Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus kolegija (VK), III tema

labai reiketu "Finansu rinku konspekto" elektroninio varianto, gal kas galetu pagelbeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(TeQuiLa @ 2010 11 10, 21:14)
labai reiketu "Finansu rinku konspekto" elektroninio varianto, gal kas galetu pagelbeti?  blush2.gif

as galiu atsiusti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(buubble @ 2010 11 10, 21:32)
as galiu atsiusti wink.gif

aciu labai, bet jau viena supermamaite pagelbejo wink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas turit, koki verslo plana? Buciau labai dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rujo @ 2010 11 12, 07:55)
Sveikos, gal kas turit, koki verslo plana? Buciau labai dekinga  4u.gif

Koki turiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(xglobus @ 2010 11 12, 16:45)
Koki turiu tongue.gif

gal ir man butu galima zvilgteleti? kaip tik reikia vyrui pradeti rasyti ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mmeda @ 2010 11 16, 22:18)
gal ir man butu galima zvilgteleti? kaip tik reikia vyrui pradeti rasyti ...  ax.gif

Butu galima tongue.gif
Atsakyti
Sveiki,gal ir man galetumet atsiusti verslo plana? blush-anim-cl.gif
Joancikk@gmail.com
aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Buvau atidejus mokslus n..metams,dabar nusprendizau vis delto baigti,gal yra cia kas studijoja verslo vadyba(neakivaizdinis),4 kursas grupe PVN07M?
Kazkaip baisoka pradeti vel mokytis,jau tiek metu praejo nieko nebeprisimenu na ir i nauja grupe ateiti irgi baisoka 4u.gif
Gal kas turite finansu kokiu konspektu,vartotoju elgsenos?Cia mano skolos dar tokios 4u.gif
Gal kas galite padeti,gal kas turite kokia info,buciau labai dekinga smile.gif
mano pastas
inna.baj@gmail.com

Atsakyti
Sveikos studentes ir jau nebe 4u.gif gal kas galit pasakyti kas jau baigete VIKO , kokie klausima ar uzduotys buna finansines analizes egzamine? Aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linalina644 @ 2010 11 27, 21:04)
Sveikos studentes ir jau nebe  4u.gif  gal kas galit pasakyti kas jau baigete VIKO , kokie klausima ar uzduotys buna finansines analizes egzamine? Aciu is anksto  4u.gif

Žiūrint, koks dėstytojas. Gaila, bet nepamenu visai klausimų, buvo paprasti, bet buvo ir uždavinių, formules būtinai reikia mokėti ar turėti biggrin.gif
Papildyta:
Beje, gal kas turite ir galėtumėte atsiųsti kreditavimo (kreditų valdymo) kursinį darbą? Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muiloburbulai: 30 lapkričio 2010 - 13:51
Sveikos supermamytes smile.gif gal ir man galetumet persiusti Cizaites Finansu rinku naujausia konspekta? 4u.gif
Is anksto labai dekoju, mano e'mailas rencia9@yahoo.com
Lauksiu mirksiukas.gif
Atsakyti