nepazistu nei vieno siu destytoju
musu fakultetai turbut skirtingi
musu fakultetai turbut skirtingi
Mergaites , gal turite ka nors ,, Vidaus auditas valstybineje imoneje" l.genisauskiene@gmail.com
laba diena, noriu studijuoti vilniaus kolegijoje reklamos vadyba neakivaizdziai, gal yra kas jau mokosi? kaip studiju kokybe? kaip destytuvai? siuo metu baigineju KK laidyba ir poligrafija
Labas, labai reikia pagalbos!!!
gal kuri turi kursini tema: PARDUOTU PREKIU PAJAMU PRIPAZINIMO TVARKA, DOKUMENTAVIMAS IR APSKAITA "N" IMOINEJE
buciau labai dekinga uz bet kokia informacija. laukiu ziniu i az.
gal kuri turi kursini tema: PARDUOTU PREKIU PAJAMU PRIPAZINIMO TVARKA, DOKUMENTAVIMAS IR APSKAITA "N" IMOINEJE
buciau labai dekinga uz bet kokia informacija. laukiu ziniu i az.
QUOTE(tigrin @ 2011 01 31, 13:48)
sveikutės ar yra čia merginų iš viko pedagogikos fakulteto?
Labuka, taip yra
Labukas visoms. Sumasciau gi galu gale sesti prie mokslu nes sesija ne uz kalnu Turiu dideli prasymeli pas jus Gal kas netycia turite audito darbeli tema INFORMACIJOS SAUGUMO VIDAUS AUDITAS IMONEJE N???????
Visur isknisau nieko panasaus nera o ir medziagos jokios normalios nera
Jei kas turit ka panasua ir negaila mestelkit man i pasta keritta@gmail.com ACIU
Jei kas turit ka panasua ir negaila mestelkit man i pasta keritta@gmail.com ACIU
labas, gal kas turi kosnpekta su uzdaviniais ir sprendimais finansu rinku, dest Cizaite. buciau laabai dekinga
jolanta.bc@gmail.com
jolanta.bc@gmail.com
Laba Gal kas turite parduoti/atiduoti Ekonomikos ir verslo specialybes kalbos pratybas?
Sveikos mergaites, gal kas turi koki darba is statistikos, labai man pagelbetumete
Papildyta:
Kazkada mokiausi
Papildyta:
QUOTE(tigrin @ 2011 01 31, 12:48)
sveikutės ar yra čia merginų iš viko pedagogikos fakulteto?
Kazkada mokiausi
QUOTE(kerita @ 2011 02 04, 01:05)
Labukas visoms. Sumasciau gi galu gale sesti prie mokslu nes sesija ne uz kalnu Turiu dideli prasymeli pas jus Gal kas netycia turite audito darbeli tema INFORMACIJOS SAUGUMO VIDAUS AUDITAS IMONEJE N???????
Labukas dar karteli, vel kreipiuosi i visas mamytes Gal visdelto turite kuri AUDITO kursini-praktikos darbeli? Tikrai ne kokia tema gavau ir nzn kaip padaryti Jei esat kuri dariusi bukit gera mestelkit man i pasta keritta@gmail.com
Seip gali buti ir kita tema, as bent zinociau kaip daryt Mum ten kiek suprantu reik teorija parasyt o tada susidaryt audito plana ir tipo audita atlikt ACIU IS ANKSTO