Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

sveikos merginos. smile.gif gal kas turit imones finansine analize pas dest dubinska?mokausi neakivaizdziai smile.gif mnao el pastas irmvid@gmail.com. taip pat kreipkite del info gal kuo padet galesiu as antrakurse
Atsakyti
nepazistu nei vieno siu destytoju g.gif
musu fakultetai turbut skirtingi doh.gif
Atsakyti
Mergaites , gal turite ka nors ,, Vidaus auditas valstybineje imoneje" 4u.gif l.genisauskiene@gmail.com
Atsakyti
laba diena, noriu studijuoti vilniaus kolegijoje reklamos vadyba neakivaizdziai, gal yra kas jau mokosi? kaip studiju kokybe? kaip destytuvai? siuo metu baigineju KK laidyba ir poligrafija smile.gif
Atsakyti
Labas, labai reikia pagalbos!!!

gal kuri turi kursini tema: PARDUOTU PREKIU PAJAMU PRIPAZINIMO TVARKA, DOKUMENTAVIMAS IR APSKAITA "N" IMOINEJE
buciau labai dekinga uz bet kokia informacija. laukiu ziniu i az.

Atsakyti
sveikutės smile.gif ar yra čia merginų iš viko pedagogikos fakulteto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tigrin @ 2011 01 31, 13:48)
sveikutės smile.gif  ar yra čia merginų iš viko pedagogikos fakulteto?  4u.gif

Labuka, taip yra 4u.gif
Atsakyti
Labukas visoms. Sumasciau gi galu gale sesti prie mokslu nes sesija ne uz kalnu doh.gif Turiu dideli prasymeli pas jus mirksiukas.gif Gal kas netycia turite audito darbeli tema INFORMACIJOS SAUGUMO VIDAUS AUDITAS IMONEJE N???????
Visur isknisau nieko panasaus nera doh.gif g.gif o ir medziagos jokios normalios nera doh.gif verysad.gif
Jei kas turit ka panasua ir negaila mirksiukas.gif mestelkit man i pasta keritta@gmail.com ACIU 4u.gif
Atsakyti
labas, gal kas turi kosnpekta su uzdaviniais ir sprendimais finansu rinku, dest Cizaite. buciau laabai dekinga blush2.gif

jolanta.bc@gmail.com
Atsakyti
Laba 4u.gif Gal kas turite parduoti/atiduoti Ekonomikos ir verslo specialybes kalbos pratybas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, gal kas turi koki darba is statistikos, labai man pagelbetumete 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(tigrin @ 2011 01 31, 12:48)
sveikutės smile.gif  ar yra čia merginų iš viko pedagogikos fakulteto?  4u.gif

Kazkada mokiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kerita @ 2011 02 04, 01:05)
Labukas visoms. Sumasciau gi galu gale sesti prie mokslu nes sesija ne uz kalnu doh.gif Turiu dideli prasymeli pas jus mirksiukas.gif Gal kas netycia turite audito darbeli tema INFORMACIJOS SAUGUMO VIDAUS AUDITAS IMONEJE N???????
Visur isknisau nieko panasaus nera doh.gif  g.gif o ir medziagos jokios normalios nera doh.gif  verysad.gif
Jei kas turit ka panasua ir negaila mirksiukas.gif mestelkit man i pasta keritta@gmail.com ACIU 4u.gif

Labukas dar karteli, vel kreipiuosi i visas mamytes blush2.gif Gal visdelto turite kuri AUDITO kursini-praktikos darbeli? Tikrai ne kokia tema gavau ir nzn kaip padaryti doh.gif Jei esat kuri dariusi bukit gera mestelkit man i pasta keritta@gmail.com
Seip gali buti ir kita tema, as bent zinociau kaip daryt g.gif Mum ten kiek suprantu reik teorija parasyt o tada susidaryt audito plana ir tipo audita atlikt doh.gif doh.gif doh.gif ACIU IS ANKSTO 4u.gif
Atsakyti