o gal kas turi darba ,,Statybos ir kitu ilgalaikiu sutarciu apskaita ,,N"imoneje, laaaaaabaaaai reik, atsilyginsiu
QUOTE(siaudai @ 2011 02 17, 21:41)
radau pora sasiuviniu, galiu duot, tik nepasizymiu graziu rastu, tai nezinau ar bus naudos
Butu labai saunu;) kaipnors issifruociau Labai pagelbetumet nes va uz pora sav egzaminas o info truksta
Sveikos gal kas turite kokiu konspektu tipiniu klaidu taisymo. Dar yra laiko, bet noreciau is anksto pasimokyti.
QUOTE(:)jolka @ 2011 02 17, 21:50)
labas, gal cia yra studijojanciu buchalterija? Man reikia parasyti kursini apie "Darbo uzmokescio dokumentavimas ir apskaita" Tikrai atsilyginciau. Rasykite man joliaa82@gmail.com aciu
Ir man panasaus reikia
O gal verslo plano pavyzdziu turite? didelis dekui, man reikia kaip pvz nes apie ka turiu rasyti bet pagal ka nelabai (vida.m@dtiltas.lt)
o gal kas turit audito plano ir ataskaitu pavyzdziu
labukas gal kas turi kokios nors medziagos kad padaryti namu darba buhalterines apskaitos studijuoju pas glinskiene
QUOTE(Kikina @ 2011 02 18, 07:55)
o gal kas turi darba ,,Statybos ir kitu ilgalaikiu sutarciu apskaita ,,N"imoneje, laaaaaabaaaai reik, atsilyginsiu
REIK SIA TEMA, bet gal kas gali finansines apskaitos kursinio pavyzdi, neisivaizduoju kas ir kaip,
gal yra turinciu ka nors tema "Rinkodaros veikla X organizacijoje"?
Sveikos Viko gyventojos:) gal jau yra baigusių ir užsukančiu retkarčiais pasižvalgyti?
Reiktų įstaigos ir įmonių administravimo baigiamosios praktikos ataskaitos pvz
Šios specialybės turiu keletą darbelių,jei reiks rašykite į a.ž. gal galėsiu pagelbėti:)
Reiktų įstaigos ir įmonių administravimo baigiamosios praktikos ataskaitos pvz
Šios specialybės turiu keletą darbelių,jei reiks rašykite į a.ž. gal galėsiu pagelbėti:)
sveiki gal kas turit konspektus finansu pas buckuniene
GELBEKIT merginos mane, jau pagaliau praktika prasidejo BET deje gyvenu ir dirbu UK tai negaliu jos normaliai atlikti, darbe niekas tokiu ilgu atostogu neduos, tai teks praktikos ataskaita rasyti paciai, o patirties NULIS, ziniu irgi neperdaugiausiai susikaupe Tai gal galit atsiust man savo PRAKTIKOS ATASKAITAS bet kokia tema, ir KURSINI BUHALTERINES APSKAITOS kuri rasete . buciau LABAI dekinga!! nagliake@yahoo.com