Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

o gal kas turi darba ,,Statybos ir kitu ilgalaikiu sutarciu apskaita ,,N"imoneje, laaaaaabaaaai reik, atsilyginsiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siaudai @ 2011 02 17, 21:41)
radau pora sasiuviniu, galiu duot, tik nepasizymiu graziu rastu, tai nezinau ar bus naudos  blush2.gif

Butu labai saunu;) kaipnors issifruociau biggrin.gif Labai pagelbetumet nes va uz pora sav egzaminas o info truksta sad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gal kas turite kokiu konspektu tipiniu klaidu taisymo. Dar yra laiko, bet noreciau is anksto pasimokyti.
Atsakyti
QUOTE(:)jolka @ 2011 02 17, 21:50)
labas, gal cia yra studijojanciu buchalterija? Man reikia parasyti kursini apie "Darbo uzmokescio dokumentavimas ir apskaita" Tikrai atsilyginciau. Rasykite man joliaa82@gmail.com aciu  4u.gif

Ir man panasaus reikia sad.gif

O gal verslo plano pavyzdziu turite? didelis dekui, man reikia kaip pvz nes apie ka turiu rasyti bet pagal ka nelabai smile.gif (vida.m@dtiltas.lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kotri: 22 vasario 2011 - 12:45
o gal kas turit audito plano ir ataskaitu pavyzdziu blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
labukas gal kas turi kokios nors medziagos kad padaryti namu darba buhalterines apskaitos studijuoju pas glinskiene
Atsakyti
QUOTE(Kikina @ 2011 02 18, 07:55)
o gal kas turi darba ,,Statybos ir kitu ilgalaikiu sutarciu apskaita ,,N"imoneje, laaaaaabaaaai reik, atsilyginsiu  verysad.gif

REIK SIA TEMA, bet gal kas gali finansines apskaitos kursinio pavyzdi, neisivaizduoju kas ir kaip,
Atsakyti
gal yra turinciu ka nors tema "Rinkodaros veikla X organizacijoje"? ax.gif
Atsakyti
Sveikos Viko gyventojos:) gal jau yra baigusių ir užsukančiu retkarčiais pasižvalgyti?smile.gif
Reiktų įstaigos ir įmonių administravimo baigiamosios praktikos ataskaitos pvz 4u.gif
Šios specialybės turiu keletą darbelių,jei reiks rašykite į a.ž. gal galėsiu pagelbėti:)
Atsakyti
sveiki gal kas turit konspektus finansu pas buckuniene
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
Gal turit kas nors ka nors apie imones finansiniu ataskaitu analize? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
GELBEKIT merginos mane, jau pagaliau praktika prasidejo BET deje gyvenu ir dirbu UK tai negaliu jos normaliai atlikti, darbe niekas tokiu ilgu atostogu neduos, tai teks praktikos ataskaita rasyti paciai, o patirties NULIS, ziniu irgi neperdaugiausiai susikaupe blink.gif Tai gal galit atsiust man savo PRAKTIKOS ATASKAITAS bet kokia tema, ir KURSINI BUHALTERINES APSKAITOS kuri rasete . buciau LABAI dekinga!! blush2.gif drinks_cheers.gif nagliake@yahoo.com
Atsakyti