraji zurnala ir vienos operacijos turinys skamba taip "pirkta kanceliariniu prekiu skolon" .. Tai koks bus tu kanceliariniu prekiu kodas? prie ko jas priskirti?

kanceliarines prekes priskiriamos prie bendru administraciniu sanaudu
Atsakyti
SOS!!!

labai reikia pagalbos, gal kas gali atsiusti III kurso EKF verslo statistikos konpekta?

buciau labai dekinga

i az
Atsakyti
sveikos mergaites.as taip pat studijuoju viko,man uz menesio sesija.turiu parasyti verslo ekonomikos ir buh.apskaitos namu darbus.labai sunkiai sekas...gal kas nors sutiktu padeti?rasykit i AZ,susitarsim 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
gal kas gali padeti su draudimo apskaita? blush2.gif
Atsakyti
Labukas mamytes ir ne tik smile.gif Kreipiuosi su prasymeliu blush2.gif 4u.gif Gal kas turit buhalterines apskaitos baigiamosios praktikos darbeli? Idealiausia butu apie statybas. Niekaip man niekas nepavyksta, o "speros.lt" nieko gero nerandu blink.gif doh.gif verysad.gif Man reik tik kaip pavyzdelio ax.gif Jei kam negaila parasykit i el pasta keritta@gmail.com Is anksto aciu 4u.gif del atlygio susitarsim el pastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ax.gif Studijuoju buhalterine apskaita I kurse smile.gif
Gal kas turite spec. kalbos projekta ? Labai padėtumėte , nežinau kaip daryti 4u.gif

Ir jei nesunku siuskite viska ka turite iš I kurso smile.gif

Būčiau labai dėkinga blush2.gif
Atsakyti
Esu baigus ikimokykli ugdyma , susikaupe ivairiu uzrasu ir sviestos medziagos, galiu atiduot kas mokosi, gal pravers ax.gif Rasykit i AZ susitarsim 4u.gif
Atsakyti